Отговори на тема
 нов собственик на аутбек 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 57
Автомобил: AUTBACK 3.0 2007
Телефон: 0899923148
Рейтинг: 25
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
здравейте на всички !!! преди 3 дни санах собственик на аутбек 97,2.5 ,150 к.с,автомат....покупката(по-точно бартер)беше набързо,тъй като смених БМВ за субаруто.. :pardon: но това е друга тема...още от 98г се качих на субару за сефте,за 1 ден само,но оттогава това ми е една от любимите марки автомобили...и ето-с малко дъртичък екземпляр,но пък и се кефя максимално. сега моля за вашите мнения и съвети по някои неща:имам трополене(глухо),като от тампони,което се появява при преминаване през неравности,на равен път(асфалт) го няма.чува се и отпред,и отзад,най-вече отпред. друго-при навиване на волана има леко прискърцване-претракване в краино дясно положение,когато колата се движи-при маневра..,което изчезва при изправен волан. друго-виене и бучене,при движение,като от трамвайна мотриса буквално,появяващо се при движение,непрекъснато,и намаляващо при намаляване на скоростта и спиране съответно,което отдавам на чисто новите високи зимни гуми,но може и да греша. до сега не съм карал автоматик,та ще се радвам и на съвети относно използването и карането на автомат в максимално щадящ двигателя и скоростната кутия начин.конкретно-след доста четене и ровене тук,се свързах с Павлин(Пловдив) ,с които имам уговорка след 2 дни да погледне колата и да я обслужи-масла,ролки,ремъци,всякакви там течности и каквото има за смяна,тъй като смятам да карам колицата дълго време,предимно градско-извунградско и мааалко по черни пътища,но не оф роуд !!!та-мога ли по ваше мнение да я карам яваш-яваш до срещата с майстора и неговите диагнози???
знам,че така с четене и от разстояние кола не се оправя и не се гледа,но все пак ще съм благодарен за всякакви мнения и съвети за всичко,въпреки всичко,което съм ровил и изчел от форума до сега. благодаря

Пон Май 19, 2014 8:27 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
съжалявам,забравих да спомена,че когато дам на контакт,няколко секунди на таблото мига надписа POWER,и след това спира.доколкото успях да разбера от търсачката,означава или някаква грешка,или проблем в скоростната кутия....
предварително благодаря за мненията ви

Пон Май 19, 2014 9:53 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Павлин е твоя човек :good: .Честито и добре дошъл в Субару. :beer:

Пон Май 19, 2014 5:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 47
Автомобил: Legacy Outback
Телефон: 0899325189
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Честито колега.
Много и безаварийни километри. :)

Пон Май 19, 2014 7:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 18
Автомобил: Subaru Legacy II 97
Телефон: 0898524300
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Честито.

Пон Май 19, 2014 9:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
благодаря ви,и аз се надявам на много безавариини километри.колата вече е при Павлин,оставих я там каквото има да се види и да се направи,и след някои ден чакам диагнозите му.поне от 30 минутния разговор с него ,прави впечатление на много коректен и разбиращ от работата си човек.

Вто Май 20, 2014 4:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1249
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
честито и безавариино колега.

бартера да не е след посещение на последният БМВ събор ROFL ROFL ROFL ROFL

Вто Май 20, 2014 9:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
хаха...не бях на последния БМВ събор,макар,че един приятел ми разказа за някакво субару,което теглило закусали БМВ та...причините да мина към Субару са няколко-дългогодишната ми тръпка към марката,от 98г още,когато за пръв път покарах субару,и няколкогодишния ми горчив опит с БМВ различни модели-и през зимата,и с пишман-майстори,и въобще...БМВ е много добра кола,но...ако е сравнително нова,добре потдържана и най-важно-не за нашите лунни пеизажи,дето ги наричат пътища и магистрали....има още много причини-лични,без да обиждам любителите и фенове на БМВ или която и да е друга марка

Сря Май 21, 2014 9:15 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема