| Автор |
Съобщение |
|
zevzek
Think. Feel. Drive.
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:36 pm Постове: 1849 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253     
|
Честито колега и със здраве да си я караш! Пусни снимки да и се порадваме и ние. Разтрисането е нормално на определени км тъй като компютъра обучава инжекторите, в книжката това е описано и не е проблем. Поздрави за избора! 
_________________ If in doubt, FLAT OUT!
|
|
|
|
| Съб Мар 12, 2011 5:06 pm |
|
|
|
dancho.danev
Регистриран на: Нед Дек 05, 2010 7:13 pm Постове: 219 Местоположение: Trun,Schweiz
Автомобил: subaru Impreza 20d Limited S
Рейтинг: 200    
|
Цъкни на линка, там има снимки. Не ми се получи нормалното качване. 
|
|
|
|
| Съб Мар 12, 2011 5:10 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
|
честито за красавицата
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Съб Мар 12, 2011 5:49 pm |
|
|
|
Miro1972
Регистриран на: Сря Сеп 01, 2010 7:34 pm Постове: 886 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266     
|
Страшна е  ах да можеше да си трампим "сидялките" Само да те радва- тепърва ще осъзнаваш какво си купил 
_________________ Отначало момченцата се интересуват от коли , а момиченцата от кукли. По-късно ролите се разменят! It's all we'll drive- Subaru
|
|
|
|
| Съб Мар 12, 2011 7:14 pm |
|
|
|
Kenshin
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 10:13 am Постове: 831 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
|
честито!  на 6-та със 130 в какви обороти е мотора можеш ли да споделиш? и предполагам не се налага сваляне на предавка като искаш да изпреварваш по бързичко или?
|
|
|
|
| Съб Мар 19, 2011 5:49 pm |
|
|
|
dancho.danev
Регистриран на: Нед Дек 05, 2010 7:13 pm Постове: 219 Местоположение: Trun,Schweiz
|
Kenshin написа: честито!  на 6-та със 130 в какви обороти е мотора можеш ли да споделиш? и предполагам не се налага сваляне на предавка като искаш да изпреварваш по бързичко или? На 6-та със 130 оборотите на мотора са около 2200.Ако си на магистрала няма проблем,но да правиш рискови изпреварвания при тези ниски обороти си е глупост  6-та е за намаляне на разхода.При тази кола още 3-та ти е директна 1.062 и имаш още 3 повишаващи предавки! Опитът ми е отчайващо малък,а и не смея още да я натискам само на 1800км съм.
|
|
|
|
| Съб Мар 19, 2011 7:19 pm |
|
|
|
bubaru
|
dancho.danev написа: На 6-та със 130 оборотите на мотора са около 2200.Ако си на магистрала няма проблем,но да правиш рискови изпреварвания при тези ниски обороти си е глупост За дизел 2200 об/мин са си напълно достатъчни, ти и без това след 2400 почваш да губиш въртящ момент, а пък да се пържи над 3500 вече е напълно излишно.
|
|
|
|
| Съб Мар 19, 2011 8:42 pm |
|
|
|
Kenshin
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 10:13 am Постове: 831 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43
|
Е то 6-та си е за магистрала да, по първокласните пътища си е за 5-та. макар, че нашия аутбека е с 5 скорости и на 5-та пак опъва достатъчно за да си изпреварваш спокойно като си с над 100-110, пък тая импреза тряя доста повече да върви. Като я поразработиш пак сподели 
|
|
|
|
| Нед Мар 20, 2011 2:56 pm |
|
|
|
dancho.danev
|

Здравейте колеги! От доста отдавна изкам да споделя мнение за колата,но тук работа колкото щеш,а и риболовния сезон е в разгара си и време за компа няма! Отдавна прехвърлих 20000км и тех. проблеми НЯМА НИКАКВИ което е радващо Ако караш според тукашните закони изв.гр.80 магистрала 120 разхода е 5.4 По планинските пътища е 6.0 Ходих до Розенхаим Германия да си взема една въдица и по аутобана почувствах изтинска мощ която се крие под капака. Скорост от 160-180 може да се поддържат без проблем и колата е абсолютно стабилна.Смело мога да заявя ,че тази печка е достойна конкуренция на много по расови автомобили. При това доста сериозно каране разхода е 6.6 Има обаче и нещо което е доста неприятно.Тези кожени седалки,които са доста красиви и ефектни всъщност са адски неудобни при дълъг път.След 1 час болката в кръста става нетърпима. Сега си подлагам малка възглавничка като някой стар дападжия.Да се надяваме,че това ще е единствения и сериозен недостатък,но какво да се прави пълно щастие няма дори и със SUBARU На 19 ми се пада път до Бг така,че ще я поразкарам и по родните пътища. За сега толкова.Чао! 
|
|
|
|
| Нед Юли 17, 2011 6:24 pm |
|
|
|
BrainStormeR
Регистриран на: Сря Яну 27, 2010 11:01 pm Постове: 1017 Местоположение: Варна
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70 
|
Здравей, И аз в моето Легаси имах проблеми с кръста в началото, но после регулирах седалката и вече не ме боли и 5 часа нон-стоп да карам. Моето е по-старо и има 2 врътки за височина - отпред и отзад на седалката. Сложих отпред да е максимално високо и отзад да е максимално ниско. Пробвай и ти така. 
_________________ BMW e 'религия' като SUBARU, но докато едните са в небето, другите са при звездите.
|
|
|
|
| Нед Юли 17, 2011 7:36 pm |
|
|
|
Mladen99
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 8:57 pm Постове: 2200 Местоположение: Бургас
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263     
|
|
наистина Много красива кола, и много безаварини километри. Дано проблема в кръста се реши, но според мен също е въпрос на настроика стига да може да се регулира седалката. Честно казано моята не съм я пробвал за над 1 час и 30 мин. без да спирам, ама и това ще се случи.
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Сря Юли 27, 2011 9:03 pm |
|
|
|
miroslavmark
Регистриран на: Вто Авг 24, 2010 1:55 pm Постове: 843 Местоположение: Шумен
Автомобил: 2008 Tribeca 3.6
Рейтинг: 186    
|
Аз пътувам ежедневно...Минавам по 5-6 хил. км на месец...Честно казано откакто си купих Субару, от тогава имам проблеми с кръста  Не знам, ама седалките наистина са много неудобни...Сега с това Легаси имам чувството че са по-добре нещата, ама пак има нещо...Колкото и да я настройвам седалката, все те боли гърба  ....Това може би е единственото нещо което ме дразни в тази уникална марка...Японците са малко по-малки от нас и с това си обяснявам проблема  пресметнато е тях да не ги боли...
|
|
|
|
| Сря Юли 27, 2011 9:14 pm |
|
|
|
tony
|
Цитат: Колкото и да я настройвам седалката, все те боли гърба И аз имам уплаквания от седалките на новите Форита..  Миналата година от Бургас до Сандански се сгънах на две. Почивката я изкарах на инжекции и хапове. Много са неудобни. За това от доста време се оглеждам за нови седалки които да са поне с една идея по удобни. 
|
|
|
|
| Сря Юли 27, 2011 9:43 pm |
|
|
|
Mladen99
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 8:57 pm Постове: 2200 Местоположение: Бургас
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263     
|

aboychev написа: Цитат: Колкото и да я настройвам седалката, все те боли гърба И аз имам уплаквания от седалките на новите Форита..  Миналата година от Бургас до Сандански се сгънах на две. Почивката я изкарах на инжекции и хапове. Много са неудобни. За това от доста време се оглеждам за нови седалки които да са поне с една идея по удобни.  Тони, хвърляи седалките и слагаи 2-а фотьоила  Аз на Аудито бях замислил да слагам мерцедесови седалки Ха Ха Ха, ама по добрата идея беше да го продам. Моята нее баш удобна като на мерцедес, ама нее и крива като на ауди, нямам оплаквания засега освен от върглавничката за главата която не се движи напред назад и като си пусна назад облегалката немога да се облегна "тиквата зелена" понеже ако ако го направя гледам тавана  Гледам че някои легасита имат доста врътки за настроики които при мем липсват а от тях главно зависят тези удобства за положението на тялото. Както е писал колегата преди си я правех така предния краи високо вдигнат задния краи ниски долу и облегалката доволно назад, 3-4 часа път без спирки не ги усещах. Но сега няма мърдане по височкина че да видим как ще е.
