Не видях друга тема описваща точно протцедурата и пускам такава, да я има в архива, ако някои някога му се наложи да не се чуди и мая как става и къде да ходи да му ги сменят понеже НЕЕ сложно.
От ляво 1-во свалих въздуговода има 4-ри болтчета и се открива много място.

От другата страна се сваля акумолатора, и казанчето за течност за чистачките (желателно е да нее пълно или поне да е към средата) Откача се кабела на моторчето и казанчето се завърта настрани и аз го поставих до въздушния филтър без да му откачам маркуча.

От страната на акумолатора мясторо е малко по малко но си е достатъчно да се бърка с каквото имате.

От страната на въздуховода:

Старите свещи и новите:

Ключут които съм използвал е малко по интересен, ключ за всещи останал ми от старото Леоне.
Развиват се лесно, само че ваденето.... ключа нямаше гумен пръстен, но пък от преди си стоеше 1см парче гумен маркуч, когато обаче маркуча е вътре неможеше да захване свеща и да развива. Наложи се да вадя гумения пръстен развивам, слагам гумения пръстен натискам да се набие свеща и я вадя. Ако се развива с право рамо ще може да се повдигне свеща и да се извади, ама това е чупещо и не може да се повдигне свеща и тя се изхлузва.

После по обратния ред събирате всичко.
Използвал съм малка гидория камък 10, камък 12, и дълго удължение, + ключа за свещи (но става и с голяма гидория с право удължение)
Това е сложната протцедура за която някои маистори искат да свалят мотора ;-) и става за 30мин.