Привет колеги.
То да си купиш читаво субаро на сносни пари е по трудно отколкото да се ожениш.
Изръшнах цяла източна българия и все ядец, но поне вече имам наблюдения, които желая да споделя.
На мен ми е необходимо за да превземам един баир от 150м. за който не ми се слагат вериги, не искам да подържам джип пък и кола която не можеш да я караш със 180 за мен не си заслужава.
Импреза - да но! Задължително трябва да си под 180см. и около 70-80кг. набутах се в една и после трябваше със сапун да ме вадят, настана голям смях в автокъщата.
Форестера определено е по тесен от Легасито а и вози по-твърдо. Багажника е на кантар. Ако е автомат то да е след 2003.
Легаси или Аутбак и двигателя да е поне 2.5, автомат, автопилот и климатик (попаднах на импреза 2003 без климатик добре, че погледнах под капака по обстойно)
За ръждата ако забележеш на едно място задължително има и другъде (на едно легаси видях ръжда на металната планка на крушките за номера огледах го от всякъде и бях готов да скоча ама нещо ме дръпна, отидох след 2 дена оттърсен от емоциите и като се загледах мани мани гнилоч).
Нов внос:
1. Англия - читав автомобил цената е с 2000 - 2500 лв. по евтино и трябва да се замислиш дали за 2 бона по малко ще караш десняк. Много внимавайте с офертите нереално ниските са 1000% менте (в англия също си ценят субито)
2. Германия - много по-мало оферти отколкото в Англия коректни търговци

още там превъртат километражите и други ментерлъци а за корозията не ми се говори.
3. Италия - сравнително добър външен вид без корозия но но гледах 3 италианки и трите имаха проблем с раздатката (обяснението е, че видиш ли лагера на съединителя и т. н.)
4. По-екзотичните страни (Франция, Белгия, Австрия) добра ли е на външен вид значи си заслужава човек да я кара по серзиви и т.н.
Тези филми дето са на 130 000 - 150 000 км. не минават кой нормален западняк ще хвърли 3-4 бона евро и ще кара 10 000км. и ще ти я продаде за 6
Така, че това не е кръстопът а направо петте кьошета.
Все още си карам дъртия пежак и чакам принцесата.