Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  >
 Новата Импреза - ОФИЦИАЛНО!!! 
Автор Съобщение
звездоброец
Аватар

Постове: 1399
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
Рейтинг: 292
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Вижте едно "докоснато" WRX-че как изглежда, без забележки! :D

Изображение
Снимката е от рекламата на колата от X-Games '07

Пон Авг 20, 2007 10:37 am
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
влизате в Extratorrent.com търсите Best Motoring 09 2007, сваляте торента и гледате представянето новата импреса(последният прототип) - моделите за Япония. най-доброто представяне, за което можете да се сетите се прави от Best Motoring. все още няма представяне на STi версията, само на 15S и S-GT. динамика, 400м, завои, спирания, стабилност, 3 обиколки на състезателна писта - всичко в компанията на конкуренти от сегмента - BMW, MAZDA, NISSAN, VW, Toyota. има и Legacy В4 SI-Cruise.

линк за официалната страница на филмчето на сайта на Best Motoring:
http://shop.kodansha.jp/bc2_bc/search_v ... ?b=0785970

на английски не го търсете още - първо излизат на японски

представените SUBARU Impreza двигатели са:
EL15 1.5 BOXER DOHC NA 81kw/110PS
EJ20 2.0 BOXER SOHC NA 103kW/140PS
EJ20 2.0 BOXER DOHC TURBO 184kW/250PS
двигателят на Legacy В4 SI-Cruise e:
EJ20 2.0 BOXER DOHC 16V 191kW/260PS

единицата за мощност е PS, а не HP - има разлика, но тя е малка
кодекът за видеото е avc1 H.264/MPEG-4 AVC - много високо качество на картината и звукът, който има проблем с гледането да си изтегли нов пакет с кодеци. аз го гледам с Media Player Classic

enjoy :-D

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Пет Авг 24, 2007 11:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 865
Рейтинг: 95
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Кви са тези двигатели бе Агент 007?.У Америката имаме са 2.5 двигател-с турбина и без турбина.Тва е.
За тва мисля,трябва да е най добрия.И на Импреза и на Форестър само него праскат.

Ето ви един сайта с пълните спецификации на модела и снимки:
http://www.cars101.com/subaru/impreza/impreza2008.html

Ето и новия Аутбек с новите цветове:
http://www.cars101.com/subaru/outback/outback2008.html

Много маняшки сайт нали :-)

Съб Авг 25, 2007 4:09 am
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
agent dust написа:
enjoy :-D

Ето това изгледах аз - Best Motoring - 2007-09 [New Impreza][130i.Mazda3MPS.Legacy]
Много се клатим на слалома, а уж AWD-то трябва да идва като предимство :-k
Помляхме 2 конуса, а един остана инвалид...откъде идва тая нестабилност при рязка смяна на посоката ?
А на B4-ката каква е тая автомАтика, на такава бегачка и ходи 6 степенна ръчна, то затова и се представи не добре на пистата.
Импрезата трябваше да бъде още по-агресивна във всички насоки - дизайн, спирачки, мотор - та да защитим доброто си име.
Ха дано от STi я узверят повече :roll:

Съб Авг 25, 2007 5:56 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 116
Рейтинг: 6
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Пост 
от окачването идва всичко. нормалната Импреза винаги е била кекава, сигурен сам че STi ще се даржи доста по стабилно.

Последна промяна ALTEZZA на Съб Авг 25, 2007 8:19 pm, променена общо 1 път

Съб Авг 25, 2007 8:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Пост 
simbat написа:
...У Америката имаме са 2.5 двигател-с турбина и без турбина.Тва е.
За тва мисля,трябва да е най добрия...

да бе, у Америката само най-доброто ни карат, друг път...

Съб Авг 25, 2007 8:18 pm
Върнете се в началото
Профил
звездоброец
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Евалата на агента!!! :D :D :D
П.С Аз пък си мислех, че PS е съкращение от немски-PferdeStärke или там както се пише :wink:

Съб Авг 25, 2007 8:29 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Постове: 286
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Брех, аз забравих, че пуснах да се теглят ония торенти :(

Съб Авг 25, 2007 10:18 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Изгонен
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
японците 2.5 моторът не го ебават изобщо :-D и WRX и STi в Япония са само 2.0, 2.5 е даден на останалият свят да се мъчат

това филмче е от тестовете на първите прототипи - и то само тези, които ще се предлагат само в Япония - по останалият свят може да са различни. по-нататък ще има развитие, STi със сигурност ще е доработено. очаквайте още филмчета, аз Best Motoring ги следя изкъсо - най-добрите в света при тестове и представяне на автомобили са. има го и изданието 08 2007 - там пак има импреси на корем, има го по торент сайтовете - mininova, torrentreactor, torrentspy - гледайте и него. и да знаете, че японските коли са най-хубави и най-бързи, когато се произвеждат за вътрешният японски пазар. по ред причини тези за останалият свят не са същите, даже на много модели параметрите им умишлено са занижени.

