|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
За Аутбек - предлаганите от автокъщи - нови , но ??
| Автор |
Съобщение |
|
Outback 1
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 1:33 pm Постове: 15 Местоположение: BGR Рейтинг: 0
|
DDD написа: Колега,според моето скромно мнение,конкретния автомобил който си посочил е за европейския пазар. по външния вид ли правиш заключение гледал съм щански аубеци - не намирам разлика ( но аз съм лаик , така че е неангажиращо) някаква инфо за този вносител - няма никакви мнения и коментари в нета за него.......което означава може би , че продажбите му ........
|
|
|
|
| Пон Мар 04, 2013 11:12 am |
|
|
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София Рейтинг: 223    
|
Outback 1 написа: по външния вид ли правиш заключение Не,вътре арматурното табло гледам.Най-вече,че показанията са в километри,а не в мили както е стандартно за Щатите и Канада.
|
|
|
|
| Пон Мар 04, 2013 12:28 pm |
|
|
|
Greg4o
|
Outback 1 написа: DDD написа: Колега,според моето скромно мнение,конкретния автомобил който си посочил е за европейския пазар. по външния вид ли правиш заключение гледал съм щански аубеци - не намирам разлика ( но аз съм лаик , така че е неангажиращо) някаква инфо за този вносител - няма никакви мнения и коментари в нета за него.......което означава може би , че продажбите му ........ По техни думи колата е чистак нова.Разлика има и отвън с американските.Гаранцията: вземаш сервизната книжка и питаш официалния сервиз.Ако не е на турски нямаш грижи. 
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Пон Мар 04, 2013 12:42 pm |
|
|
|
Outback 1
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 1:33 pm Постове: 15 Местоположение: BGR Рейтинг: 0
|
DDD написа: Outback 1 написа: по външния вид ли правиш заключение Не,вътре арматурното табло гледам.Най-вече,че показанията са в километри,а не в мили както е стандартно за Щатите и Канада. това с мили/км е ясно има обаче и реекспорт от Дубай - господ ги знае какви са произвежданите за Азия както писах - митническата декларация дава инфо - но все пак сме в БГ.... всичко е предпоследно
|
|
|
|
| Пон Мар 04, 2013 12:55 pm |
|
|
|
Outback 1
|
Greg4o написа: По техни думи колата е чистак нова.Разлика има и отвън с американските. Гаранцията: вземаш сервизната книжка и питаш официалния сервиз. Ако не е на турски нямаш грижи.  да разбирам че си разговарял с вносителя конкретно ?? ако е на турски - сигурно е за арабския пазар - така ли ?
|
|
|
|
| Пон Мар 04, 2013 12:57 pm |
|
|
|
Greg4o
|
Outback 1 написа: да разбирам че си разговарял с вносителя конкретно ?? ако е на турски - сигурно е за арабския пазар - така ли ? Не съм говорил,но те съветвам да го сториш и ги питай подробно всичко,което те интересува. След това го напиши тук.От друга страна ,ако ще ти я обслужват в СМТ София 
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Пон Мар 04, 2013 1:02 pm |
|
|
|
bubaru
|
http://suchen.mobile.de/auto/search.htm ... itCountry=Поразгледай в Германия. Има същите Бекове за по-малко пари. Също и дизелови. Ако не държиш на автомата, дизела ще харчи гарантирано -2-3(понякога и повече) литра по-малко и ще има по-добра динамика. Освен това е с цетрален диф и разпределение 50/50. Дизела след фейса в Европа се предлага и с автомат (CVT) , но не знам дали се намират още такива баргин цени. Аз си внесох едно ново Легаси от Германия преди малко повече от година и тук му признаха гаранцията. СМТ вече май работят основно с германците, така че мисля всичко ще е ок по отношение на гаранцията.
