Този номер със съпротивлението съм го пробвал преди, само че на температурния датчик на охладителната течност. Не помня каква стойност бях сложил. Наистина пали без да се замисля при минусови температури. Оставих го да поработи, държеше много големи обороти мисля, че бяха около 3500 и след 2-3 минути спря изведнъж все едно съм врътнал ключа (явно се включи някаква защита). След като махнах съпротивлението всичко си беше както преди.Имайте впредвид, че в този случай при диагностика ще ви отчете грешка на температурния датчик (както беше при мен, затова и спрях с експериментите). Между другото този бутон, който са дали руснаците не е ли по добре да е такъв, който да дава контакт само като е натиснат и при освобождаване на прекъсва веригата. Поне на моята са нужни 4-5 секунди само да запали и да си влезне в нормалните обороти, след това съпротивлението не е нужно. Така може да се постави отляво на волана, да се натиска, а с дясната ръка да се пали и след като запали се освобождава ключа отляво. То ще стане малко като москвич, ама какво да се прави.