японските импреси са по-бързи и по-здрави от американските и европейските

това важи и за хондите, и за нисаните - политика, кво да правиш

и за максимално удоволствие научете японски :-D аз ако знаех японски ехееее

0899 612 719 - Венци

Нед Авг 26, 2007 2:08 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Като те слушам все едно си бил в Япония...Ако наистина отидеш ще ти секне ентусиазма-там има само камънак и много бачкане.Като някой от колегите го командироваха там изпадаше в траур.

2.5 мотора е обявен за двигател на годината в категория 2.0-2.5 за 2006г.!
Японските Имрези ги правят на едно и също място с хамериканските и Европейските т ане виждам кво им е по-здравото.

Ако Японците разчитаха само на техния си пазар досега да са умрели от глад.Най важния пазар за тях е САЩ и затова тука не се ебават с потребитетеля.Американеца е разглезен-има голям избор и иска най доброто и го иска възможно най евтино.Според мен причината да не се предлагат мотори под 2.5 на този пазар е понеже не звучат сериозно.Тука всичко под 3.0 литра е за жената да ходи да пазари :-D

Нед Авг 26, 2007 7:08 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Пост 
simbat написа:
... и го иска възможно най евтино.

е те тук се крие ключа от палатката, иска най-евтиното, та ако може и без пари. Американеца не иска най-новото и най-доброто! типичен пример би бил телефоните, отиди и си купи най-новия и най-добрия телефон, почти няма такива телефони тук, Американеца иска това дет е Free. при колите не е баш така картинката, но е подобна, там се иска колата да е най-голяма(SUV, Truck) и с най-голям двигател, но това не е гаранция за най-добро.
и кат спомена 2.5 литровия двигател, ето малко инфо за STi:

US-spec

Rev. D (2004)

In 2004, Subaru of America announced it will sell the WRX STi. Subaru Tecnica International's president said in an interview with Road & Track magazine that he wishes to beat the Mitsubishi Lancer Evolution in the US. Thus, each iteration of the US-spec WRX STi was essentially the same as the respective J-spec STi Spec C. All the part numbers match up, including the part-numbers for the glass windows and dampeners. However, instead of the EJ207, the USA receives the first EJ257, a 2.5 liter version of the EJ207. Unlike the EJ207, it features hypereutectic cast pistons as opposed to the forged pistons in the EJ207. The steering rack is the standard STi's 15.2:1 instead of the Spec C's 13:1

Forged versus Cast

When a piston is cast, the alloy is heated until it is a liquid, and then it is poured into a mold to create its basic shape. After the alloy cools and solidifies, it is removed from the mold, and then the rough casting is machined to its final shape. When a piston is desired that is stronger than what simple casting can provide, they can be forged. This is when the rough casting is placed in a die set while it is still hot, and a hydraulic press is used to place the rough slug under a tremendous amount of pressure. This removes any possible porosity and also pushes the alloy grains together tighter than what can be achieved by simple casting alone, resulting in a much stronger material.
Hypereutectic pistons can be forged, but typically are only cast. This is because cast pistons are considered strong enough for stock applications, and the extra expense is not justified.

Нед Авг 26, 2007 7:47 am
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Ония искат евтино - дават им евтино...ние нямаме пари да се обръснем - дават ни ги двойно :smt112
Страхотно !

