Здравейте,
след претърпяно ПТП и тотална щета, съм тръгнал да издирвам следващата ми кола.
До момента съм карал предимно малки коли от VAG групата, но като вече семеен мъж, пък за в бъдеще евентуално и с деца :P,
търся по-голяма кола, респективно комби и се оглеждам за всички марки и техните предимства/недостатъци.
Претендентите за мен в момента са от 2001ва, "VAG: A4/Passat 1.9TDI комби", "Lexus IS200 2.0 комби", Автомобилите от VAG групата с дизела принципно са в листа ми заради евтините части и поддръжка, както и че принципно са си здрави коли, а лексуса заради познати в Тойота, където частите и труда ще ми излизат доста евтино.
Спрял съм се за момента на Legacy 2.0i, като попрочетох, че са по-здрави от 2.5, не знам дали е вярно.
Искам задължително колата да е автоматик. Газ не искам и няма да има. Привлича ме и задължителното 4x4, както и здравите им автоматици

поне според мои познати.
Попаднах на следната обява:
Subaru Legacy 2000i ATТака по снимка, едва ли ще може да посъветвате много, но колкото може?
Случайно някой съфорумник да е ходил да я гледа, или някой да има друго инфо за тази кола?
Както и други съвети които можете да ми дадете, както и може би автокъща или човек от форума който може да продава Субару-та, с проверено качество?
Благодаря предварително