Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4
 Силно скърцане отпред при движение по неравности...? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 5905
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
PitM написа:
позицията - "който не харесва си е негова работа" - меко казано е контрапродуктивна и иронията в случая е неуместна. :)

:smt023

Пет Фев 11, 2011 8:52 am
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 60
Автомобил: B9 ТРИБЕКА
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,напълно съм съгласен с това което се опитваш да кажеш,разбира се че трябва да се пише и коментира възможно с по малко грешки но смятам че малко измести темата за която дискутираме а относно това което аз съм написал смятам че си е правилно и не съм търсил или питал някои за коментар явно има доста хора без работа и опитите им да създават ред във форумите им е приоритет но както казах ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ И МОЖЕ ДА СИ ГОВОРИ КАКВОТО СИ ИСКА А ДАЛИ ТОВА СЕ ХАРЕВА НА ДРУГИТЕ СИ Е ТЯХНА РАБОТА но да оставим тези плямпания за дребните хора все пак те от това живеят и с това се хранят,смятам да обсъдиме по интересни теми и все пак благодаря за забележката ще си взема поука :beer01: спорен ден на всички

Пет Фев 11, 2011 11:19 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4