| Автор |
Съобщение |
|
GASHNIK
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 11:43 am Постове: 4 Местоположение: Смолян
Автомобил: SUBARU LEGASI
Рейтинг: 0
|
Здр колеги моля за съвет при избора на субаретник  Минах през суифт 97-ма 1.0кубика и мнението ми е /мн.шумно купе меки ламаринки и мн.ръжда под-купето/ Унгарска зглопка  Незнам но съм се насочил към модел 93-94г и си миля ,че там е истината!
_________________ SUBARU THE POWER OF DREAM
|
|
|
|
| Пон Юни 27, 2011 8:05 am |
|
|
|
6traka
Изгонен
Регистриран на: Сря Мар 02, 2011 3:11 pm Постове: 349 Местоположение: sevlievo
Автомобил: Subaru Justy-Corsa-UAZ-452-Trabant
Телефон: 0884652407
Рейтинг: -49 
|
здравей .аз имам джъсти 99г. доволен съм за сега ,е има забележки нооооооооооо.. е приемливо.А базирано на купе суифт. има го на снимката на аватара ми 
_________________ авто тенекеджииски,бояджииски услуги на ниски цени
|
|
|
|
| Пон Юни 27, 2011 7:44 pm |
|
|
|
GASHNIK
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 11:43 am Постове: 4 Местоположение: Смолян
Автомобил: SUBARU LEGASI
Рейтинг: 0
|
Жив и здрав колега да му сипваш  аз се интересувам от Японката  Унгарците за сега съм резервиран!
_________________ SUBARU THE POWER OF DREAM
|
|
|
|
| Пон Юни 27, 2011 8:16 pm |
|
|
|
streetman
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 12:30 pm Постове: 1155 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206    
|
|
от предишния модел ако си намериш, гледай да е 1.2, инжекцион, ръчни скорости и да не е изгнило
_________________1,63 l/ 100 km - Honda ANF 125i Innova(Wave) '10 Bulgaria - ಬಲ್ಗೇರಿಯ(Kannada) པུ་ར་ག་རི་ཡ (Tibetan) ブルガリア(Japanese) 불가리아(Korean) 保加利亚(Chinese) บัลแกเรีย(Thai) बुल्गारिया (Hindi) بلغاريا (Arabic)
|
|
|
|
| Пон Юни 27, 2011 9:08 pm |
|
|
|
steling
|
това от 93-94 не е кой знае колко по безшумно. Ламарините са здрави ако не са изгнили, частите са евтини( без задни амове). Среден разход градски около 8/100, извън града пак толкова. мойто е с мотора 1.2 и е доста пъргаво. Проходимост имаш в изобилие, видимоста е добра. Доста маневрена в града можеш да я катериш навсякъде. Двойното е на бутон само когато ти трябва, иначе си на предно. Иначе питай нещо по-конкретно да ти кажем повече. 
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Вто Юни 28, 2011 7:59 am |
|
|
|
valqk
|
|
Извинявам се за спама, но искам да попитам нещо, което ме вълнува отдавна - зацепването на задното как става механично? Дали кардана и отзад всичко е зацепено и само нещо ел. заключва кардана към кутията при натискане или магията е отзад? По конкретно ме интересува дали в някакъв момент може да се мине само на задно без много преправяне, а само със сменяне на кутия отпред...
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Вто Юни 28, 2011 9:42 am |
|
|
|
steling
|
Тони имаше преди време една тема за точно за това. Кардана се включва с бутона от лоста който управлява посредством реле едни вакуумчета, па те от своя страна говорят на съединителчето в опашката на ск. кутия дали да зацепи или не кардана за предаване на мощност. През времето когато е само на предно кардана и полуоските се въртят паразитно без да придават мощност. Ако искаш да го направиш дрифт машина откачаш полуоска или чупиш каре, после включваш двойното което става в такъв случай само задно и получаваш 75кс. на задните гуми при 820кг. тегло  и после само гасс 
|
|
|
|
| Сря Юни 29, 2011 7:37 am |
|
|
|
valqk
|
steling написа: Тони имаше преди време една тема за точно за това. Кардана се включва с бутона от лоста който управлява посредством реле едни вакуумчета, па те от своя страна говорят на съединителчето в опашката на ск. кутия дали да зацепи или не кардана за предаване на мощност. През времето когато е само на предно кардана и полуоските се въртят паразитно без да придават мощност. Ако искаш да го направиш дрифт машина откачаш полуоска или чупиш каре, после включваш двойното което става в такъв случай само задно и получаваш 75кс. на задните гуми при 820кг. тегло  и после само гасс  Еее, много мерси Стилянски. Мяркал съм някъде вакумчета, но не бях сигурен къде са.  А някой да има идея вивиотата дали са така пак и за кое се намира по-лесно части - Джъсти или Вивио? Следващия въпрос е до колко коня ще устиска кардана и дифа Ама да проимам средства да правя нещо и тогава 
|
|
|
|
| Сря Юни 29, 2011 10:48 am |
|
|
|
steling
|
Аз като търсих Джъстито имаше две или три вивиота за продан - цели и едно за части. Джъстита знам поне 5-6 из страната за части, без да броя моето и на Streetman За счупен диф не съм чувал още, но за кардана знам че трошат каретата които по спомен бяха по 17лв. цели кардани има по 100лв. втора ръка. Само че ако правиш за постоянно каране такава бегачка трябва да измислиш как следното: полуоската я разделяш през карето и външната част я стягаш с гайката в главината иначе ще се разпилее лагера, вътрешната лява само незнам как ще я закрепиш. за дясната има опорна планка и ще стане лесно ама за ляво ще трябва да поумуваш. Ако се сетиш за още нещо питай. Пък за диф. като ти затрябва ще ти дам от мойта резервния срещу една бира 
|
|
|
|
| Сря Юни 29, 2011 11:56 am |
|
|
|
valqk
|
Сбъдването на целия проект е далеч в бъдещето  Засега се ослушвам за ежедневка, градска за жената (сигурно за догодина), която после да се ползва. 
|
|
|
|
| Сря Юни 29, 2011 1:17 pm |
|
|
|