Здравейте,новичък съм във форума,но реших да стана собственик на Субару. До тук добре, мерак,мерак да си купя Форестър и взех,че си харесах един запазен красавец. Италианец е без грам ръжда,много запазена вътре,вън,двигателя работи като швейцарски часовник,всичко по нея работи безупречно.На пръв поглед чудесно,направо да я купуваш,е да купих я аз,всичко ок,но изпънахме се на дълъг път и като загря хубавеца започнаха ядовете.Проблема се изразява в това,че когато навия пълен волан,без значение наляво или надясно се чува едно думкане в предната част на колата,усеща се и във волана и в краката,все едно колелата започват да прескачат.Водихме се на майстор мислейки,че е каре на някоя от полуоските, ама уви не е и вече двама майстори ми казват,че е от деференциала. Няма смисъл да ви казвам какви са цените за справянето с този проблем,затова и прибегнах към форума,за да чуя малко компетентно мнение от хора които са се сблъсквали или най-малкото имат идея как да се справят.Благодаря ви предварително за вниманието и очаквам някакви хрумвания

по темата