Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
kurzzy
Регистриран на: Пет Авг 09, 2013 4:48 pm Постове: 15 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru
Рейтинг: 0
|
|
| Нед Дек 29, 2013 7:29 pm |
|
|
|
Icetto
|
|
| Пет Яну 03, 2014 5:47 pm |
|
|
|
Icetto
|
Всъщност за тази http://www.cars.bg/c546779 излиза май, че не е 99, а 98-ма или по-надолу гледайки климатроника. Или има модели 99-та с такъв климатроник? :?
|
|
|
|
| Пет Яну 03, 2014 11:27 pm |
|
|
|
boio2
Регистриран на: Съб Окт 19, 2013 8:03 am Постове: 45 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback 2.5 AT,Mazda 323F GT
Рейтинг: 9
|
|
Трябва да е '98, от 99 вече е второто поколение, а има и други малки неточности в описанието. За тази от третата обява, ходил съм в автокъщата имат предимно Субару-та внесени от Швейцария по думите на продавачите на ход, повечето имат номера и евентуално може да се тестват по уличките в района, а срещу къщата има и сервиз и може да се вдигне на подемник да се огледа. Успех с търсенето.
|
|
|
|
| Пет Яну 03, 2014 11:43 pm |
|
|
|
fenix
Регистриран на: Съб Апр 02, 2011 9:36 pm Постове: 356 Местоположение: София
Автомобил: Outback B13,H6
Рейтинг: 105  
|
|
То тчно това е климатроника,по старите са с климатик(като това от втория линк)Ееех,навя ме носталгия по първото ми Аутбече
|
|
|
|
| Пет Яну 03, 2014 11:49 pm |
|
|
|
Icetto
|
boio2 написа: Трябва да е '98, от 99 вече е второто поколение, а има и други малки неточности в описанието. За тази от третата обява, ходил съм в автокъщата имат предимно Субару-та внесени от Швейцария по думите на продавачите на ход, повечето имат номера и евентуално може да се тестват по уличките в района, а срещу къщата има и сервиз и може да се вдигне на подемник да се огледа. Успех с търсенето. Благодаря за уточнението за третата обява. Казвай какви са неточностите на първата, че утре мисля да я погледна.  ))
|
|
|
|
| Съб Яну 04, 2014 12:04 am |
|
|
|
Icetto
|
fenix написа: То тчно това е климатроника,по старите са с климатик(като това от втория линк)Ееех,навя ме носталгия по първото ми Аутбече На мен ми е ясно какво е климатроник, но по модела на климатроника това е единственото Аутбече 99-та година с такъв климатроник и затова се усъмних дали не е 98-ма. 
|
|
|
|
| Съб Яну 04, 2014 12:05 am |
|
|
|
boio2
Регистриран на: Съб Окт 19, 2013 8:03 am Постове: 45 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback 2.5 AT,Mazda 323F GT
Рейтинг: 9
|
Icetto написа: Благодаря за уточнението за третата обява. Казвай какви са неточностите на първата, че утре мисля да я погледна.  )) Ами няма : Мултифункционален волан, ESP, ASR/Тракшън контрол, Типтроник/Мултитроник или поне мисля, че изобщо не се предлагат за модела.
|
|
|
|
| Съб Яну 04, 2014 12:18 am |
|
|
|
Icetto
|
boio2 написа: Icetto написа: Благодаря за уточнението за третата обява. Казвай какви са неточностите на първата, че утре мисля да я погледна.  )) Ами няма : Мултифункционален волан, ESP, ASR/Тракшън контрол, Типтроник/Мултитроник или поне мисля, че изобщо не се предлагат за модела. Ясно! Благодаря.  ))
|
|
|
|
| Съб Яну 04, 2014 1:51 am |
|
|
|
Icetto
|
Така. Изпробвах този Аутбек - http://www.cars.bg/c546779Направи ми впечатление, че при скорост 100-110 км./ч без да мачкам педала колата падаше от 4 на 3 предавка и после връщаше обратно четвърта. Което е доста неприятно и имах преди кола с автоматик, който се чупише 2-3 пъти преди да го махна и бяха такива признаците. Възможно ли е това да го прави, ако газовата нещо не е настроена добре и да вижда, че няма мощност и затова да сваля предавката. Да добавя, че това го прави на почти равен участък. Иначе колата е доста запазена за годините си - 98-а година е, а не 99 както е написано в обявата, бронята отзад е откачена и с някви видии е била окачвана, доста нескопосано и на заден десен калник имаше наченки на ръжда, но нищо фатално. За 15-те години е в доста прилично състояние. Имам близък с малко по-нов Аутбек и днес ще го взема и ще ходя да тествам на същия участък със същата скорост дали така ще прави. Пак е на газ. Ще пиша след това. 
|
|
|
|
| Нед Яну 05, 2014 1:51 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
| Нед Яну 05, 2014 3:56 pm |
|
|
|
Hippo
|
|
| Пон Яну 06, 2014 10:24 am |
|
|
|
Icetto
|
|
| Пон Яну 06, 2014 9:19 pm |
|
|
|
skaliente
Регистриран на: Нед Яну 09, 2011 7:32 pm Постове: 9 Местоположение: Чепеларе
Автомобил: Mitsubishi Colt
Телефон: 0883382144
|
Струва ми се доста евтин, което си е странно.
|
|
|
|
| Вто Яну 07, 2014 9:23 am |
|
|
|
Icetto
|
skaliente написа: Струва ми се доста евтин, което си е странно. еми то сервиза ще каже, ако и има нещо страшно ... от бартер била колата ... аз вече пробвах една такава и съответно според мен имаше проблем по нея, ще видим и тази ...
|
|
|
|
| Вто Яну 07, 2014 10:31 am |
|
|
|
Dorian
Регистриран на: Пон Май 13, 2013 8:42 am Постове: 41 Местоположение: София/Пловдив
Автомобил: Toyota Avensis 1,6VVTi
Рейтинг: 15
|

Колега ако ходиш да я гледаш тази кола имай едно на ум. Реалната цена на кола с такива показатели в перфектно състояние е около 20 000. Т.е. на 100% има нещо някъде по нея понеже виждам че е регистрирана в БГ съвета ми е закарай я в някой от сервизите от Белия списък да ти кажат какво е състоянието. На пръв поглед на мен ми иникват два варианта в главата 1. Този който я е вкарал я е регистрирал за да може да я продаде по бързо и я е взел като гробница на 300 000+ км като я е понапудрил. В европа цените на тези модели започнват от 8 000 Евро и то на коли на които трябва да прегледаш всичко да си сигурен че няма забележки което е почти невъзможно. Та сценария е такъв взел я е за около 5000 Евро до БГ с козметика и докарване му идва на 12 и я пуска на 16 за да не изглежда чак толкова съмнително а и да лапне голямата пара. 2. Някой си я е купил от човек който е направил схемата в точка едно и му е дошло до гуша да се занимава с колата и решава да я продаде на фитка или с малко загуба. Аз си търся такава от бая време и реално цена под 20 000 за този модел с това оборудване е доста съмнителен вариант Успех с търсенето
|
|
|
|
| Вто Яну 07, 2014 3:39 pm |
|
|
|
freehippie
Регистриран на: Пет Сеп 07, 2012 5:35 pm Постове: 100 Местоположение: София
Автомобил: H6 02
|
|
| Вто Яну 07, 2014 5:45 pm |
|
|
|
melhaer
Автомобил: Subaru Outback, H6, 2005
Рейтинг: 117  
|

Dorian написа: Колега ако ходиш да я гледаш тази кола имай едно на ум. Реалната цена на кола с такива показатели в перфектно състояние е около 20 000. Т.е. на 100% има нещо някъде по нея понеже виждам че е регистрирана в БГ съвета ми е закарай я в някой от сервизите от Белия списък да ти кажат какво е състоянието. На пръв поглед на мен ми иникват два варианта в главата 1. Този който я е вкарал я е регистрирал за да може да я продаде по бързо и я е взел като гробница на 300 000+ км като я е понапудрил. В европа цените на тези модели започнват от 8 000 Евро и то на коли на които трябва да прегледаш всичко да си сигурен че няма забележки което е почти невъзможно. Та сценария е такъв взел я е за около 5000 Евро до БГ с козметика и докарване му идва на 12 и я пуска на 16 за да не изглежда чак толкова съмнително а и да лапне голямата пара. 2. Някой си я е купил от човек който е направил схемата в точка едно и му е дошло до гуша да се занимава с колата и решава да я продаде на фитка или с малко загуба. Аз си търся такава от бая време и реално цена под 20 000 за този модел с това оборудване е доста съмнителен вариант Успех с търсенето гледах я пи Краси Agent Dust - минлата събота. Направи си целия оглед, както там се прави на стенд, форисиране на място до 100 км...