Здравейте фенове, тъй като от скоро съм горд собственик на този красавец
Forester 2.0 Turbo AT 1999 с ГИ Фобос
той лека-полека започва да си показва дребни, но дразнещи болежки
Реших да се обърна към вас с надеждата да ми помогнете...
Първото ми питане е въпрос свързан с първото палене
Как да кажа...върти около 3-4-5 секунди аха да запали но уви неуспява, при следващо завъртане пали от раз
Днес пробвах при първото припалване да натисна леко газта и колата запали отма. Още повече ме обърква и факта, че
когато се опитам да запаля колата директно на газ, пали без проблеми. Четох някъде из форума за подобни проблеми
при ипрезата и там се сочи като главен проблем бензиновите дюзи. Свещите на колата са ОК и е с чисто нов темп.
датчик, та затова ги изключвам като проблем и остават кабелите (нямат следи от искрене никъде) и бобината...
Като цяло този проблем не е болка за умиране ама е дразнещ
Другото нещо което установих вчера е, че подгряването и на двете седалки не работи...
Копчетата светят и в двете положения и бушона е ОК, но когато легнах да погледна отдолу каква е хавата, с изненада
установих, че под шоф. седалка едната букса не е включена защото е различна като цокъл и брой кабели...
От седалката излизат 2 букси - жълта и синя.
Жълтата е с два кабела и е включена и на двете седалки.
Синята е с три кабела и е включена само на пасажерската седалка, но и тя неработи.
Фрапантната разлика е под шоф. седалка защото буксата която е от инсталацията на колата е различна
Ако някой има ел. схема на тази част от колата ще съм благодарен да погледна и да махна мокета в търсене на истината...
Другото нещо което ме озадачи е че когато включа бутона ХОЛД и тръгна ми светва АБСа и загасва чак след гасене на колата
И последното нещо (засега) е, че вчера докато пробвах как се държи колата в една доволна кал установих, че
половината от нагревателите на задния джам не работят без видими прекъсвания и деруги по тях...
Благодаря ви предварително за оказания асистънс