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Сря Юли 27, 2011 10:21 pm |
|
|
|
edd2
Регистриран на: Пон Май 09, 2011 5:44 pm Постове: 144 Местоположение: Gabrovo
Автомобил: Легаси 2,0 D
Рейтинг: 46 
|
|
Аз пък на по-удобни седалки не съм сядал.На моето Легаси отдясно на седалката има една ръчка ,която като я бутнеш напред ти подпира кръста и му прави извивката.За дълъг път задължително я бутам напред (2009г Дизел).
|
|
|
|
| Чет Юли 28, 2011 8:15 pm |
|
|
|
den4o
Регистриран на: Нед Ное 25, 2007 12:25 am Постове: 323 Местоположение: Маастрихт
Автомобил: 08 outback 3.0
Рейтинг: 24
|
И аз имам забележки към комфорта на седалките. Не ,че това е темата,ама чета,че сте се заоплаквали .... Имам дни с по над 1000 км дневно-търпи се,но съм бил и по-добре в други коли. Не са перфектни,ама така ако почне човек да търси кусури....все има нещо дребно:) Докато ми държеше влага колко платих за колата като нова, забелязвах повечко недостатъци. Вече само на добрите страни мисля да обръщам внимание.  )
_________________ 2008 outback 3.0Rn 2002 toyota hiace 2.5 D4D 2008 daihatsu coure 1.0 2010 guzzi griso 1100
|
|
|
|
| Чет Юли 28, 2011 10:24 pm |
|
|
|
Flat 6
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 10:58 am Постове: 1040 Местоположение: София
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
|
Аз на Legacy III нямах забележки към ергономията на седалката, но кожения салон имаше сериозен бъг - двете парчета кожа са съединени точно в средата на облегалката и попадат точно на гръбначния стълб! При дълъг път направо ме протриваше тая чудесия... 
_________________ https://selectparts.bg/
|
|
|
|
| Пет Юли 29, 2011 8:19 am |
|
|
|
dancho.danev
|
Здравейте фенове. Овеличиха ли се SUBARU печките в Бг. или са още екзотика? Знам,че не всеки може да си позволи нова кола,но и качествения оказион не е за изхвърляне. Вече могат да се намерят всички представители на марката на цена под 20 000фр. Между 100 и 180 000км са но напълно сервизирани. Не като тези които докарват търговците. Ако някой изка да пита нещо да не се срамува. Между другото навъртях вече 42 000 БЕЗ АВАРИЙНИ км 
|
|
|
|
| Нед Окт 30, 2011 3:05 pm |
|
|
|
Miro1972
Регистриран на: Сря Сеп 01, 2010 7:34 pm Постове: 886 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266     
|
Данчо, няма да е зле да пуснеш някой линк на тамошен автосалон с нашите коли, за да не разчитаме само на автоджамбазите да ги докарват от там. То е ясно , че ще са сервизирани и ще работят като швейцарски часовник 
_________________ Отначало момченцата се интересуват от коли , а момиченцата от кукли. По-късно ролите се разменят! It's all we'll drive- Subaru
|
|
|
|
| Нед Окт 30, 2011 7:43 pm |
|
|
|
dancho.danev
|
mirovarna написа: Данчо, няма да е зле да пуснеш някой линк на тамошен автосалон с нашите коли, за да не разчитаме само на автоджамбазите да ги докарват от там. То е ясно , че ще са сервизирани и ще работят като швейцарски часовник  http://www.autoscout24.ch/Default.aspx е най добрият саит за покупка на кола от СН според мен  Най малкото човек може да разбере каква е действителната цена на читав автомобил. Във всички вестници може да се прочете една и съща обява. Цитирам: Изкупувам всякакви автомобили без значение в какво състояние са,километри и външен вид. Плащам веднага в брой. И има тел. за връзка. В огромни депа се събира всичко изкупено и от там тръгват автовози и платформи към източна Европа. След малко напудряне,връщане на километража и евентоално нова сервизна книжка за 3_4годишните коли,които в действителност са над 500 000км,са готови за пазара. Дано да съм успял да помогна на някои при избора. Със здраве.
|
|
|
|
| Сря Ное 02, 2011 12:14 pm |
|
|
|