Здравейте колеги,
Искам да си призная, че посетих "Великото" събитие според всички БМВ фенове. И ако трябва да съм напълно искрен ми хареса. Шапка им свалям. Подобна организация изисква много време, труд и Пари естествено. Всичко беше под часовник и имаше хора, които следяха да не се правят простоти и изцепки, защото както много добре знаем всички най-некултурните участници на пътя след ГОЛФАДЖИЙТЕ са тези с БМВ-тата. Тръгнахме от София цяла колона, много дълга, но неможеше да я изпревариш, ако решиш може да отидеш до отпред, но има хора който те прибират в дясно съвсем културно. При влизане на пистата те разпределят къде да спреш според това дали ще участваш в състезанието или не. Състезанията бяха в 5 класа в които имаше поне по 30 участника (някой учстваха в 2 класа). Общо взето както се казва с времето нещата се отработват и все пак 10 години опит в тази насока не са малко.
Силно се надявам да успеем и ние някога да направим толкова масивна и подобна на тази сбирка. Имаме вече доста напредък със срещите които организираме\те, но още доста трябва да се потрудим за да постигнем нещо подобно.

Знам, че БМВ-тата в България са в пъти повече от Субарута-та, но все пак мисля, че не сме и малко, а и всички които съм виждал със Субару са големи фенове. Така, че трябва да измислим първо някакво по-подходящо мясото като за нас, тъй като нашите класовете няма да са само на асфалтова писта, а трябва да имаме и ОФФроуд клас.
Вариантите са 2 или намираме място с писта и баир на близо (което мисля, че няма в БГ) или да правим зимна(оффроуд) и лятна(пистова) среща.
Надявам се да ме подкрепите и наистина да си направим една голяма и хубава Сбирка.
Поздрави Илиян