и там, каквито процедури се следват + шофране, като той беше закачил един таблет за колата и караше собственика доста пъти да нацепи кик дауна... В крайна сметка неговата констатация: По колата няма нищо притиснително, което той да открива. Налага се смяна на накалдки + дискове, облсужващия ремък на ангренажната вериха, маншон, тампони, масла...стандартното. Иначе инфото от собственика е че колата е внесена от Швейцария, той я е карал 2 години, продава я защото му се налага... това е общо взето - иначе вътре и вън е в доста добро състояние, поне доколкото мога аз да преценя. и...я взех:) така че, съм нов в клуба, след 2-3 години мечти...в събота ще я карам за осблужването споменато по-горе при Краси. Надявам се наистина всичко да е наред, и като ме видите по улицата p.s. ще си пусна и отделна тема, както правят повечето хора, но първо искам да я снимам по-добре, а това едва ли ще стане скоро, защото заминавам на ски, но с организирана екскурзия и ще се разделим с колата за седмица...и за първи път ще искам ските да свършат по-бързо:)
|
|
|
|
| Чет Яну 09, 2014 4:20 pm |
|
|
|
Icetto
|

melhaer написа: гледах я пи Краси Agent Dust - минлата събота. Направи си целия оглед, както там се прави на стенд, форисиране на място до 100 км...и там, каквито процедури се следват + шофране, като той беше закачил един таблет за колата и караше собственика доста пъти да нацепи кик дауна... В крайна сметка неговата констатация: По колата няма нищо притиснително, което той да открива. Налага се смяна на накалдки + дискове, облсужващия ремък на ангренажната вериха, маншон, тампони, масла...стандартното. Иначе инфото от собственика е че колата е внесена от Швейцария, той я е карал 2 години, продава я защото му се налага... това е общо взето - иначе вътре и вън е в доста добро състояние, поне доколкото мога аз да преценя. и...я взех:) така че, съм нов в клуба, след 2-3 години мечти...в събота ще я карам за осблужването споменато по-горе при Краси. Надявам се наистина всичко да е наред, и като ме видите по улицата p.s. ще си пусна и отделна тема, както правят повечето хора, но първо искам да я снимам по-добре, а това едва ли ще стане скоро, защото заминавам на ски, но с организирана екскурзия и ще се разделим с колата за седмица...и за първи път ще искам ските да свършат по-бързо:) Супер!!! Много да те слуша и радва и най вече безаварийно!!! Сега мисля, че е ред и аз да си намеря някоя ... :-)
|
|
|
|
| Чет Яну 09, 2014 4:38 pm |
|
|
|
barmana-69
Пресен - пресен
Автомобил: subaru-autbak
Телефон: 0895606991
|
|
здравейте аз съм нов във вашата гилдия но имам проблем с едно субару аутбек 2.5 от 2001година газ и бензин двигателят ужким работи добре а не може да се изфорсира на бензин на повече от 5000 оборота а на газ на 3000 оборота друг проблем е че не може да вдигне повече от 80км на какво се дължи това моля помогнете ми или ми кажете към кой да се обърна за помощ
|
|
|
|
| Пет Яну 10, 2014 9:55 pm |
|
|
|