Нед Авг 26, 2007 11:59 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Пост 
^проблема е че в БГ няма пазар, няма и конкуренция. Чикаго със събърбията има повече население от цяла БГ. отделно дохода на средния Американец му позволява да си купи нова кола(условията за финансиране също са доста добри), в БГ до скоро нямаше средна класа, само много богати и много бедни.
само на територията на Чикаго+събърбия има 30 дилъра на Тойота(работя за Тойота та за тях знам). колко има в БГ?
когато почнах да работя за Тойота(99-та), миех колите дет са продали преди да си ги вземат клиентите. седмичен ден се продаваха по 10-20 коли, в събота по 50-70(в тези цифри се включват нови и стари коли).
та мисълта ми е че дилъра си прави пари от бройката на продадени коли и за това могат да си позволят да ги продават с минимална печалба, отделно и конкуренцията е смазваща. в БГ кат продават по 10 коли на месец от кво да си избият парите?

Последна промяна ALTEZZA на Нед Авг 26, 2007 8:21 pm, променена общо 1 път

Нед Авг 26, 2007 8:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
японските коли на японският пазар са в много силна конкуренция с останалите японски марки и затова не могат да си позволят компромиси. не съм ходил в япония, ама по цял ден се занимаваме с японски коли та знаем и виждаме разликите.

2.5 турбо двигателят НЕ е по-добър от 2.0 турбо :-D двулитровият е с ковани карантии и е доста по-здрав и устойчив на натоварвания, и охлаждането му е по-ефикасно. да не говорим за похватите за сваляне на цената на STi на американският пазар - някои детайли се изработват от по-евтини сплави

0899 612 719 - Венци

Нед Авг 26, 2007 8:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Пост 
agent dust написа:
...да не говорим за похватите за сваляне на цената на STi на американският пазар - някои детайли се изработват от по-евтини сплави

Rev. G (2007)

In 2007, a number of small changes were made to the US-spec model. Due to Subaru's decision to reduce costs by cutting the amount of aluminum used, the US-spec STI no longer receives the J-spec Spec C control arms. The control arms are now the aluminum ones used on the Japan-spec revision A and B non-Spec C STis. The high caster angle has been reduced, which in turn reduces the wheelbase from 100" to 99.4". The rear sway bar has decreased in size from 20 mm to 19 mm...

Нед Авг 26, 2007 8:24 pm
Върнете се в началото
Профил
звездоброец
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Мерси за информацията! Айде за агента хубаво, ALTEZZA , ти да не си си инсталирал енциклопедия в главата? :D

Нед Авг 26, 2007 9:22 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Гледай ти.Не ги занех тез неща.Мерси за инфото на Агента и на Alteza :D

При STI може и да има някакви такива неща,но все пак е два пъти по евтина в САЩ.
А пък и за 2000 хил$ се купува един Gold Plan ,който представлява удължаване на пълната гаранция "От Броня до Броня" до 7 години/160 000 км.(В момента съм на пазар за такава гарция,но за моята кола е по-евтина).Тва покрива всичко по колата-от двигател и трансмисия до копчетата на стереото.Като се развали нещо на пътя званиш един телефон и идват да те приберат където и да си.Наемат ти кола под наем докато ти оправят твоята...Конкуренчията ражда някои удобства :D

Та на кой му пука кви биле буталата и,че щели да се развалят.Караш си новата кола и си носош новите дрехи и тва е :lol:

Alteza,тебе как още не са тъ вербували да караш някоя Тойота.Я кажи от новите модели кои са най читавите.Как е новото Camry?

Нед Авг 26, 2007 10:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Пост 
ImprezaSTI написа:
...ALTEZZA , ти да не си си инсталирал енциклопедия в главата? :D

по скоро съм си качил wikipedia.org на favorites :wink:

Пон Авг 27, 2007 7:38 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Пост 
simbat написа:
...Alteza,тебе как още не са тъ вербували да караш някоя Тойота.Я кажи от новите модели кои са най читавите.Как е новото Camry?

честно казано още не са, до сега Тойота на мен си не съм купувал. най-близкото до Тойота беше предишната ми кола, Lexus IS300, но в последствие реших че искам да се насладия на повече кончета до кат бензина още не е станал супер скъп. иначе Тойотите са ясни, СКУЧНИ, но ДОБРИ коли(важи и за Камри), до колкото предно предаване ти понася са добри. освен ако не си се насочил кам SUV или Truck, тогава не виждам какъв друг избор имаш освен Тойота.

Пон Авг 27, 2007 7:46 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1791
Автомобил: Mazda 3 2.0 disi
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
защо толко се дъвче тая Тойота във форума не знам :D
и какво не и харесват хамериканците също не знам :D

Пон Авг 27, 2007 7:52 am