Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару. 2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка. 3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
СУБАРУ Сервиз МИТАКА - София, бул. Климент Охридски 65
| Автор |
Съобщение |
|
swordsman
Регистриран на: Пон Дек 15, 2008 12:14 am Постове: 116 Местоположение: София
Автомобил: Legacy
Рейтинг: -16
|
Доживях да видя един образцов сервиз. Браво на Митко и екипа му и да върви по вода и да носи много радост на собственика, служителите и клиентите 
_________________ BOXER FAN
|
|
|
|
| Сря Дек 05, 2012 11:58 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
наистина сервизът изглежда много добре и отвътре, и отвън - но крайният резултат ще е далеч по-впечатляващ  плановете за развитието на този сервиз са много по-мащабни отколкото изглежда на пръв поглед. аз преди доста време ви споменах, че ще има нов субару сервиз - какъвто всички искате да има. а сега виждате как това става факт - и подобренията са всеки ден без спиране. няколко дена след откриването вече работим с пълна пара, доста членове на форума вече минаха да ни проверят или да им обслужим колите - при нанасянето работният процес не е прекъсван нито за ден. а това е много трудна задача и сме като на състезание от 9.00 до 18.00. оборудването ще се модернизира по съвременните стандарти - т.е. всички процедури ще бъдат оптимизирани и ще се извършват с първокласна апаратура и инструменти, а качеството на диагностиката ще е непосилно за конкуренцията ни в субару средите, поне в българия. дори в старият сервиз имахме много случаи на кола да и светне чека примерно в бургас, и да дойде чак до софия за диагностика, или кола от сърбия да дойде ние да и правим двигател или скорости - сега мислим това да ни стане стандарт. имахме дори случай чека на 2.5 СТи да светне по морето, и колата да си тръгне от софия с яко подкован двигател - ако и това стане традиция ще е супер 
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
Последна промяна agent dust на Чет Дек 06, 2012 10:38 pm, променена общо 1 път
|
|
| Чет Дек 06, 2012 9:58 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
от доста лични съобщения разбирам, че ме мислят за митака  аз не съм митака, а един от механиците в сервиз МИТАКА, който представлява този субару сервиз във форума от 2007г - шефовете са ме оставили да пиша на воля и просто четат понякога, като имат време. нещата които пиша - ги координирам с ръководството на сервиза. те имат доста по-сложни задачи и определено не им е до интернет форуми изтекоха снимки от откриването: тортата:  и Митака с тортата  
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Чет Дек 06, 2012 10:34 pm |
|
|
|
votolom
Регистриран на: Вто Апр 13, 2010 10:07 pm Постове: 953 Местоположение: София Рейтинг: 96  
|
Важното е, че и вие сте happy, Краси  Така работата върви здраво 
|
|
|
|
| Чет Дек 06, 2012 10:44 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
събота идвам да ви видя сервиза.... 
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
Последна промяна valadares на Пет Дек 07, 2012 12:41 am, променена общо 1 път
|
|
| Чет Дек 06, 2012 11:52 pm |
|
|
|
votolom
Регистриран на: Вто Апр 13, 2010 10:07 pm Постове: 953 Местоположение: София Рейтинг: 96  
|
valadares написа: събота идвам да видя сервиза.... хмммм, така ли 
|
|
|
|
| Пет Дек 07, 2012 12:07 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
valadares написа: събота идвам да видя сервиза.... с компресорното Н6 ли ще дойдеш? сега поне имаме хубав фон за снимки разбрах че е имало малки неприятности - ама като гледам и на теб ти е кеф постоянно да бърникаш бигачката 
|
|
|
|
| Пет Дек 07, 2012 12:24 am |
|
|
|
valadares
|
agent dust написа: valadares написа: събота идвам да видя сервиза.... с компресорното Н6 ли ще дойдеш? сега поне имаме хубав фон за снимки разбрах че е имало малки неприятности - ама като гледам и на теб ти е кеф постоянно да бърникаш бигачката  е явно с votolom ще дойдем и прахосмукачката... 
