|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
| Автор |
Съобщение |
|
manata
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 8:15 pm Постове: 310 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester 07 2.0
Рейтинг: 0
|
ender написа: Цитираш избирателно и променяш смисъла на това, което съм писал. А за недомислицата... не е тук мястото, където да определяме технологичните решения на FHI. Колкото и да се оплакваме - нещата няма да се променят.  Намалил съм го с цел да не стават прекалено дъги постовете. Ако съм те обидил се извинявам, не е било умишлено. Сам казваш, че интериора е като на Импреза и тя има такъв аксесоар, а Форестъра не -> недомислица От снимката на интериора не виждам, какво може да пречи лостчето за бързи/бавни -> ?!? Не карам такъв Форестър -> не се оплаквам Честито на колегата, със здраве да си се вози. 
_________________ http://www.climatech-eng.com
|
|
|
|
| Пон Фев 21, 2011 10:51 am |
|
|
|
Iosarian
Регистриран на: Пет Фев 18, 2011 8:39 am Постове: 30 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
Аз си имам едно наум, че хич не е недомислица, щом го предлагат като аксесоар  Защо да го слагат тоя подлакътник, като може да се купи отделно. Тъпото е, че има позиция "подлакътник" в списъка с екстрите. Тоест въобще не е тъпо, щото това, което е между седалките наистина изглежда и може да мине за въпросната екстра. Въпросът е, че това си е кофти номер към купувачите. Особено на марка като Субару, известна с верните си фенове.
_________________ Forester - G класата на японската армия
|
|
|
|
| Пон Фев 21, 2011 12:14 pm |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109  
|
manata написа: Намалил съм го с цел да не стават прекалено дъги постовете. Ако съм те обидил се извинявам, не е било умишлено.
Не си ме обидил, просто констатирам. 
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
|
|
| Пон Фев 21, 2011 7:34 pm |
|
|
|
ZLAK
Регистриран на: Сря Ное 24, 2010 7:07 pm Постове: 61 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester '98
Рейтинг: 19
|
Iosarian написа: ...В шоурума се качих тамън на 2 Форита, и двете имаха, а мойто като го докараха, влизам вътре и ах... изненадааа  ... Добре де - аз не мога да разбера : Щом Форитата в шоурума са имали подлакътник , а после си получил автомобил без такъв - най-нормалното нещо е да отидеш обратно там и да поискаш седалки с подлакътник. Най-малкото могат да ги заменят с други. Бил съм в подобна ситуация по друг повод. Опитаха се да шикалкавят но бях много настоятелен. Обясних им че съм купил продукта , защото ми е харесал този който ми е бил даден за проба. Тогава всичко си дойде на място и получих това което искам. Всичко това обаче при положение че не си се заблудил относно наличието на подлакътници в колите на шоурума.
_________________ http://www.starividri.com
|
|
|
|
| Пон Фев 21, 2011 8:02 pm |
|
|
|
Iosarian
Регистриран на: Пет Фев 18, 2011 8:39 am Постове: 30 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|

ZLAK написа: Iosarian написа: ...В шоурума се качих тамън на 2 Форита, и двете имаха, а мойто като го докараха, влизам вътре и ах... изненадааа  ... Добре де - аз не мога да разбера : Щом Форитата в шоурума са имали подлакътник , а после си получил автомобил без такъв - най-нормалното нещо е да отидеш обратно там и да поискаш седалки с подлакътник. Най-малкото могат да ги заменят с други. Бил съм в подобна ситуация по друг повод. Опитаха се да шикалкавят но бях много настоятелен. Обясних им че съм купил продукта , защото ми е харесал този който ми е бил даден за проба. Тогава всичко си дойде на място и получих това което искам. Всичко това обаче при положение че не си се заблудил относно наличието на подлакътници в колите на шоурума. Абе то ясно, че ще ида, но не виждам смисъл. То подлакътник наистина има, но друг е въпросът, че за нищо не става. Като отида и попитам нали се сещаш какво ще ми отговорят... Пия една студена вода и това е  Както и да е, ще му мисля... Иначе карам колата и и се радвам  Засега ядове никакви  Като гледам разхода в София ми е 11/100, напълно нормално според мен. Все още се сдържам да го изрежа някаде 
