Приятелски ще те посъветвам да махнеш този съскаш капан и да си сложиш рецирколационния . Колкото и да те кефи и да му се радваш, не е много полезно за здравето ))
+1 и като искаш да съскаш слагаш конус и си в джаза
_________________ "ladies and gentlemen the wing is back "
Вто Авг 28, 2012 8:17 pm
bramko
Регистриран на: Вто Авг 28, 2012 2:03 pm Постове: 4 Местоположение: Sofia
Автомобил: BMW
Телефон: 0878862882
Рейтинг: 0
Немога да се сдържа да не се похваля Снощи се дръпнах с едно такова http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/35869.html от 20-30 км/ч. Не можах да повярвам какво се случва! Първа - една кола, втора - още една кола, трета - още една кола... После като отворих auto.ru и видях, че съм наказал 420 к.с. умрях от кеф
Немога да се сдържа да не се похваля Снощи се дръпнах с едно такова http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/35869.html от 20-30 км/ч. Не можах да повярвам какво се случва! Първа - една кола, втора - още една кола, трета - още една кола... После като отворих auto.ru и видях, че съм наказал 420 к.с. умрях от кеф
_________________ Не е важно да губиш красиво,важно е да биеш грозно ! Не е важно колко коня имаш под капака, а какво магаре е зад волана!
Първо благодаря за пожеланията от последните коментари
Колеги, някой има ли информация колко к.с. на колелата изкарва стоков WRX като моя? С търсачката намерих, че има около 30% загуба и резултатите трябва да са около 160к.с. Дали някой си е замервал колата във фабрично състояние и на кой точно дино стенд? Интересно ми е да направя замерване на моята, от чисто любопитство
Сря Сеп 05, 2012 2:52 pm
Onyx
Забрави!
А ти още кола нямаш а знаеш коя колко върви!!! Я се стегни! Както пишеше един фен: Ако ви спрат форума няма да знаете как да си надуете гумите Познаваш ли колата на колегата или карал ли си такъв мечок че ни караш да забравим?????
Сря Сеп 05, 2012 3:03 pm
eddy
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103
А ти още кола нямаш а знаеш коя колко върви!!! Я се стегни! Както пишеше един фен: Ако ви спрат форума няма да знаете как да си надуете гумите Познаваш ли колата на колегата или карал ли си такъв мечок че ни караш да забравим?????
А ти как точно си представяш стоков WRX да дръпне 1 кола на М3 Е90 на трета на сухо? Това дори и в научнофантастичните филми го няма. Или WRX-a не е сток, а е супер надут на доста над 300к.с или М3 е била такава само на външен вид, а може и шофера на М3 да не е давал газ или да е бил смотан, но с равнопоставени шофьори WRX-a може само да вземе старта на М3 Е90, но на 3-та да дръпне кола е смехотворно.
Onyx написа:
Забрави!
stancho написа:
Това просто е безсмислено да се обсъжда, а ти просто не заслужаваш да ти обръщам внимание... Нарушаваш добрия тон на разговора, какъвто трябва да има в един културно-информативен форум.
@stancho, колата ми харесва много, с един дребен и поправим елемент, джантите. Не, че са лоши... цвета. Никога не съм отъждествявал сива #impreza със златисти джанти. Може би графит?
Еми той човека е написал какво е правено, с тия неща 70мм генерация, К§Н и ремап, надали е повече от сток СТИ, а СТИ се ускорява от 0-100 за 5,4 сек, а М3 Е90 за 5,3, та на 3-та да го издърпва с 1 кола си е доста сериозен ъпгрейд. 1-ва ОК БМВ-то превърта, 2-ра пак да кажем превърта, ама 3-та, карал съм и съм се возил в 335i и мога да кажа, че това е доста сериозен автомобил, а той върви малко по-малко от М-ката сток. http://www.youtube.com/watch?v=xXdQqbjNuok Вижте 3-тата, тук най-добре се виждат и предавките, няма как кола с над 400к.с и 2х4 предаване да не получава предимство пред, 250-280к.с кола с 4х4 при движение в права посока, първо к.с играят решаваща роля там и второ 2х4 предава повече к.с на колелата. На писта нещата са други, но при движение на право, к.с все пак имат решаващо значение. За това казвам, че 1 кола да дръпнеш на 3та на БМВ М3Е90 е доста сериозно нещо, 1-ва да, 2-ра ОК може още да буксува, но на 3-та вече е прекалено.
