Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4  >
 Нов фен с WRX 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1414
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Troshko написа:
Приятелски ще те посъветвам да махнеш този съскаш капан и да си сложиш рецирколационния . Колкото и да те кефи и да му се радваш, не е много полезно за здравето :)))

+1 и като искаш да съскаш слагаш конус и си в джаза :good:

Вто Авг 28, 2012 8:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4
Автомобил: BMW
Телефон: 0878862882
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
http://www.crank.bg/tuning/project/subaru/

Сря Авг 29, 2012 8:41 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 34
Автомобил: Impreza WRX 2001
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Немога да се сдържа да не се похваля :D
Снощи се дръпнах с едно такова http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/35869.html от 20-30 км/ч.
Не можах да повярвам какво се случва! Първа - една кола, втора - още една кола, трета - още една кола...
После като отворих auto.ru и видях, че съм наказал 420 к.с. умрях от кеф :cool:

:beer: :beer:

Пон Сеп 03, 2012 8:47 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1800
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
5.3 до сто му дават заводски, на ВРХ са колко е

Пон Сеп 03, 2012 9:34 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 674
Автомобил: Subaru impreza 2.0R,MY06
Телефон: 0897808143
Нов фен
Отговори с цитат
Честито колега,със здраве да си я караш. =D>

Пон Сеп 03, 2012 10:36 am
Върнете се в началото
Профил YIM
Think. Feel. Drive.

Постове: 1849
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито колега, със здраве да си я караш!
Видях я онази сутрин пред "Водолей 1", голяма красавица!

Пон Сеп 03, 2012 10:42 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 397
Автомобил: Душата ми кара AMG
Рейтинг: 122
Отговори с цитат
stancho написа:
Снощи се дръпнах с едно такова http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/35869.html от 20-30 км/ч.
Не можах да повярвам какво се случва! Първа - една кола, втора - още една кола, трета - още една кола...

:swear:

Пон Сеп 03, 2012 2:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Първо благодаря за пожеланията от последните коментари :good:

Колеги, някой има ли информация колко к.с. на колелата изкарва стоков WRX като моя?
С търсачката намерих, че има около 30% загуба и резултатите трябва да са около 160к.с.
Дали някой си е замервал колата във фабрично състояние и на кой точно дино стенд?
Интересно ми е да направя замерване на моята, от чисто любопитство :)

Сря Сеп 05, 2012 2:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 11
Рейтинг: 3
Нов фен
Отговори с цитат
stancho написа:

Забрави! :hello:
 3

Сря Сеп 05, 2012 2:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 748
Автомобил: WRX
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Onyx написа:
stancho написа:

А ти още кола нямаш а знаеш коя колко върви!!! Я се стегни! Както пишеше един фен: Ако ви спрат форума няма да знаете как да си надуете гумите :)
Познаваш ли колата на колегата или карал ли си такъв мечок че ни караш да забравим?????

Сря Сеп 05, 2012 3:03 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 339
Автомобил: Spec B
Рейтинг: 103
Отговори с цитат
neno_11 написа:
А ти още кола нямаш а знаеш коя колко върви!!! Я се стегни! Както пишеше един фен: Ако ви спрат форума няма да знаете как да си надуете гумите :)
Познаваш ли колата на колегата или карал ли си такъв мечок че ни караш да забравим?????

А ти как точно си представяш стоков WRX да дръпне 1 кола на М3 Е90 на трета на сухо? Това дори и в научнофантастичните филми го няма. Или WRX-a не е сток, а е супер надут на доста над 300к.с или М3 е била такава само на външен вид, а може и шофера на М3 да не е давал газ или да е бил смотан, но с равнопоставени шофьори WRX-a може само да вземе старта на М3 Е90, но на 3-та да дръпне кола е смехотворно.

Сря Сеп 05, 2012 5:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
кой ти е казал че е сток?

Сря Сеп 05, 2012 5:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 11
Рейтинг: 3
Нов фен
Отговори с цитат
stancho написа:

Onyx написа:

stancho написа:

Това просто е безсмислено да се обсъжда, а ти просто не заслужаваш да ти обръщам внимание...
Нарушаваш добрия тон на разговора, какъвто трябва да има в един културно-информативен форум.

@stancho,
колата ми харесва много, с един дребен и поправим елемент, джантите. Не, че са лоши... цвета. Никога не съм отъждествявал сива #impreza със златисти джанти. Може би графит?

Виж, тук направиха същото:
http://vbox7.com/play:27314e88ee част1;
http://vbox7.com/play:3a26ff70bf&al=2&vid=10970894 част2.

Сря Сеп 05, 2012 6:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат

Старта е интересен! ROFL както обичам да казвам -нежен шамар с тухла!

Сря Сеп 05, 2012 7:41 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
neno_11 написа:
кой ти е казал че е сток?

