Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Cruise control, като инструмент 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1880
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
или как можем да си проверите някои датчици и сензори за една минута истимаро :smt033

1. Сензор за скорост: Включете Cruise control-а под 40 км/ч, индикатора SET не трябва да светне, както и да работи Cruise control-а, повторете със скорост над 40 км/ч и ако работи, значи всичко е ОК.
2. Датчик на съединителя: При включен Cruise control-а над 40 км/ч натиснете съединителя - индикатора SET трябва да изгасне, както и да се изключи Cruise control-а.
3. Датчик на спирачките: процедурата е същата, както и при съединителя само че натискате педала на спирачките.
4. Датчик на неутрална скорост: При движение със скорост над 40 км/ч освободете от скорост и включете Cruise control-а - ако датчика ви е в ред не трябва да се включва Cruise control-а. - Предполагам, че тука накои от четящите няма да си вземат изпита, аз на две места бях скъсан. :giggle:

Теста се отнася ръчна скоростна кутия, при автоматична сигурно ще е подобно.

:beer02:

Пет Фев 11, 2011 12:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 308
Автомобил: Legacy 2.0'00
Телефон: 0896716735
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
това е интересно щте го пробвам от около два месеца спря да ми работи круиза немие дало никаква грешка гледах за бушони всичко е ОК колеги казаха че може да е нещо от лентовият кабел а там немисе пипа :)

Пет Фев 11, 2011 6:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема