Вчера бях при газаджиите и ги накарах да свържат последователно водите. След като го направихме темп. на изпарителя значително се повиши и сега на място е около 80 C, а в движение (при много юркане на драйв теста и включен климатик) не пада под 50 C. Oсвен това, днес сутринта превключи много по-бързо на газ.Мисля, че има подобрение.
За съжаление обаче открихме теч на антифриз от радиатора. Не знам дали това е обърквало циркулацията, но може би е имало влияние. Течът се получава само при здраво настъпване на газта и е около перката и на кората под радиатора. Май няма да се размина без нов радиатор, въпреки че загубата на антифриз е около 1/2 л. за около 1700 км. или за около малко повече от 1 месец (тогава го смених напълно).
Според газаджиите може и това е била причината за липсата на мощност. Като оправя радиатора ще видя да ли са прави.
Иначе шефът на Фобос Ивайло Вендов спомена нещо от сорта, че Субару имали проблем със захранването при газифициране, нямало маса, затова светвали тези лампи и се изключвал тракшън-контрола