Отговори на тема стр <  1, 2
 Аутбек Н6 2005 - как ви се струва? 
Автор Съобщение
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Да е похабенаа, колко да е похабена - тя е нова, дори и по критерия на @Outback-Fan :lol: :lol:

Пет Фев 15, 2008 5:09 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 657
Автомобил: аутбек 3.0R '05
Рейтинг: 31
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
joanna, абе за 18 годишна кола добре изглежда. Има някои дребни забележки, но не е фатално. А на колко хиляди км е според километража?
Но не разбирам какво искате от оня човечец, не я е мил 1 месец сигурно и вие айде боклук. Чакай бре, какво му има на двигателя му? Нищо особено, черните пластмаси малко побелели. И с влажен парцал може да се забършат. Аз примерно никога не бих държал на това, дали е чиста или малко изцапана. Повече държа на това всичко да работи и да е в добро техническо състояние.
Но има хора дето гледат колко е излъскана, и каква музика има вътре. Другото не е важно, щом се търкаля и е лъскава и музиката като на сватба колата е идеална. Е аз не съм така.

Аа, нещо се сетих да вметна на края, преди тука на субарутата са казали Subarouille. Малко словосъчетание, където само ще поясня че думата "rouille" е ръжда във френския език. И като гледам моделите от 95-96 надолу, включително и моята имат доста надигнато под боята, че и на места яко изгнило. Абе кошници, ама ги търкаляме, няма как ;)

Пет Фев 15, 2008 7:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
btw На мен ми предложиха да ми я обработят против ръжда, че се е появила тук там. Има ли файда от тая работа?

Пет Фев 15, 2008 11:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Благодаря за отговора. Май само ще я обработя. Не ми се ще да оставам цяла седмица без кола :)

Пет Фев 15, 2008 11:55 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 49
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Impreza94 написа:
Вие май не четете какво пише колегата (който случайно пребивава в Канада), а ?

четеме ние много внимателно при това :lol: ей сега слезнах да снимам мойта кола, случайно пребиваваща на едно място където също фърлят сол колко може. като си намеря и кабела за фотоапарата ще кача снимки да видиш, че такава гняз не се натрупва за няколко зимни месеца.

Нед Фев 17, 2008 9:34 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
2004STi написа:
четеме ние много внимателно при това :lol: ей сега слезнах да снимам мойта кола, случайно пребиваваща на едно място където също фърлят сол колко може. като си намеря и кабела за фотоапарата ще кача снимки да видиш, че такава гняз не се натрупва за няколко зимни месеца.

Оооооо, зависи къде и как си ходил, dude :-)
От тук до там по изринатото даже гумите си няма да изцапа.

Нед Фев 17, 2008 10:07 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 657
Автомобил: аутбек 3.0R '05
Рейтинг: 31
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
За жалост аз тука снимки не мога да кача. Само в тоя подфорум не става, иначе ги направих и ще видиш какво е за 3-4 дена да караш в мизерията. Един гаден камион караше до мен, и малко по-напред, абе не мога да обясня точно как беше но толкова сняг и киша хвърли върху мене че после това като изсъхна само белите петна останаха.

Пон Фев 18, 2008 12:11 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 49
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
май не се разбрахме
не говоря за солта отвън
тя си е факт
говоря за мърсолите под капака.

търся си усб кабела още :) колата си я почиствам по-често от колкото си подреждам къщата

Вто Фев 19, 2008 2:59 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Отговори на тема  стр <  1, 2