Еми той човека е написал какво е правено, с тия неща 70мм генерация, К§Н и ремап, надали е повече от сток СТИ, а СТИ се ускорява от 0-100 за 5,4 сек, а М3 Е90 за 5,3, та на 3-та да го издърпва с 1 кола си е доста сериозен ъпгрейд. 1-ва ОК БМВ-то превърта, 2-ра пак да кажем превърта, ама 3-та, карал съм и съм се возил в 335i и мога да кажа, че това е доста сериозен автомобил, а той върви малко по-малко от М-ката сток.
http://www.youtube.com/watch?v=xXdQqbjNuok
Вижте 3-тата, тук най-добре се виждат и предавките, няма как кола с над 400к.с и 2х4 предаване да не получава предимство пред, 250-280к.с кола с 4х4 при движение в права посока, първо к.с играят решаваща роля там и второ 2х4 предава повече к.с на колелата. На писта нещата са други, но при движение на право, к.с все пак имат решаващо значение. За това казвам, че 1 кола да дръпнеш на 3та на БМВ М3Е90 е доста сериозно нещо, 1-ва да, 2-ра ОК може още да буксува, но на 3-та вече е прекалено.

Сря Сеп 05, 2012 8:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
така е аз "прекалявам" най-много на 3та и 4та с БМВ-тата :)

Сря Сеп 05, 2012 8:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Батка клипа ти е менте! То субито си спря :) А врх а си става 300 коня с тоя сетъп :good:

Сря Сеп 05, 2012 8:49 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
И един мармот на задната седалка подскача и вика, дай 5-та, че тая М3Е92 все още я виждам :) Да е модифициран STI да го направи, ама стоков WRX от 90-те.....
За целта има драг състезания, мисля в един клас ще влезнете, може да се пробвате и после да показвате клипчета. Само да няма после не ми беше в ред съединителя с който бия Ferrari 458 Italia иначе, сипах кофти бензин и тн. Хубави коли са WRX, но все пак са земни коли и все още не се телепортират.

alex5428 написа:
Батка клипа ти е менте! То субито си спря :) А врх а си става 300 коня с тоя сетъп :good:

"Батка" не намерих по-хубав клип с визуализация на скоростите, но дори и на втора, ако загледаш БМВ-то почва да застига, а и не знам на драг старт 400м, как се спира преди финала, ако виждаш всичко си е про със светофарите и тн. Аз и на Нено му го казах има драг състезания, там е истината за това на кой колко му върви колата и кого размазва на 1-ва, 2-ра, 3-та та така до 52-ра на финала на 400м.

Сря Сеп 05, 2012 8:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
eddy написа:
И един мармот на задната седалка подскача и вика, дай 5-та, че тая М3Е92 все още я виждам :) Да е модифициран STI да го направи, ама стоков WRX от 90-те.....
За целта има драг състезания, мисля в един клас ще влезнете, може да се пробвате и после да показвате клипчета. Само да няма после не ми беше в ред съединителя с който бия Ferrari 458 Italia иначе, сипах кофти бензин и тн. Хубави коли са WRX, но все пак са земни коли и все още не се телепортират.

alex5428 написа:

"Батка" не намерих по-хубав клип с визуализация на скоростите, но дори и на втора, ако загледаш БМВ-то почва да застига, а и не знам на драг старт 400м, как се спира преди финала, ако виждаш всичко си е про със светофарите и тн. Аз и на Нено му го казах има драг състезания, там е истината за това на кой колко му върви колата и кого размазва на 1-ва, 2-ра, 3-та та така до 52-ра на финала на 400м.

Време е да спреш да говориш глупости! :idea: ВРХ е от 2002 и става 300 коня а сти от същата година е 260 врх а е малко по лек също! Неразбирам кое му е странното да изтупа м3ката до трета то бмвто после изчезва това е ясно!

Последна промяна alex5428 на Сря Сеп 05, 2012 9:05 pm, променена общо 1 път

Сря Сеп 05, 2012 8:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Нека уточним нещо - няма да споря с никой какво съм видял със собствените си очи и не ме интересува кой ми вярва и кой не. Такива "виртуални гонки", с ускоренийцата извадени от auto.ru не смятам, че могат да бъдат сериозен аргумент на който и да било.
...Еди коя си кола с еди какви си подобрения "едва ли била по-бърза" от еди какво си, на което пък "му дават" еди колко си от 0-100.. тва е смешно!
Споделих с вас една случка, която ме накара да се гордея с автомобила си.
Предлагам въпроса "дали си измислям или не" да го приключим! Всеки е свободен да мисли каквото си иска.

Нека се върнем на дино стенда - измервал ли е някой стоков WRX в София и ако да - на кой стенд, за да замеря и аз там и да направя някакво сравнение, колкото и приблизително да е то..

Сря Сеп 05, 2012 9:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4  >