И един мармот на задната седалка подскача и вика, дай 5-та, че тая М3Е92 все още я виждам Да е модифициран STI да го направи, ама стоков WRX от 90-те..... За целта има драг състезания, мисля в един клас ще влезнете, може да се пробвате и после да показвате клипчета. Само да няма после не ми беше в ред съединителя с който бия Ferrari 458 Italia иначе, сипах кофти бензин и тн. Хубави коли са WRX, но все пак са земни коли и все още не се телепортират.
alex5428 написа:
Батка клипа ти е менте! То субито си спря А врх а си става 300 коня с тоя сетъп
"Батка" не намерих по-хубав клип с визуализация на скоростите, но дори и на втора, ако загледаш БМВ-то почва да застига, а и не знам на драг старт 400м, как се спира преди финала, ако виждаш всичко си е про със светофарите и тн. Аз и на Нено му го казах има драг състезания, там е истината за това на кой колко му върви колата и кого размазва на 1-ва, 2-ра, 3-та та така до 52-ра на финала на 400м.
Сря Сеп 05, 2012 8:52 pm
alex5428
Регистриран на: Съб Ное 14, 2009 12:24 am Постове: 1414 Местоположение: смолян
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
И един мармот на задната седалка подскача и вика, дай 5-та, че тая М3Е92 все още я виждам Да е модифициран STI да го направи, ама стоков WRX от 90-те..... За целта има драг състезания, мисля в един клас ще влезнете, може да се пробвате и после да показвате клипчета. Само да няма после не ми беше в ред съединителя с който бия Ferrari 458 Italia иначе, сипах кофти бензин и тн. Хубави коли са WRX, но все пак са земни коли и все още не се телепортират.
alex5428 написа:
Батка клипа ти е менте! То субито си спря А врх а си става 300 коня с тоя сетъп
"Батка" не намерих по-хубав клип с визуализация на скоростите, но дори и на втора, ако загледаш БМВ-то почва да застига, а и не знам на драг старт 400м, как се спира преди финала, ако виждаш всичко си е про със светофарите и тн. Аз и на Нено му го казах има драг състезания, там е истината за това на кой колко му върви колата и кого размазва на 1-ва, 2-ра, 3-та та така до 52-ра на финала на 400м.
Време е да спреш да говориш глупости! ВРХ е от 2002 и става 300 коня а сти от същата година е 260 врх а е малко по лек също! Неразбирам кое му е странното да изтупа м3ката до трета то бмвто после изчезва това е ясно!
_________________ "ladies and gentlemen the wing is back "
Последна промяна alex5428 на Сря Сеп 05, 2012 9:05 pm, променена общо 1 път
Нека уточним нещо - няма да споря с никой какво съм видял със собствените си очи и не ме интересува кой ми вярва и кой не. Такива "виртуални гонки", с ускоренийцата извадени от auto.ru не смятам, че могат да бъдат сериозен аргумент на който и да било. ...Еди коя си кола с еди какви си подобрения "едва ли била по-бърза" от еди какво си, на което пък "му дават" еди колко си от 0-100.. тва е смешно! Споделих с вас една случка, която ме накара да се гордея с автомобила си. Предлагам въпроса "дали си измислям или не" да го приключим! Всеки е свободен да мисли каквото си иска.
Нека се върнем на дино стенда - измервал ли е някой стоков WRX в София и ако да - на кой стенд, за да замеря и аз там и да направя някакво сравнение, колкото и приблизително да е то..