Отговори на тема
 Вече и аз съм един от вас :D :D :D 2002 Bugeye STI Prodrive 
Автор Съобщение

Постове: 59
Автомобил: 2002 STI Prodrive (sold)
Телефон: +359876093433
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,

Днес сутринта най - накрая регистрирах колата и се чувствам уникално, защото с тези 1.4 - 1.5 бара, които пере кат се развърти след 3400 оборота нагоре, просто ми пълни душата това IHI VF35 :beer: :D :D :love: :love: :love:

Не съжалявам за нито стотинка, която съм хвърлил по тази кола, да имах Mitsubishi и те са добри коли ама това е ЗВЯР карах и 280 коня 2004 WRX в Берлин и за малко да го купя на същите пари като STI, но тази кола има нещо маниакално яко в нея, като болид е

Много се радвам че вече съм един от вас :bow: :bow: :bow:

Вто Юни 24, 2014 3:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 81
Автомобил: 155 VM31B
Нов фен
Отговори с цитат
Приятно каране и безаварийно.
Поздрави.

Вто Юни 24, 2014 3:26 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Постове: 91
Автомобил: subaru
Телефон: 070090017
Рейтинг: 49
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
:good: :good:
Поздравления и от нас

Знаем през какво мина колега, за да може сега да напише тези редове.... и така искрено да се радва на този автомобил !

наистина заслужава поздравления

честито още веднъж =D>

Вто Юни 24, 2014 3:33 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Мерси !!! :bow: :bow: :bow:

На вас колеги от STI.bg/subaruparts.bg най - много съм ви благодарен за оригиналните части, които си купих от вас :bow: :bow: :bow: :beer:

Вто Юни 24, 2014 4:09 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Фото ,моля.Честито :good: :cool:

Вто Юни 24, 2014 6:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 394
Автомобил: STI
Рейтинг: 300
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито и безаварийно каране :beer: Чакаме снимки :)

Вто Юни 24, 2014 7:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1414
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Добър избор,честито

Вто Юни 24, 2014 8:50 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Тук до старата ми колица (Mitsubishi Lancer ES USA Version), купиха я от Състезателен клуб Speedmasters, най - вероятно ще я правят за планинско =D> :bow: :beer:
Изображение

Това е колата, надявам се ви харесва, кажете кога и къде и ще дойда на някоя среща :bow:

П.П. Знам че джантите са големи валяци и не са точно за STI, но за сега докато не си намеря оригиналните STI-ски джанти със гуми на сносна цена, просто нямам друго с какво да карам, така че ще си джиткам с тях :)

Сря Юни 25, 2014 8:16 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 429
Автомобил: Subaru Impreza WRX MY97
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Честито колега!!! Да си се радваш много и тя да те радва !!! :good: =D>

Сря Юни 25, 2014 10:25 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Егати и майтапа, днес тъкмо карам към колегата от STI.bg/SubaruParts да почерпя за колата и на завоя към Кауфланд за към колегата и я вкарвам в Boost и как я държа на първа предавка в Boost-а и нещо каза ПУУУУФФФФ все едно балон се спука и после ... няма Boost на 1-2 psi горкото субарче и не вдига и това си е, стана си стоковица ROFL

Преди 3-4 часа разглобих интеркулера да видя дали нещо не е по него, и една фалшива подвивка на късата дебела тръба от интеркулера към throttle-а ме подведе та свалях целия интеркулер, оправих скобите всичко и запалих покарах и пак 1-4 PSI и пак няма душа :pardon:

Преди 20-30 минути шестото вътрешно чувство ми проговори да ходя в тъмницата да проверя да не е проблема Stuck-Wastegate Arm (Actuator) и .... КАКВО ДА ВИДЯ :giggle:

Меката част на пластмасовата тръба, която обхваща засмукващата част на турбото се извадила :facepalm: не знам от какво ... по - голямата глупост е че майсторът ми дори не е сложил скоба за да стисне там WTF :shock: :-~ :facepalm:

Всички се сещате че турбото, колкото и да смука този въздух щом не минава през MAF сензора BOOST = ПАЦА :pardon: (Извинявам се на модераторите за неприличната дума предварително)

Утре ще ходя до майстора да му тресна още нещо идиотско, което е направил и то е че ми е срязал оригиналния Oil Temperature Sensor H5010FC025 на стойност 410 лева :shock:

Идиота му с идиотите взел, че изскубал кабела на този сензор, явно защото е искал да ползва камък на тресчотката, вместо да го развърти със ключе :facepalm:

Пет Юни 27, 2014 10:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема