Отговори на тема стр <  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 63  >
 Някой има ли информация за тази Импреса (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Напуснал форума

Постове: 126
Рейтинг: -23
Кофти...
Отговори с цитат
Как точно трябва да те мотивираме относно тази кола?? Откъде да знаем какво конкретно те интересува. Случаен човек няма да поиска или да се загледа в тази кола ! Сериозен автомобил е и не е за "прощъпулник" във WRX -манията...нищо "лесно" няма в притежаването на подобен автомобил! Единственото, което е видно от обявата на пръв поглед , е неграмотното описание! Ти сам трябва да си изясниш приоритетите!

Чет Май 30, 2013 4:35 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
:hello: Здравейте колеги :hello: някой ходил ли е да гледа тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=33wj4s :beer:

Съб Юни 01, 2013 9:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 97
Автомобил: STI
Рейтинг: 38
От звездите одобрен
Отговори с цитат
miro911 написа:
Здр колеги това е първата ми тема в този форум.Четох доста за импреза врх и все пак немога да взема окончателно решение,затова искам малко от вашата помощ и по конкретно да ме надъхате да я взимам или да не я взимам че 1 седмица немога да спа :)
това е конкретния автомобил:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3361zr

ако някой има инфо за колата ще съм му много благодарен!

никога не ми се е случвало толкова трудно да взимам решение за кола,но просто това е по специфична кола и чувам всякакви мнения.

мерси

Здравей колега,

Тази кола, доколкото си спомням беше на приятел на един приятел. Лично аз не съм я виждал, но той ми беше споделял, че въпросният човек бил голям маниак, наливал я за спирачки от Порше, я за някакви други неща, но не съм се интересувал от подробности.
Ако искаш мога да разпитам за какво иде реч, но пак казвам, че със собственика не се познавам.

Пон Юни 03, 2013 10:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Нов фен
Отговори с цитат
амии аз поразпитах по обстоино за конкретния автомобил и като цяло ме разубедиха,насочих се към друга импреза но ще трябва още малко лев да събера.Всеки ми вика че кутията на ВРХ с 365 коня щяла да ме изкара 3 дена :giggle: насочил съм се към СТИ едно варнеско , голяма красотаа :cool:

Вто Юни 04, 2013 12:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, някой гледал ли е на място тази Imreza (http://www.cars.bg/c142166). Колата е с двигател 2,5 изпълнение ТS, 2002 год. Човека, който я продава казва, че е купена от Австрия, но по таблото, километража (който е в мили) се разбира, че колата е от Щатите. Няма технически паспорт и не може да се проследи някаква история по колата. Ако някой е разглеждал колата на място да каже някоя дума. От доста време стои обявата в car.bg и ми се струва, че има някаква уловка..

Сря Юни 05, 2013 7:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
hawkeye написа:
Здравейте, някой гледал ли е на място тази Imreza (http://www.cars.bg/c142166). Колата е с двигател 2,5 изпълнение ТS, 2002 год. Човека, който я продава казва, че е купена от Австрия, но по таблото, километража (който е в мили) се разбира, че колата е от Щатите. Няма технически паспорт и не може да се проследи някаква история по колата. Ако някой е разглеждал колата на място да каже някоя дума. От доста време стои обявата в car.bg и ми се струва, че има някаква уловка..

колата е коментирана по-назад в темата.

Чет Юни 06, 2013 7:49 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1886
Автомобил: Impreza3.3 Impreza H6T Subaru SVX
Рейтинг: 622
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Леле леле на каква импреза попаднах днес! Коментирана е в темата, но искам да споделя понеже ми е още в съзнанието и се чудя как може да има такива продавачи.
В Княжево. Сив седан. До тук всичко добре.
Цена 5700лв. Ок и това е добре.
Обаче 5700 за какво?
Ръжди по задните вежди, гуми с Дот 03**, сноп кабели от десния до левия фар /това бил правилния начин на монтаж/, без климатик, с червени барабани :) , фарове ейнджъл айс били японски оригинални, липсва стойката на филтъра, мотора побелял от корозия.
Екстрите и бяха спортни валове Шрик и на въпроса ние как да разберем , че има валове отговорът беше: Не ви трябва да разбирате!
Шоу кар била колата!!!
WTF
Коя година е била шоу кар не се знае.
Обаче е 150 коня с валовете и чипа мипа.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3669zh
ROFL ROFL ROFL

Съб Юни 08, 2013 5:30 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 18
Автомобил: Subaru Legacy V 2.5
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте ,харесах този автомобил http://www.carmarket.bg/subaru-impreza- ... s%5B%5D=24
автомобила е във Велико Търново ,някой от форума дали го е гледал, заслужава ли си ,всяка информация би ми била полезна

Пон Юни 10, 2013 1:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 191
Нов фен
Отговори с цитат
Привет тази мастилената дали някой я е слушал как работи http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=35x4b6

Пон Юни 10, 2013 5:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 18
Автомобил: Subaru Legacy V 2.5
Нов фен
Отговори с цитат
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=38dxup
Здравейте ,някакво инфо за тази красавица

Съб Юни 15, 2013 6:01 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 9
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Бонжорно..... какви мнения бихте казали за този автомобил??--->>> http://www.cars.bg/c76486
Предимства недостатъци.....какви са най-честите ремонти и на какво трябва да обърна най-голямо внимание при закупуването.
Мисля да му монтирам газов инжекцион. Някой да е пробвал доволен, недоволен от дадена марка?
Много благодаря за отделеното време. :)

Сря Юни 26, 2013 4:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 289
Автомобил: forester 98 MT
Телефон: 0888880850
Рейтинг: 39
От звездите одобрен
Отговори с цитат
nindjata написа:
Бонжорно..... какви мнения бихте казали за този автомобил??--->>> http://www.cars.bg/c76486

Мисля да му монтирам газов инжекцион.
Много благодаря за отделеното време. :)

Само ще убиеш STI. :facepalm:

Сря Юни 26, 2013 10:32 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Само да вметна, че газта е много по чиста от бензина и работата на двигателя при правилно монтиране с правилните настойки ще работи - дори по-добре и да не говорим за разликата (калоричност) на двете горива, но не виждам смисъл да обяснявам.
Да минем на въпроса, някой правил ли го е това?
 13

Чет Юни 27, 2013 6:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 130
Автомобил: VW Passat
Телефон: 0899 951 395
Рейтинг: 337
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
nindjata написа:
Бонжорно..... Мисля да му монтирам газов инжекцион. Някой да е пробвал доволен, недоволен от дадена марка?

Интересно начинание!
Вероятността, обаче, да намерите такъв екземпляр не само в България, но и в Европа, според мен клони към 0.000%!
По-скоро, в този форум, най-вероятно ще бъдете възприет като основател на нова Субару-STI-WRX-тунинг-муунинг секта, чието учение ще бъде отхвърлено като еретическо.
Съвременните Субароведи биха охарактеризирали това учение като дуалистично, анти-STI-ско и реформаторско псевдонародно движение, социално по съдържание и религиозно по форма, търсейки корените му в учението на дуалистичния гностицизъм и масовия повърхностно-консуматорски мулти-културализъм. Враждебното отношение на Субарулозите към Вас е възможно да се прояви в окачествяването на тази нова за тях доктрина, като вредна за интересите на Субару-църквата газолиберална ерес, примесена с мистичен нео-хибридизъм.
Поради гореописаните обстоятелства, ще се осмеля да Ви препоръчвам да не се отчайвате, но да обърнете своя взор и на изток, пък може там да намерите просветление.
С уважение: Николов

Чет Юни 27, 2013 8:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 748
Автомобил: WRX
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Странна работа!!!! Само моята кола ли има разлика между газ и бензин???Верно е че е обикновенно газовото на пълна инжекция но като съм се возил на коли с газов инжекцион и твърдят че няма разлика във вървежа защо тогава са като пианисти на копчето/газ-бензин/ като трябва да изпреварят по-бързо?
Иначе като я слушам на място моята кола на газ имам чувството че работи по-добре и по-тихо но на ускорение дава по-слабо време а като максимална скорост си стига дотам където и на бензин.

Пет Юни 28, 2013 10:52 am
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Ускорява ти по-бавно, защото изпарителят ти не може да "нахрани" мотора. Има едни цилиндрични за 220кв. мисля че беше когато му развиеш двете болчета. Аз имах подобен проблем и беше решен с монтирането на 2-такива. :)
Нямаш си и на представа, просто колко съм спокоен, колега! Но невежеството много ми...бърка.....

Пет Юни 28, 2013 11:09 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 748
Автомобил: WRX
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не,не колега.Аз на суби газ няма да сложа,това си е моя избор и съм си решил че няма смисъл.Пиша ти за другата ми кола а тя е 1.5 мотор 101 коня сивик.Газовото си е Ловато и е подменено всичко в него имам предвид изпарителя.Разхода е много добър/2л. отгоре бензина - градско/като се има предвид хондите колко горят бензин си е много добър разход а и тя си е за икономия но не се стряска така както на бензин.

Пет Юни 28, 2013 11:19 am
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
А като разход за какви сойности говорим :) за СТИ конкретно питам. Ако споделиш и за твойта какви са, никога не лошо да научиш нещо. :beer:

Пет Юни 28, 2013 12:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1886
Автомобил: Impreza3.3 Impreza H6T Subaru SVX
Рейтинг: 622
Отговори с цитат
WRX или STI каква е разликата в градско каране ?
Всичко е относително и зависи от десния крак.
Моето бледо WRX-че примерно повече от 45/100 не е качвало никога и под 15/100 не е слизало :)

Пет Юни 28, 2013 1:05 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 8
Нов фен
Отговори с цитат
Някой да има инфо за : http://www.cars.bg/c117015
Благодаря !

Съб Юли 06, 2013 6:04 pm
Върнете се в началото
Профил