[quote="streetman"]:hello: Браво, да си дойдем на думата. И аз харесвам повече комбита, седана е много непрактична кола, една пералня дори не може да натовариш.
Без да се заяждам, ама ако те разбирам правилно всички трябва да караме баничарки и пикапи щото да си товарим пералните и хладилниците, ще е най практично.
Нед Сеп 23, 2012 9:16 pm
denislav971
Напуснал форума
Без да се заяждам, ама ако те разбирам правилно всички трябва да караме баничарки и пикапи щото да си товарим пералните и хладилниците, ще е най практично.[/quote][/quote]
:hello: Браво, да си дойдем на думата. И аз харесвам повече комбита, седана е много непрактична кола, една пералня дори не може да натовариш.
Без да се заяждам, ама ако те разбирам правилно всички трябва да караме баничарки и пикапи щото да си товарим пералните и хладилниците, ще е най практично.
Без да се заяждам ти отговарям че за мен една кола не е добра инвестиция ако не мога да натоваря нещо обемисто вътре, ако само ще си возя задника имам Хонда моторетка която гори 1,6 литра на 100 км и ми е напълно достатъчна, че и още един човек мога да взема и още 2-3 раници багаж.
Недей да си мислиш, че щом твоите приоритети са такива приоритетите на другите трябва да са същите , това което за теб не е функционално за мен и други може би е. Можеш да си купиш катафалка тя ще е най фукнционална, хем товариш хем и някоя кирия от време на време.
Недостатъци могат да се открият само от някои хора, при това визуални.
Не си съвсем прав, че са само визуални...
Седанът има по-добра обтекаемост. Също така има леко предимство в задното окачване - двата ботуша са свързани с хубаво здраво парче желязо ...
Потвърждавам. Карах преди време Авенсис седан и после го смених с комби, определено седана стои по-добре в завоите. Ако обаче търсиш някаква по-адекватна функционалност, комбито е много по-добро. Аз примерно колелото си го слагам вътре в колата, багажниците ме изнервят. Със седан това упражнение не става. Ако търсиш само пърформанс, комбито е лек компромис. И все пак от комби до комби е цяла вселена.
Седанът има по-добра обтекаемост. Също така има леко предимство в задното окачване - двата ботуша са свързани с хубаво здраво парче желязо ...
За желязото не ми мина през акъла, обаче относно drag coefficient-а реших, че комбито е с по-ниска стойност. Не знам как го измислих, че зад седана вихрите са по-лоши, но по-скоро не е. Сега, като гледам таблиците за Cd навсякъде дават стойности за седани, комбитата изглежда отиват назад
_________________ All-Wheel-Drive
Пон Сеп 24, 2012 5:38 pm
alex5428
Регистриран на: Съб Ное 14, 2009 12:24 am Постове: 1414 Местоположение: смолян
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Недей да си мислиш, че щом твоите приоритети са такива приоритетите на другите трябва да са същите , това което за теб не е функционално за мен и други може би е. Можеш да си купиш катафалка тя ще е най фукнционална, хем товариш хем и някоя кирия от време на време.
Заглавието на темата май беше "За феновете на комби Импрезите", Не виждам какво повече има да обсъждаме. Като не си фен на комбитата, защо изобщо си губиш времето в тази тема? Направи си тема "За феновете на седан Импрезите" и всичко е ОК, аз дори няма да си помисля да пиша там.