С това чудо достигането на темп. за включване на перките е почти невъзможно да се стигне при нормална употреба Имам чувството, че фановете ще са добре запазени и след 10 години А усещането да имаш супер меки маркучи без да ги напъва няк'во зверско налягане и при 90С на работеща кола е безценно.
При теб на каква Т-ра се включва перката/ перките с Еванса При нормално каране колко Градуса са Т-те Термостата сменя ли се или само профилактично с нов след като така или иначе се сваля Сега като няма налягане трябва ли преливно казанче като преди Като се прави конверсия има ли смисъл да се разглобява двигателя и всичко компоненти по охладителната систела за почистване отвътре - блока, маркучи, радиатор, радиатор парно, водните магистрали и т.н.
_________________ METHANE LIMITED EDITION (CNG)
Чет Ное 14, 2013 4:52 pm
agent dust
Изгонен
Регистриран на: Пет Фев 16, 2007 12:50 am Постове: 3717 Рейтинг: 267
охладителната система не се разглобява - и не се променя, остава дси оригиналният сетъп с преливно казанче. за по-мощни коли е препоръчително смяна на капачката с такава на 0.5 бара.
а как се прави конверсията - снимали сме филмче
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
Моите впечатления са, че достига еднакво бързо до 84-5С, но след това качва много по-бавно до пускане на перките спрямо антифриз. Едва ли някой от тук е правил точно засичане, за да се каже категорично... Факт е, че няма нито един твърд маркуч в коша, а това е най-ценното
До 145С няма проблем с Еванса. След това вече е риски бизнес, макар, че офроудърите жулят и повече и нямат особени драми. Тази течност е манна небесна за офроудърите
Алекс и Краси са виновни само ни напускаха кучетата и сега да се чудим от къде да си купуваме или внасяме . Видях,че един от колеги в по-ранните постове е посочил 25 паунда доставка от Великобритания но за съжаление не.. вчера писах до един от представителите на Evans там и ми обяви доставка от 175 лири за 10 литра Evans i 5 литра pre fluid. Предложи да поръчам от представителството им в Гърция,Хърватска или Унгария като по-евтина алтернатива.Относно калкулирането на шипинга през ебей не е много точнa информацията защото намерих приятна оферта от около 150$ и доставка от 140$ за 4 галона но след като разговарях с продавача се оказа,че доставката излиза всъщност към 450$ така че май рецептата ще бъде RL wаter wetter и 85/15 % дестилирана вода/антифриз на Мотул.
Чет Юни 05, 2014 4:56 pm
=Alex=
Регистриран на: Пет Яну 09, 2009 5:46 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: V8 bi-turbo
Рейтинг: 504
Момчета, поръчан е Еванс в достатъчни количества, имайте малко търпение. Смятам, че ще има и много приятна изненада с цените Нека дойде, и ще споделя в съответната тема...
Не знам дали сте виждали, но Evans имат официален български сайт и официален вносител. Аз също ползвам Evans както на обикновената кола, така и на състезателната.
Ивче, мило момиче, имайте малко чест там, бе хора. Поведението на Баджо явно е заразно, само дето не знам дали той-вас, или вие - него сте заразили първо.
поздравления, че "и ти също ползваш Еванс на състезателната, на личната, на кухненския миксер и прахосмукачката...". Похвала, приличен избор, за който цяла България разбра от... нас Нищо, че не си ми благодарила, няма проблем, извинена си. Това, обаче, което не мога да проумея, и провокира този ми пост е защо в милата ни, бълхясала родина думички от сорта на почтеност, взаимно уважение, БИЗНЕС етика и БИЗНЕС морал са непознати?! Явно всичките негативни неща, които се говорят за STi.bg ще се окажат верни в по-голямата си част и вие се явявате някакъв мутирал "Баджо №2". Няма лошо в това, когато ти липсва креативност в бизнеса - да крадеш идеи от креативните - това е част от играта на търговия. По-лошото е, когато обаче дадена (или открадната, в зависимост от коя страна на вратата на тоалетната си) идея си я приписваш на себе си. Ето това вече значи липса на елементарна чест и достойнство. А, да не изпратиш ПОНЕ една бутилка пълнолетна Шотландска ракия в знак на признателност на този, от който си откраднал идеята е... да кажем смешно и жалко
Пояснявам, в случай, че още не стопляте там - в България вече има 3 (три) официални вносители на Еванс (прочети отново втората половина на това изречение), първият от които бяхме ние. И са 3, защото тогава не искахме ексклузивитет, просто защото няма толкова бизнес в тези течности. И понеже ми умря циганката, а и не си падам по ромки, ще ти припомня, въпреки, че не обичам саморекламата и никога не съм я ползвал като похват в бизнеса - именно аз бях този, който отвори очите на Българските "играчи" в перформънс индустрията за Еванс, както и дружеството, което стана първи вносител на Еванс в Б-я беше някак свързано с мен Това беше по времената, когато говорих с Калин и Ники Златков и те ме гледаха като марсианец за Еванс. Не бяха и чували за това После го играха недоверчиви, а след това - му станаха големи фенове. После, незнайно защо, решиха (както и още един друг "отбор"), че в Еванс има милиони (сори, ще те разочаровам, но няма) и им стана бизнес - интересен и на тях Няма лошо в това, разбира се. Лошото е, когато се прави помен с чужда пита и откраднатата (или да кажем - дружески-почерпена идея) се налага като "ние, официалниЯТ"... Ние, the one & only... Нямаше да го има и този пост, ако просто беше пуснала линк и беше казала, че sti е още едно място, откъдето хората могат да си вземат течността, макар и по-скъпа от златото.
Ще си позволя да дам непоискан съвет, което не ми е в стила - научете се на елементарно уважение, бизнес етика и базов морал към останалите участници на даден пазар - това ще бъде само във ваш + в дългосрочен план. Научете се, че понякога да се кооперираш на микро пазар (какъвто е нашия) е по-добре, вместо да се конкурираш. Ей такива, тънки, но смислени неща, върху които си заслужава да помислиш.
Желая успех и много милиарди, а в някое бъдеще време - да започнете да си откривате сами готините идеи, вместо да копирате всичко, и сами да си създавате пазарни ниши ;-)
П.С. Не е нужно да ми отговаряте, или поне аз нямам намерение да отговарям повече на вас по темата, нито да превръщам Субару форума в инвестор.бг.
Няма такъв бранш, просто - каквото направим, ще се намерят поне 10 фирми, които да искат да го заграбят... че няма толкова бизнес е ясно, но въпроса е толкова ли са изгледнели всички? Или пък алчни? България? Не, мерси! И Красимир беше много прав за Калин, когато беше категорично против дори да се говори с него... Имало защо, обещавам да му се извиня, защото стана точно както Койчев каза...
Божеее, какви са тия комплексарски нападки??? Не мога да повярвам на очите си!!! Адски грозно от твоя страна, Алекс!! ИДЕЯТА е на Evans че са го създали, а не твоя, моя или на баба Цецка???? А колкото до това, че сме единствени мисля, че се вижда с просто око в официалния сайт на Evans!!! Можеш да заблуждаваш хората, но не си мисли, че са глупави, в сайта пише всичко Добре,че има хора, които правят нещата КАКТО ТРЯБВА , ЛЕГАЛНО, за да може хората да разберат кой кой е от хилядите самозванци и виртуални нинджи....съжалявам, че се опитах да помогна на колегите, които търсеха EVANS , защото им трябва!
Колкото до мен не мисля,че има за какво да ти благодаря, аз видях от колегите си в европейския шампионат, че го използвах и просто потърсих тук кой го внася и веднага разбрах Не си придавайте важност или пък някаква легитимност, много, ама много грозно да ми обясняваш да съм ти благодаряла?!?!? Страшен смях?!?!? Аз и да благодаря на някой, който дори не знам с какво се занимава...майко мила!!! Комплексите не са за във форумите...да си знаете...това с благодарностите го приемам като КРАЙНА ЛИЧНА ОБИДА!!!
Пон Авг 18, 2014 4:20 pm
=Alex=
Регистриран на: Пет Яну 09, 2009 5:46 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: V8 bi-turbo
Рейтинг: 504
Ех, Ивче (или Калин, че се обърках вече кой седи зад тоя ник), не вдигай температура де... чак пък и лично - нищо лично няма, JUST BUSINESS Видя го навън, казваш, потърси и веднага разбра... Ииих, 'начи, и един мърмот завива шоколада... искрено ме развесели
И аз очаквах друго поведение от вас, ама - на... И аз очаквах поне едно "пич, мерси, че ни светна преди време", а то вместо това - наглост и бла-бла, как официално се правели нещата.. Че те, някои хора "официално" цели големи предприятия крадат, та за един бранд ли ще го правим на въпрос Какви шампионати, какви 5 лв Я питай Калин, Златков и Дунев от кой изобщо разбраха за тази технология?
Колко неща има още да разбирате за Еванс тепърва... но ще ви оставя сами да ги откриете Аз нямам против този бранд да ви го оставя подарък, защото е от производител, които не си държи достатъчно на партньорите, а ние с такива не се натискаме да работим, дори сме им го казали официално Ако искаш, мога да ти покажа на живо от кога е нашата "ауторизация", но се опасявам, че ще е поне година преди вашата и сме им пожелали успех в намирането на допълнителни/други партньори. Толкова от мен по темата - за мен това е безсмислена дискусия и е 100% загуба на време, и излизам от нея. Не е това пазарното поведение и комуникация. Иначе е хубаво да те копират
Желая успех, продуктът е ОК, но ще те разочаровам - забранен е в сериозните състезания. Ако имаш съмнения, питай Гугъл, или Алекс - те знаят, имат и документацията Но нищо, и в БГ някой ден ще стигнем до там.
Be good, girl, we wish you well
Последна промяна =Alex= на Пон Авг 18, 2014 5:06 pm, променена общо 1 път
Няма какво да питам, всеки нормален човек, който отвори сайта се вижда! А един мой съвет : когато не си успял в дадена сфера не го казвай публично поне, запазвай го за себе си, това, че не си открил пазар говори единствено за твоя лош мениджмънт и липса на бизнес усет. И още един съвет: да видя аз да говоря по адрес на някой?? Не, защото това е лоша култура и неприличен български манталитет, който явно е трайно загнезден в много хора. А ти се изложи много с коментарите си по-горе...Всеки образован и интелигентен човек му е ясно при такова остро поведение и ясни нападки кой крив, кой прав... със здраве и повече мисъл в думите занапред от мен! За това и аз смятам разговора за излишен, ясно е за всички кой е представител на Evans и как и къде могат да си поръчат. Всичко друго би било избиване на комплекси .... Сега видях темата - сега помагам на колегите от форума Успех на всички с употребата на продуктите