| Автор |
Съобщение |
|
sonda
Напуснал форума
|
|
Как точно трябва да те мотивираме относно тази кола?? Откъде да знаем какво конкретно те интересува. Случаен човек няма да поиска или да се загледа в тази кола ! Сериозен автомобил е и не е за "прощъпулник" във WRX -манията...нищо "лесно" няма в притежаването на подобен автомобил! Единственото, което е видно от обявата на пръв поглед , е неграмотното описание! Ти сам трябва да си изясниш приоритетите!
|
|
|
|
| Чет Май 30, 2013 4:35 pm |
|
|
|
ti6o
|
|
| Съб Юни 01, 2013 9:25 pm |
|
|
|
VDG
Автомобил: STI
Рейтинг: 38
|
miro911 написа: Здр колеги това е първата ми тема в този форум.Четох доста за импреза врх и все пак немога да взема окончателно решение,затова искам малко от вашата помощ и по конкретно да ме надъхате да я взимам или да не я взимам че 1 седмица немога да спа  това е конкретния автомобил: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3361zrако някой има инфо за колата ще съм му много благодарен! никога не ми се е случвало толкова трудно да взимам решение за кола,но просто това е по специфична кола и чувам всякакви мнения. мерси Здравей колега, Тази кола, доколкото си спомням беше на приятел на един приятел. Лично аз не съм я виждал, но той ми беше споделял, че въпросният човек бил голям маниак, наливал я за спирачки от Порше, я за някакви други неща, но не съм се интересувал от подробности. Ако искаш мога да разпитам за какво иде реч, но пак казвам, че със собственика не се познавам.
|
|
|
|
| Пон Юни 03, 2013 10:06 pm |
|
|
|
miro911
Пресен - пресен
|
амии аз поразпитах по обстоино за конкретния автомобил и като цяло ме разубедиха,насочих се към друга импреза но ще трябва още малко лев да събера.Всеки ми вика че кутията на ВРХ с 365 коня щяла да ме изкара 3 дена  насочил съм се към СТИ едно варнеско , голяма красотаа 
|
|
|
|
| Вто Юни 04, 2013 12:02 pm |
|
|
|
hawkeye
Пресен - пресен
|
Здравейте, някой гледал ли е на място тази Imreza ( http://www.cars.bg/c142166). Колата е с двигател 2,5 изпълнение ТS, 2002 год. Човека, който я продава казва, че е купена от Австрия, но по таблото, километража (който е в мили) се разбира, че колата е от Щатите. Няма технически паспорт и не може да се проследи някаква история по колата. Ако някой е разглеждал колата на място да каже някоя дума. От доста време стои обявата в car.bg и ми се струва, че има някаква уловка..
|
|
|
|
| Сря Юни 05, 2013 7:47 pm |
|
|
|
Vmax
|
hawkeye написа: Здравейте, някой гледал ли е на място тази Imreza ( http://www.cars.bg/c142166). Колата е с двигател 2,5 изпълнение ТS, 2002 год. Човека, който я продава казва, че е купена от Австрия, но по таблото, километража (който е в мили) се разбира, че колата е от Щатите. Няма технически паспорт и не може да се проследи някаква история по колата. Ако някой е разглеждал колата на място да каже някоя дума. От доста време стои обявата в car.bg и ми се струва, че има някаква уловка.. колата е коментирана по-назад в темата.
|
|
|
|
| Чет Юни 06, 2013 7:49 am |
|
|
|
1040
|
Леле леле на каква импреза попаднах днес! Коментирана е в темата, но искам да споделя понеже ми е още в съзнанието и се чудя как може да има такива продавачи. В Княжево. Сив седан. До тук всичко добре. Цена 5700лв. Ок и това е добре. Обаче 5700 за какво? Ръжди по задните вежди, гуми с Дот 03**, сноп кабели от десния до левия фар /това бил правилния начин на монтаж/, без климатик, с червени барабани  , фарове ейнджъл айс били японски оригинални, липсва стойката на филтъра, мотора побелял от корозия. Екстрите и бяха спортни валове Шрик и на въпроса ние как да разберем , че има валове отговорът беше: Не ви трябва да разбирате! Шоу кар била колата!!! WTF Коя година е била шоу кар не се знае. Обаче е 150 коня с валовете и чипа мипа. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3669zh 
_________________ 1040 Subaru Workshop - Обслужване и поддръжка на Субару. Тенчо Владев-0896404074
|
|
|
|
| Съб Юни 08, 2013 5:30 pm |
|
|
|
Димитър Дончев
Регистриран на: Чет Юни 06, 2013 9:54 am Постове: 18 Местоположение: Севлиево
Автомобил: Subaru Legacy V 2.5
Рейтинг: 0
|
|
| Пон Юни 10, 2013 1:04 pm |
|
|
|
mango
|
|
| Пон Юни 10, 2013 5:37 pm |
|
|
|
Димитър Дончев
Регистриран на: Чет Юни 06, 2013 9:54 am Постове: 18 Местоположение: Севлиево
Автомобил: Subaru Legacy V 2.5
Рейтинг: 0
|
|
| Съб Юни 15, 2013 6:01 pm |
|
|
|
nindjata
|
Бонжорно..... какви мнения бихте казали за този автомобил??--->>> http://www.cars.bg/c76486Предимства недостатъци.....какви са най-честите ремонти и на какво трябва да обърна най-голямо внимание при закупуването. Мисля да му монтирам газов инжекцион. Някой да е пробвал доволен, недоволен от дадена марка? Много благодаря за отделеното време. 
|
|
|
|
| Сря Юни 26, 2013 4:53 pm |
|
|
|
mitev75
Регистриран на: Съб Яну 09, 2010 1:00 pm Постове: 289 Местоположение: около Варна
Автомобил: forester 98 MT
Телефон: 0888880850
Рейтинг: 39
|
nindjata написа: Бонжорно..... какви мнения бихте казали за този автомобил??--->>> http://www.cars.bg/c76486Мисля да му монтирам газов инжекцион. Много благодаря за отделеното време.  Само ще убиеш STI. 
_________________ Специалист PVC и AL дограма
|
|
|
|
| Сря Юни 26, 2013 10:32 pm |
|
|
|
nindjata
|
|
Само да вметна, че газта е много по чиста от бензина и работата на двигателя при правилно монтиране с правилните настойки ще работи - дори по-добре и да не говорим за разликата (калоричност) на двете горива, но не виждам смисъл да обяснявам. Да минем на въпроса, някой правил ли го е това?
|
|
13
|
|
| Чет Юни 27, 2013 6:33 pm |
|
|
|
Nikolov
Регистриран на: Съб Окт 27, 2012 9:05 pm Постове: 130 Местоположение: Ямбол
Автомобил: VW Passat
Телефон: 0899 951 395
Рейтинг: 337       
|

nindjata написа: Бонжорно..... Мисля да му монтирам газов инжекцион. Някой да е пробвал доволен, недоволен от дадена марка? Интересно начинание! Вероятността, обаче, да намерите такъв екземпляр не само в България, но и в Европа, според мен клони към 0.000%! По-скоро, в този форум, най-вероятно ще бъдете възприет като основател на нова Субару-STI-WRX-тунинг-муунинг секта, чието учение ще бъде отхвърлено като еретическо. Съвременните Субароведи биха охарактеризирали това учение като дуалистично, анти-STI-ско и реформаторско псевдонародно движение, социално по съдържание и религиозно по форма, търсейки корените му в учението на дуалистичния гностицизъм и масовия повърхностно-консуматорски мулти-културализъм. Враждебното отношение на Субарулозите към Вас е възможно да се прояви в окачествяването на тази нова за тях доктрина, като вредна за интересите на Субару-църквата газолиберална ерес, примесена с мистичен нео-хибридизъм. Поради гореописаните обстоятелства, ще се осмеля да Ви препоръчвам да не се отчайвате, но да обърнете своя взор и на изток, пък може там да намерите просветление. С уважение: Николов
_________________ „Със себе си съм имал повече проблеми, отколкото с всеки друг човек.” (Дуайт Муди) Когато си измия колата, върви по-тихо и вози по-меко.
|
|
10
|
|
| Чет Юни 27, 2013 8:40 pm |
|
|
|
neno_11
Регистриран на: Пон Фев 22, 2010 12:02 am Постове: 748 Местоположение: Добрич
Автомобил: WRX
Рейтинг: 84 
|
|
Странна работа!!!! Само моята кола ли има разлика между газ и бензин???Верно е че е обикновенно газовото на пълна инжекция но като съм се возил на коли с газов инжекцион и твърдят че няма разлика във вървежа защо тогава са като пианисти на копчето/газ-бензин/ като трябва да изпреварят по-бързо? Иначе като я слушам на място моята кола на газ имам чувството че работи по-добре и по-тихо но на ускорение дава по-слабо време а като максимална скорост си стига дотам където и на бензин.
|
|
|
|
| Пет Юни 28, 2013 10:52 am |
|
|
|
nindjata
|
Ускорява ти по-бавно, защото изпарителят ти не може да "нахрани" мотора. Има едни цилиндрични за 220кв. мисля че беше когато му развиеш двете болчета. Аз имах подобен проблем и беше решен с монтирането на 2-такива.  Нямаш си и на представа, просто колко съм спокоен, колега! Но невежеството много ми...бърка.....
|
|
|
|
| Пет Юни 28, 2013 11:09 am |
|
|
|
neno_11
Регистриран на: Пон Фев 22, 2010 12:02 am Постове: 748 Местоположение: Добрич
Автомобил: WRX
Рейтинг: 84 
|
|
Не,не колега.Аз на суби газ няма да сложа,това си е моя избор и съм си решил че няма смисъл.Пиша ти за другата ми кола а тя е 1.5 мотор 101 коня сивик.Газовото си е Ловато и е подменено всичко в него имам предвид изпарителя.Разхода е много добър/2л. отгоре бензина - градско/като се има предвид хондите колко горят бензин си е много добър разход а и тя си е за икономия но не се стряска така както на бензин.
|
|
|
|
| Пет Юни 28, 2013 11:19 am |
|
|
|
nindjata
|
А като разход за какви сойности говорим  за СТИ конкретно питам. Ако споделиш и за твойта какви са, никога не лошо да научиш нещо. 
|
|
|
|
| Пет Юни 28, 2013 12:48 pm |
|
|
|
1040
|
WRX или STI каква е разликата в градско каране ? Всичко е относително и зависи от десния крак. Моето бледо WRX-че примерно повече от 45/100 не е качвало никога и под 15/100 не е слизало 
_________________ 1040 Subaru Workshop - Обслужване и поддръжка на Субару. Тенчо Владев-0896404074
|
|
|
|
| Пет Юни 28, 2013 1:05 pm |
|
|
|
GT9300
Регистриран на: Вто Апр 23, 2013 5:58 pm Постове: 8 Местоположение: Варна Рейтинг: 0
|
|
| Съб Юли 06, 2013 6:04 pm |
|
|
|