|
|
|
|
| Вто Фев 22, 2011 12:26 pm |
|
|
|
Yco
Регистриран на: Вто Мар 30, 2010 10:14 am Постове: 1880 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133  
|
Не се впрягай толкова, както съм писал по-горе или ще ти дойде къс, нисък или висок ако е стандарт. Сигурно не са могли да угодят на всички и затуй ви е такъв. На мен още ми пречи за поставяне и сваляне на колана, ако е пуснат, но ако си 60-70 кила бива, ама ниЙ ....немоиЙ  P.S. Между другото ника ти Йосарян, от Параграф 22 ли е или се бъркам, че все питам за имена, ама никой не ми отговаря 
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
|
|
|
|
| Вто Фев 22, 2011 2:38 pm |
|
|
|
DARKO1
Регистриран на: Чет Юни 24, 2010 5:21 pm Постове: 132 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Outback 3.0, 2007
Рейтинг: 19
|
|
| Вто Фев 22, 2011 3:38 pm |
|
|
|
Iosarian
|
Yco написа: Не се впрягай толкова, както съм писал по-горе или ще ти дойде къс, нисък или висок ако е стандарт. Сигурно не са могли да угодят на всички и затуй ви е такъв. На мен още ми пречи за поставяне и сваляне на колана, ако е пуснат, но ако си 60-70 кила бива, ама ниЙ ....немоиЙ  P.S. Между другото ника ти Йосарян, от Параграф 22 ли е или се бъркам, че все питам за имена, ама никой не ми отговаря  Точно от Параграф 22 е ника  То моя случай си е такъв нали... има подлакътник, но всъщност няма  А това на снимката ти ли си? Каде ходиш да ги ловиш тия красавци?
|
|
|
|
| Вто Фев 22, 2011 4:55 pm |
|
|
|
Iosarian
|
Хахах ще го имам в предвид. 
|
|
|
|
| Вто Фев 22, 2011 4:57 pm |
|
|
|
Yco
Регистриран на: Вто Мар 30, 2010 10:14 am Постове: 1880 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133  
|
Един откровен отговор да чуя, това ми е любимия герой от гимназията, то тогава нямаше други де  , ... аз съм на снимката с едни морски кефали, от Силистар, преди да го ликвидират.
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
|
|
|
|
| Вто Фев 22, 2011 5:04 pm |
|
|
|
mitoo
Регистриран на: Пет Мар 18, 2011 10:26 am Постове: 159 Местоположение: Sofia
Автомобил: 09 Subaru Forester 2.0 5МТ
Рейтинг: 17
|
Здравей колега Във шуурума може би си гледал варианта с кожен салон Колата която очаквам да имам до ден два е с кожен салон 2009 с АТ и е с подлакътник като на снимката в сайта, а не с "капаче" Относно затъмнениета на стъклата, имам тойота Рав 4 с фабрично затъмнени стъкла, като имам книжка с 10 годишна гаранция от 3М. За това смятам да затъмня форито с 3M Crystalline (същото като на Рава). http://www.jandjco-bg.com/car.html Спрял съм се на тази фирма , ще тонирам задните врати и багажника + панорамния покрив, още повече че колата е черна с черен кжен салон и не ми се мисли иначе какво ще правя латото:)
|
|
|
|
| Пет Мар 18, 2011 12:13 pm |
|
|
|
mitoo
|
|
В същност Рава се оказа че не е с Crystalline ами е с 3M Color Stable CS 5. Серията Crystalline е безцветна и е само за UV защита. А салона "подлакътника" е едно ниско пластмасово капаче:( Май и аз ще ходя при тапицер
|
|
|
|
| Пет Мар 18, 2011 1:13 pm |
|
|
|
mitoo
|
Приятелю росарян, проблем с подлакътника нямаш, просто разгледай приложението по- долу. Така са го измислили, че да ти вземат парите и след покупката на колата. Конзолата е оригинална на субару и е японска. В щатите аксесуарите са много по евтини отколкото в европа за това те съветвам да си ги набавяш от там. В тоя форум са егати и феновете на sty http://www.iwsti.com/forums/gr-interior ... on-13.html
|
|
|
|
| Чет Май 05, 2011 3:53 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |