Отговори на тема
 Аз съм Левски, ей ма на! (с Легаси...) :) 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 39
Автомобил: Subaru Legacy
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Станах и аз вече "пълноправен член на братството" - от около 3 седмици съм със Легаси:
2000г, 2.5i, ръчка

Взех го от една автокъща "у Враца" - автокъща "Гери". Човека (Пламен май се казваше иначе каза че му викат Стенли) ми направи извънредно добро впечатление : точен - във всеки един смисъл на думата, не е дребнав, като каже нещо си държи на думата, веднъж не е било да не ми дигне тел или да не върне обаждането в рамките на 5-10 мин, а бе стабилен. Има хора дето от 2-3 приказки, от един жест само можеш да видиш че човека не струва, а има и такива дето веднага си личи че са пичове от всекъде. Е те тоя е от вторите.

Оставих му 50лв (и никакво друго капаро) с уговорката да ми докара колата в София да я гледа Любо (от Люлин) и ако всичко и е наред я взимам (като си правех сметка че ще сипе бенз. колкото до София, после ще се връща с автобуса, т.е. 50 лв му стигат че и остават). Докара я, точно като по разписание както се бяхме разбрали, хем дойде с още една кола с някакъв негов приател или колега, за да го върне, т.е. 50-те лв сас сигурност не бяха достатъчни да не говорим че не съобразих и че ще трябва и винетка да купува за легасито... Не повдигна въпрос нито за едното нито за другото. Колата я докара с резервна гума, с крик и триъгълник.

Любо гледа колата повече от час - каза че по-запазено Легаси рядко е виждал, т.е. "перфектна" в случая не се оказа дежурна автожамбазка приказка. Пу-пу да не изскочи некой проблем ... до тук поне всичко е ок.

Още нещо което ми направи добро впечатление - издаде ми фактура и хем я издаде предварително, като знаеше ако аз не харесам колата се връща обратно без сделка, набутан с бензина (и винетката) и трябва да прави сторно.

.. и ОЩЕ нещо което ми направи положително впечатление - единствен той, и един друг от околовръстното в София до Суходол имаха дилърски номера. Което си е направо задължително според мен за всеки който е сериозен в тоя бизнес. Щото обаждаш се по тел, "ще може ли да покарам колата - да бе нема проблеми". Отиваш на место - "ами покарай я тука в двора че немам туй немам онуй". Бе да ти пикам и на автокъщата и на бизнес модела - как ще продаваш коли за хиляди левове и купувача да не може дори да тества как се държи на висока скорост, как спира, има ли някакви шумове, вибрации и тн. Явно се разчита на балъци, при тоя "бизнес модел". Та евала на Стенли че се отнася сериозно към бизнеса си и дано да са повече такива като него.

Дано да не излезе някоя скрита лимонка от някъде, да идвам тука после и да пиша "опровержения" на горното но наистина дотук - само положителни впечатления и от човека като човек и като бизнесмен и от колата.

Ще го добавя в Белия списък, макар че той каза че рядко внася субарута, но ако все пак някой за в бъдеще попаден на него да да пазарува смело.

А сега и малко снимки :)

Изображение
Изображение
Изображение

Вто Дек 11, 2012 5:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 259
Автомобил: OBW
Рейтинг: 80
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито и със здраве да си я караш!
Само консумативи да сменяш и гориво да сипваш!
Щом Любо я е одобрил няма какво да го мислиш.
Сега остава и подписа да си смениш ;)
:beer:

Вто Дек 11, 2012 5:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1217
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ЕЕЕеее най-после някой да пусне снимки с първия пост, че е купил Субару! :good: :D

Марката е донякъде и култура и начин на мислене. Няма как да караш субару и да правиш номера по пътя и с ремонти. Дръж марката на ниво и няма да те предаде. Успех!

сега:
    Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)

Вто Дек 11, 2012 5:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 39
Автомобил: Subaru Legacy
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Geo_Plam написа:
Сега остава и подписа да си смениш ;)

...опппа... излагация...
мерси колега, поправих го... :) старата колица вече е в автоморга Касто... служи ми вярно доста време, горката, но всяко нещо с времето и на всяко нещо му идва времето...

Благодаря на вс. за поздравите и добрите пожелания - да ви се връщат :beer:

Вто Дек 11, 2012 5:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 489
Автомобил: LEGACY 2.0 1993/ 2.5 2005
Телефон: 0898550848
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Честито колега. =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>