Отговори на тема
 10-ти национален bmw събор (откриването на БМВ сезона) 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 460
Автомобил: Forester 2,5 XT AT
Отговори с цитат
Здравейте колеги,

Искам да си призная, че посетих "Великото" събитие според всички БМВ фенове. И ако трябва да съм напълно искрен ми хареса. Шапка им свалям. Подобна организация изисква много време, труд и Пари естествено. Всичко беше под часовник и имаше хора, които следяха да не се правят простоти и изцепки, защото както много добре знаем всички най-некултурните участници на пътя след ГОЛФАДЖИЙТЕ са тези с БМВ-тата. Тръгнахме от София цяла колона, много дълга, но неможеше да я изпревариш, ако решиш може да отидеш до отпред, но има хора който те прибират в дясно съвсем културно. При влизане на пистата те разпределят къде да спреш според това дали ще участваш в състезанието или не. Състезанията бяха в 5 класа в които имаше поне по 30 участника (някой учстваха в 2 класа). Общо взето както се казва с времето нещата се отработват и все пак 10 години опит в тази насока не са малко.

Силно се надявам да успеем и ние някога да направим толкова масивна и подобна на тази сбирка. Имаме вече доста напредък със срещите които организираме\те, но още доста трябва да се потрудим за да постигнем нещо подобно. :)
Знам, че БМВ-тата в България са в пъти повече от Субарута-та, но все пак мисля, че не сме и малко, а и всички които съм виждал със Субару са големи фенове. Така, че трябва да измислим първо някакво по-подходящо мясото като за нас, тъй като нашите класовете няма да са само на асфалтова писта, а трябва да имаме и ОФФроуд клас.
Вариантите са 2 или намираме място с писта и баир на близо (което мисля, че няма в БГ) или да правим зимна(оффроуд) и лятна(пистова) среща.

Надявам се да ме подкрепите и наистина да си направим една голяма и хубава Сбирка.

Поздрави Илиян

Нед Май 08, 2011 11:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 843
Автомобил: 2008 Tribeca 3.6
Отговори с цитат
Не се притеснявай, аз ходя няколко години подред... :) Преди бях в оня форум, ама много бързо ги разлюбих с един Аутбек 98-ма...Както и да е, страхотно преживяване си е БМВ събора всяка година, страшна организация, много народ, яко дрифт и късане на гуми, запомнящо си е...Дори съжалявам, че не можах да отида и тази година, ама много гадно, предния ден беше Георгьовден и не бях в състоянив да пътувам :)

И аз ще се радвам да правим такива събирания, имай впредвид, че все още Субару си е рядък автомобил, а БМВ-та под път и над път, наясякъде, затова и толкова хора се събират. А и си имат клуб :smt023

Само за информация, драг-състезанието в Сливен, което не се състоя в неделя, се отложи за 22-ри май. Мислете да направим една сбирка в Сливен, да погледаме заедно поне. А и съм сигурен, че ще има от нашия форум някои Турбота в драга :sti:

Пон Май 09, 2011 1:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Отговори с цитат
аз минах през калояново накрая,голяма лудница беше..а за сливен може да мръднем!!!

Вто Май 10, 2011 8:19 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 131
Автомобил: Saab & 3xBMWs
Отговори с цитат
Някой от Пловдив ще ходи ли към Сливен? Мерак ми е да отида, а ако отида и се запозная със Субару агитката ще ми е много гот. Ако някой се навие да ми пише.

Вто Май 10, 2011 1:04 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 253
Отговори с цитат
Хехе, БМВ откриват сезона, когато Субару го закриват. :smt129

Сря Май 11, 2011 8:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2506
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Отговори с цитат
danko23 написа:
Хехе, БМВ откриват сезона, когато Субару го закриват. :smt129

Ми да, имаш си бмв и суби и си винаги в сезон :)
Или като Kudruv - суби и мотор... :)

Сря Май 11, 2011 10:02 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Отговори с цитат
Че какво му е на Субаруто през лятото :-D ........по плажа БМВ-то минава ли ?

Чет Май 12, 2011 5:10 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 802
Автомобил: Subaru Impreza
Отговори с цитат
Impreza94 написа:
Че какво му е на Субаруто през лятото :-D ........по плажа БМВ-то минава ли ?

Е КАК БЕ МИНАВА ама кого дърпа някое Суби написах го така за да вие по интересно колкото до къдравия е мотора не ми прави кеф щото
1-рво щот е по бавен от субаруто ми
2-ро щот вече имам какво да губя (имам жена,дете,родители и цял куп субаристи ) ще им е мъка може би

power tuning
repair and maintenance for Subaru

бъди един от нас Daniel S