Отговори на тема стр <  1, 2
 За Аутбек - предлаганите от автокъщи - нови , но ?? 
Автор Съобщение

Постове: 15
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
DDD написа:
Колега,според моето скромно мнение,конкретния автомобил който си посочил е за европейския пазар.

по външния вид ли правиш заключение
гледал съм щански аубеци - не намирам разлика ( но аз съм лаик , така че е неангажиращо)

някаква инфо за този вносител - няма никакви мнения и коментари в нета за него.......което означава може би , че
продажбите му ........

Пон Мар 04, 2013 11:12 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 782
Рейтинг: 223
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Outback 1 написа:

Не,вътре арматурното табло гледам.Най-вече,че показанията са в километри,а не в мили както е стандартно за Щатите и Канада.

Пон Мар 04, 2013 12:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Outback 1 написа:
DDD написа:
Колега,според моето скромно мнение,конкретния автомобил който си посочил е за европейския пазар.

гледал съм щански аубеци - не намирам разлика ( но аз съм лаик , така че е неангажиращо)

някаква инфо за този вносител - няма никакви мнения и коментари в нета за него.......което означава може би , че
продажбите му ........

По техни думи колата е чистак нова.Разлика има и отвън с американските.Гаранцията: вземаш сервизната книжка и питаш официалния сервиз.Ако не е на турски нямаш грижи. :good:

Пон Мар 04, 2013 12:42 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
DDD написа:
Outback 1 написа:

Не,вътре арматурното табло гледам.Най-вече,че показанията са в километри,а не в мили както е стандартно за Щатите и Канада.

това с мили/км е ясно
има обаче и реекспорт от Дубай - господ ги знае какви са произвежданите за Азия
както писах - митническата декларация дава инфо - но все пак сме в БГ....
всичко е предпоследно

Пон Мар 04, 2013 12:55 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Greg4o написа:
По техни думи колата е чистак нова.Разлика има и отвън с американските.
Гаранцията: вземаш сервизната книжка и питаш официалния сервиз.
Ако не е на турски нямаш грижи. :good:

да разбирам че си разговарял с вносителя конкретно ??
ако е на турски - сигурно е за арабския пазар - така ли ?

Пон Мар 04, 2013 12:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Outback 1 написа:
да разбирам че си разговарял с вносителя конкретно ??
ако е на турски - сигурно е за арабския пазар - така ли ?

Не съм говорил,но те съветвам да го сториш и ги питай подробно всичко,което те интересува.
След това го напиши тук.От друга страна ,ако ще ти я обслужват в СМТ София :facepalm:

Пон Мар 04, 2013 1:02 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://suchen.mobile.de/auto/search.htm ... itCountry=

Поразгледай в Германия. Има същите Бекове за по-малко пари. Също и дизелови. Ако не държиш на автомата, дизела ще харчи гарантирано -2-3(понякога и повече) литра по-малко и ще има по-добра динамика. Освен това е с цетрален диф и разпределение 50/50.
Дизела след фейса в Европа се предлага и с автомат (CVT) , но не знам дали се намират още такива баргин цени.
Аз си внесох едно ново Легаси от Германия преди малко повече от година и тук му признаха гаранцията. СМТ вече май работят основно с германците, така че мисля всичко ще е ок по отношение на гаранцията.

Пон Мар 04, 2013 1:21 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
bubaru написа:
http://suchen.mobil.....
Поразгледай в Германия. Има същите Бекове за по-малко пари. Също и дизелови. Ако не държиш на автомата, дизела ще харчи гарантирано -2-3(понякога и повече) литра по-малко и ще има по-добра динамика. Освен това е с цетрален диф и разпределение 50/50.
Дизела след фейса в Европа се предлага и с автомат (CVT) , но не знам дали се намират още такива баргин цени.
Аз си внесох едно ново Легаси от Германия преди малко повече от година и тук му признаха гаранцията. СМТ вече май работят основно с германците, така че мисля всичко ще е ок по отношение на гаранцията.

благодаря.........гледал съм дизелите -
прав си за цените в Дойчланд 25 - 26 000 Евро , при това са офертни цени http://www.autoscout24.bg/

дизел с автоматик обаче не съм срещал .....а и не съм фен на дизелите........нямам конкр. причина , просто не приемам дизела

Пон Мар 04, 2013 1:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 595
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз също поддържам, че е "Евро".
Допускам също, че не е 2013 г., защото след 2012 предната решетка, фаровете за мъгла и джантите са различни.
Прикачени файлове:
Subaru-Outback-2013.jpg
Subaru-Outback-2013.jpg [ 52.92 KiB | Прегледано 301 пъти ]

Пон Мар 04, 2013 1:50 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Няма проблем :) и аз не съм фен на дизела, но понякога го избирам по финансови съображения...понякога не само...
В този ред на мисли, сега излезна новия Форестър. Имам усещането, че ако се изчака малко ще се появят и добри оферти за ХТ версията с новия турбо мотор-2.0 DIT. Той ще харчи еднакво като стария 2,5 сложен на Аутбека, но динамичните разлики между двете коли ще са комични...Да наистина Форестъра е според малко като дизайн, но това не е приимущество на марката като цяло. Форестъра има модернизирана CVT кутия, Si-drive, X-mode функция на AWD-то , която очевидно дава повече възможности на сняг и офф-роуд, по-проходим е заради по-късото междуосие. Освен това този Форестър е проектиран току що, а Аутбеците, които се предлагат на добри цени, преди около 4 години. За двигателя няма да коментирам, този 2.0 DIT e с поне 20г напред в технологично отношение.

Пон Мар 04, 2013 2:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
bubaru написа:
Няма проблем :) и аз не съм фен на дизела, но понякога го избирам по финансови съображения...понякога не само...
В този ред на мисли, сега излезна новия Форестър. Имам усещането, че ако се изчака малко ще се появят и добри оферти за ХТ версията с новия турбо мотор-2.0 DIT. Той ще харчи еднакво като стария 2,5 сложен на Аутбека, но динамичните разлики между двете коли ще са комични...Да наистина Форестъра е според малко като дизайн, но това не е приимущество на марката като цяло. Форестъра има модернизирана CVT кутия, Si-drive, X-mode функция на AWD-то , която очевидно дава повече възможности на сняг и офф-роуд, по-проходим е заради по-късото междуосие. Освен това този Форестър е проектиран току що, а Аутбеците, които се предлагат на добри цени, преди около 4 години. За двигателя няма да коментирам, този 2.0 DIT e с поне 20г напред в технологично отношение.

---
Прав си за новия Форестър..... ,
но започва от 32 000 Евро с Ръчни скорости ,бензин а този,за който пишеш (241 к.с) започва от 39 900 евро - пак с ръчни скорости
това са "Пари" за "нишов" автомобил, какъвто е Субару
скоро едва ли ще коригира надолу , има дилъри в Дойчланд с по 100 Форестър от старите
а те са паднали до 21.5 - 22 000 евро..(бензиновите)

едва ли ще го свалят при толкова стари за продажба
-----
а пък от друга страна - няма закон че трябва да се кара нов модел
.кара който иска

...........
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=228028512

Пон Мар 04, 2013 2:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2