|
|
|
|
| Пет Дек 07, 2012 12:37 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
valadares написа: е явно с votolom ще дойдем и прахосмукачката...  ясно  между другото, точно този район е "мека" за бигачките в софия - малинова долина и дианабад. съвсем наблизо са проспийд, дунев моторспорт, владо мантата, на симо сервизът дето крият на трошко ве маунт импресата, на цецо гаражът, със сигурно с поне 10 лични СТи в различен стадий на модификация - чух че вече започнал да малтретира последният модел 2012г. нищо чудно че и ние цъфнахме точно по средата, и на 10мин от ОМВ Бояна... владо мантата - единият ми съотборник - даже ни е комшия, на две минути пеша му е сервизът, при желание мога да обядвам като си слагам сандвичите на капака на 500кс опел манта или на капака на шампионският нисан на тошко дунев  когато има сняг, от малинова долина тръгва най-хищната група зимни дрифтачки - дето карат на витоша до 5 сутринта, и заради които зимата постоянно си лягам призори
|
|
|
|
| Пет Дек 07, 2012 1:14 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
за утре съм поръчал на митака консумативи за кола, която със сигурност е единствена в бг, и за която търговците по магазините едва ли са чували изобщо - да видим какво ще ми донесе, по каталозите им няма да я има, освен ако не са на японски  колата не е в сервиза в момента, на колега от форума е - купил си я от ибей за да има с какво да ходи на работа. произведена е само в 12 000 бройки, с единствена цел хомологация за WRC Group A. двигателя е 2.0 турбо, фабрично издържа до около 500кс без смяна на железа, и е един от малкото модели в света, проектиран за каране във всички условия - драг, писта, рали и офроуд, с 4 завиващи колела е. подобна на нея може да се види всеки ден по пътищата - но само подобна и на предно, тази е 4х4 турбо  сега сектата ще разрови нета - да видим дали някой ще познае каква е колата преди да я наснимаме в субару сервиза 
|
|
|
|
| Пет Дек 07, 2012 1:41 am |
|
|
|
pradabg
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 6:46 pm Постове: 1100 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323       
|
agent dust написа: за утре съм поръчал на митака консумативи за кола, която със сигурност е единствена в бг, и за която търговците по магазините едва ли са чували изобщо - да видим какво ще ми донесе, по каталозите им няма да я има, освен ако не са на японски  колата не е в сервиза в момента, на колега от форума е - купил си я от ибей за да има с какво да ходи на работа. произведена е само в 12 000 бройки, с единствена цел хомологация за WRC Group A. двигателя е 2.0 турбо, фабрично издържа до около 500кс без смяна на железа, и е един от малкото модели в света, проектиран за каране във всички условия - драг, писта, рали и офроуд, с 4 завиващи колела е. подобна на нея може да се види всеки ден по пътищата - но само подобна и на предно, тази е 4х4 турбо  сега сектата ще разрови нета - да видим дали някой ще познае каква е колата преди да я наснимаме в субару сервиза  Nissan Pulsar GTI-R - за награда получавам ли близалка  - или греша 
_________________ http://www.dek.bg/main.php
|
|
|
|
| Пет Дек 07, 2012 7:44 am |
|
|
|
valadares
|
pradabg написа: Nissan Pulsar GTI-R - за награда получавам ли близалка  - или греша  e изпревариме на сутрешната права...и май си за сладолед 
|
|
|
|
| Пет Дек 07, 2012 8:09 am |
|
|
|
erosito
Автомобил: subaru STI GRB
Рейтинг: 55 
|
|
Така е.Нисан Пулсар 2.0 4х4.
|
|
|
|
| Пет Дек 07, 2012 1:18 pm |
|
|
|
bad_dog
|
erosito написа: Така е.Нисан Пулсар 2.0 4х4. Искам да ме повозиш 
_________________ Beam me up, Scotty
|
|
|
|
| Пет Дек 07, 2012 1:39 pm |
|
|
|
Liv
Регистриран на: Пон Мар 12, 2012 2:22 pm Постове: 148 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester SH 2.0 MT
Рейтинг: 60 
|
Какви 500 коня, какви работи - сега да ви върна към моята доста по-скромна реалност Колата си я взех тази пролет (Май 2012) от турския агент от Нептун - той ми даде една турска сервизна книжка и ми каза да се оправям  Или при вас или при проспийд.. Досега съм идвал веднъж при вас за изначална смяна на маслото, мисля скоро да ви посещавам пак (кат' стана на 9-10 хил.км).. За тез колици някаква промяна в режима на обслужване ще има ли .. Или идваш - даваш париците, сипваме масълцето, и кой откъде е 
|
|
|
|
| Пет Дек 07, 2012 2:03 pm |
|
|
|
mitashki35
Регистриран на: Съб Яну 22, 2011 11:46 pm Постове: 517 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback H6 '01
Рейтинг: 66 
|
|
SR20 е уникален двигател!
|
|
|
|
| Пет Дек 07, 2012 3:35 pm |
|
|
|
erosito
|
|
Ето малко снимки от Puls-R чето.
|
|
|
|
| Пет Дек 07, 2012 6:38 pm |
|
|
|
erosito
|
|
Mugen филтър и турбо GARRETT GT2871R
Прикачени файлове:
IMAG0191.jpg [ 129.72 KiB | Прегледано 873 пъти ]
IMAG0190.jpg [ 172.18 KiB | Прегледано 873 пъти ]
|
|
|
|
| Пет Дек 07, 2012 6:46 pm |
|
|
|
bad_dog
|
|
На мен ми прилича на GT28R или на GT28RS.
_________________ Beam me up, Scotty
|
|
|
|
| Пет Дек 07, 2012 8:13 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
Liv написа: Какви 500 коня, какви работи - сега да ви върна към моята доста по-скромна реалност Колата си я взех тази пролет (Май 2012) от турския агент от Нептун - той ми даде една турска сервизна книжка и ми каза да се оправям  Или при вас или при проспийд.. Досега съм идвал веднъж при вас за изначална смяна на маслото, мисля скоро да ви посещавам пак (кат' стана на 9-10 хил.км).. За тез колици някаква промяна в режима на обслужване ще има ли .. Или идваш - даваш париците, сипваме масълцето, и кой откъде е  колата е нова - освен масло и филтри едва ли ще има нещо друго за обслужване.
|
|
|
|
| Пет Дек 07, 2012 8:23 pm |
|
|
|