|
|
|
|
| Пон Мар 04, 2013 1:21 pm |
|
|
|
Outback 1
|
bubaru написа: http://suchen.mobil..... Поразгледай в Германия. Има същите Бекове за по-малко пари. Също и дизелови. Ако не държиш на автомата, дизела ще харчи гарантирано -2-3(понякога и повече) литра по-малко и ще има по-добра динамика. Освен това е с цетрален диф и разпределение 50/50. Дизела след фейса в Европа се предлага и с автомат (CVT) , но не знам дали се намират още такива баргин цени. Аз си внесох едно ново Легаси от Германия преди малко повече от година и тук му признаха гаранцията. СМТ вече май работят основно с германците, така че мисля всичко ще е ок по отношение на гаранцията. благодаря.........гледал съм дизелите - прав си за цените в Дойчланд 25 - 26 000 Евро , при това са офертни цени http://www.autoscout24.bg/дизел с автоматик обаче не съм срещал .....а и не съм фен на дизелите........нямам конкр. причина , просто не приемам дизела
|
|
|
|
| Пон Мар 04, 2013 1:30 pm |
|
|
|
PitM
Регистриран на: Вто Ное 02, 2010 6:57 am Постове: 595 Местоположение: София
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178   
|
Аз също поддържам, че е "Евро". Допускам също, че не е 2013 г., защото след 2012 предната решетка, фаровете за мъгла и джантите са различни. Прикачени файлове:
Subaru-Outback-2013.jpg [ 52.92 KiB | Прегледано 300 пъти ]
|
|
|
|
| Пон Мар 04, 2013 1:50 pm |
|
|
|
bubaru
|
Няма проблем  и аз не съм фен на дизела, но понякога го избирам по финансови съображения...понякога не само... В този ред на мисли, сега излезна новия Форестър. Имам усещането, че ако се изчака малко ще се появят и добри оферти за ХТ версията с новия турбо мотор-2.0 DIT. Той ще харчи еднакво като стария 2,5 сложен на Аутбека, но динамичните разлики между двете коли ще са комични...Да наистина Форестъра е според малко като дизайн, но това не е приимущество на марката като цяло. Форестъра има модернизирана CVT кутия, Si-drive, X-mode функция на AWD-то , която очевидно дава повече възможности на сняг и офф-роуд, по-проходим е заради по-късото междуосие. Освен това този Форестър е проектиран току що, а Аутбеците, които се предлагат на добри цени, преди около 4 години. За двигателя няма да коментирам, този 2.0 DIT e с поне 20г напред в технологично отношение.
|
|
|
|
| Пон Мар 04, 2013 2:27 pm |
|
|
|
Outback 1
|

bubaru написа: Няма проблем  и аз не съм фен на дизела, но понякога го избирам по финансови съображения...понякога не само... В този ред на мисли, сега излезна новия Форестър. Имам усещането, че ако се изчака малко ще се появят и добри оферти за ХТ версията с новия турбо мотор-2.0 DIT. Той ще харчи еднакво като стария 2,5 сложен на Аутбека, но динамичните разлики между двете коли ще са комични...Да наистина Форестъра е според малко като дизайн, но това не е приимущество на марката като цяло. Форестъра има модернизирана CVT кутия, Si-drive, X-mode функция на AWD-то , която очевидно дава повече възможности на сняг и офф-роуд, по-проходим е заради по-късото междуосие. Освен това този Форестър е проектиран току що, а Аутбеците, които се предлагат на добри цени, преди около 4 години. За двигателя няма да коментирам, този 2.0 DIT e с поне 20г напред в технологично отношение. --- Прав си за новия Форестър..... , но започва от 32 000 Евро с Ръчни скорости ,бензин а този,за който пишеш ( 241 к.с) започва от 39 900 евро - пак с ръчни скорости това са "Пари" за "нишов" автомобил, какъвто е Субару скоро едва ли ще коригира надолу , има дилъри в Дойчланд с по 100 Форестър от старите а те са паднали до 21.5 - 22 000 евро..(бензиновите) едва ли ще го свалят при толкова стари за продажба ----- а пък от друга страна - няма закон че трябва да се кара нов модел .кара който иска ........... http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=228028512
|
|
|
|
| Пон Мар 04, 2013 2:49 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |