Отговори на тема
 Рано или късно и аз ще си взема Импреза 
Автор Съобщение

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте от доста време съм фен на марката. И сега ми мина през ума да си продам сегашната кола и с нея да си купя колата, която винаги съм искал (Impreza WRX) тъй като бюджета ми е доста ограничен съм се спрял на такава с десен волан. За обръщане... надали ще се прави. Въпроса ми е дали някой е ходил да гледа тази http://www.cars.bg/u210862 и какви са му впечатленията, най-малкото не разбирам бъкел от Импрези. Друг въпрос ми е има ли как да разбера дали дадена Импреза е WRX, а не обикновенна Импреза с афтермаркет турбо? По вин или нещо подобно?
Извинявам се ако са били дискутирани тези въпроси, но не можах да открия темите

Пет Фев 18, 2011 5:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1414
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
тая е на човек от форума! А преправяна импреза споко няма как да те метнат с такава защото труда да се направи е много сериозен! 99% от решилите да правят тая интервенция направо си взимат ВРХ или СТИ!

Пет Фев 18, 2011 5:45 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Случайно да знаеш на кой точно е?

Съб Фев 19, 2011 12:29 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1017
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
viewtopic.php?f=10&t=5519

Съб Фев 19, 2011 12:59 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1360
Рейтинг: 226
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
bHave написа:
Друг въпрос ми е има ли как да разбера дали дадена Импреза е WRX, а не обикновенна Импреза с афтермаркет турбо? По вин или нещо подобно?
Извинявам се ако са били дискутирани тези въпроси, но не можах да открия темите

До сега в бг, аз лично съм виждал само една Н/А импреза преправена на турбо . Просто не си струва подобно начинание при наличието на достъпен турбо мотор на марката .

За обръщането, аз съм обръщал ВРХ и не ти го препоръчвам, ако нямаш доста свободно време нерви и искаш да стане като заводско.Но реално се обръща има доста сполучливи коли :-D

Съб Фев 19, 2011 10:03 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз не виждам проблем да си я караш така. Карам с дясна дирекция с което се свиква много бързо ,а както каза колегата Troshko филмът е с много серий.

Пет Фев 25, 2011 8:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема