Дано да попадна на някой електричар от вас.
Преди няколко дни оставих колата на автомивка за основно почистване и пране, в това число и на пода. Почиствнето - добре, ама след като взех колата ми направи впечатление, че зад предната дясна седалка стърчи един захранващ кабел:

След много дупене и разглеждане под седалката видях, че кабела излиза изпод тапицерията на пода в близост до основата на дясната колонка между вратите. Никъде не забелязвам куплунг, към който да го свържа и не знам за какво служи. От долната страна на седалката има други два кабела, които са закачени към нея и приличат на мрежови кабели за компютър, а този по всичко изглежда на някакъв захранващ кабел. Всички останали електрически и осветителни джаджи в купето работят, като изключим подсветката на таблото. Фоновото осветление на таблото не работи, когато са включени фаровете, а съм сигурен, че преди това си работеше.
Моля, дайте ми някакъв съвет или информация що за кабел е това! Може ли да е захранването на осветлението на таблото или е за подгрева на дясната седалка? Да свалям ли седалката и къде да търся куплунга, в който да вкарам кабела? Има ли някакъв ключ, който да изключва и включва осветлението на таблото? От скоро имам колата и не всичко съм й разучил, а и не смея да пипам без да питам.
Благодаря!