здравейте на всички !!! преди 3 дни санах собственик на аутбек 97,2.5 ,150 к.с,автомат....покупката(по-точно бартер)беше набързо,тъй като смених БМВ за субаруто..

но това е друга тема...още от 98г се качих на субару за сефте,за 1 ден само,но оттогава това ми е една от любимите марки автомобили...и ето-с малко дъртичък екземпляр,но пък и се кефя максимално. сега моля за вашите мнения и съвети по някои неща:имам трополене(глухо),като от тампони,което се появява при преминаване през неравности,на равен път(асфалт) го няма.чува се и отпред,и отзад,най-вече отпред. друго-при навиване на волана има леко прискърцване-претракване в краино дясно положение,когато колата се движи-при маневра..,което изчезва при изправен волан. друго-виене и бучене,при движение,като от трамвайна мотриса буквално,появяващо се при движение,непрекъснато,и намаляващо при намаляване на скоростта и спиране съответно,което отдавам на чисто новите високи зимни гуми,но може и да греша. до сега не съм карал автоматик,та ще се радвам и на съвети относно използването и карането на автомат в максимално щадящ двигателя и скоростната кутия начин.конкретно-след доста четене и ровене тук,се свързах с Павлин(Пловдив) ,с които имам уговорка след 2 дни да погледне колата и да я обслужи-масла,ролки,ремъци,всякакви там течности и каквото има за смяна,тъй като смятам да карам колицата дълго време,предимно градско-извунградско и мааалко по черни пътища,но не оф роуд !!!та-мога ли по ваше мнение да я карам яваш-яваш до срещата с майстора и неговите диагнози???
знам,че така с четене и от разстояние кола не се оправя и не се гледа,но все пак ще съм благодарен за всякакви мнения и съвети за всичко,въпреки всичко,което съм ровил и изчел от форума до сега. благодаря