| Автор |
Съобщение |
|
freehippie
Регистриран на: Пет Сеп 07, 2012 5:35 pm Постове: 100 Местоположение: София
Автомобил: H6 02
Рейтинг: 0
|
Здравейте колеги, След доста четене на форума http://www.subaruoutback.org/ реших да проверя състоянието на полуоските, защото ги дават като мн вероятна причина за вибрации по колата на светофар на скорост. Легнах под колата и с изненада установих, че с лекота мога да ги раздрусах. След това легнах под стария ми форд, (20 год, 250 хил, нереални км) и полуоските и пробвах на неговите, но не помръднаха. Та съм се насочил към полуоските за следващ ремонт по колата. Искам да попитам какво е Вашето мнение - дали да се рециклират или да се закупят нови карета (примерно от Фебест - http://www.febest.bg/). Моля споделете опит в тази област.
|
|
|
|
| Сря Юли 16, 2014 10:47 pm |
|
|
|
tarambuka3500
|
|
| Пон Юли 21, 2014 7:12 pm |
|
|
|
freehippie
|
|
Здравей,
Твоята тема я следях, разбира се, но при мен проблема е малко по-различен. Има вибрации при натисната спирачка и включена скорост. От чуждите форуми разбрах, че при този аутбек най-често е от полуоските. Сега като се замисля има малко вибрации при ускорение също така, но не знам дали и при мен ще стане с размяна на полуоските, тъй като и двете като се пъхна под колата и мога да го раздрусам с ръка.
При теб имаше ли вибрации при спряла кола и на скорост?
|
|
|
|
| Пон Юли 21, 2014 8:23 pm |
|
|
|
tarambuka3500
|
|
е при спряла кола полуоските не се въртят де... ако имаш вибрации ще е нещо от мотора (или скоростна кутия, ако си автоматик)
|
|
|
|
| Вто Юли 22, 2014 11:36 am |
|
|
|
freehippie
|
|
| Вто Юли 22, 2014 2:00 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
Аз съм решил за начало в петък да ги разменя моите както съветва Агента, после газ по околовръстното за проба , ако не бият ок , ако бият обаче Люлин _Дарин и читава полуоска о ще смяна по-изядената от двете. Макар, че Краси говори за по новият модел предполагам и замоете ерелевантно същото.
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Вто Юли 22, 2014 2:54 pm |
|
|
|
freehippie
|
|
Колега, сподели резултати в тази или в другата тема, ще е интересно.
А между другото, кой е Дарин?
|
|
|
|
| Вто Юли 22, 2014 3:21 pm |
|
|
|
quietriot
|
freehippie написа: Колега, сподели резултати в тази или в другата тема, ще е интересно.
А между другото, кой е Дарин? Изпитателя е Дарин, разбира се че ще ще споделя
|
|
|
|
| Вто Юли 22, 2014 3:37 pm |
|
|
|
quietriot
|
quietriot написа: freehippie написа: Колега, сподели резултати в тази или в другата тема, ще е интересно.
А между другото, кой е Дарин? Изпитателя е Дарин, разбира се че ще ще споделя споделям, след размяна ефект никакъв дори стана по зле, карета на око здрави без луфтове.
|
|
|
|
| Пон Юли 28, 2014 7:14 am |
|
|
|
martod
Регистриран на: Съб Ное 15, 2008 10:24 pm Постове: 237 Рейтинг: 130  
|
freehippie написа: Легнах под колата и с изненада установих, че с лекота мога да ги раздрусах. След това легнах под стария ми форд, (20 год, 250 хил, нереални км) и полуоските и пробвах на неговите, но не помръднаха. Искам да попитам какво е Вашето мнение - дали да се рециклират или да се закупят нови карета (примерно от Фебест - http://www.febest.bg/). Слагай полуоските от стария Форд на Субаруто и си готов .. Точно към карета и лагери на Фебест избягвай да се насочваш,  да са някакви гумени изделия, да ми ги хвалиш, ама в лагери, карета, шарнири- не им е това силата .. Ако не можеш да намериш читави карета HDK, GLO, опън партс, по добре си рециклирай старите .. 
_________________ ---------------------------------------
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА .....ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА......
|
|
|
|
| Пон Юли 28, 2014 8:13 am |
|
|
|
freehippie
|
Точно към рециклаж съм се насочил вече, тази седмица ще звънна да се разбера за условията. Насочил съм се към тези хора - http://felix.bg/deinost.htmlЩе споделя след интервенцията. martod, благодарности!
|
|
|
|
| Пон Юли 28, 2014 8:21 am |
|
|
|
quietriot
|
|
във Феликс си правих каре на кардана , смениха го с ниова за 90 лв, няма забележки, бързи и коректни са.
|
|
|
|
| Пон Юли 28, 2014 9:47 am |
|
|
|
quietriot
|
freehippie написа: Точно към рециклаж съм се насочил вече, тази седмица ще звънна да се разбера за условията. Насочил съм се към тези хора - http://felix.bg/deinost.htmlЩе споделя след интервенцията. martod, благодарности! сподели де , какво стана? 
|
|
|
|
| Пон Сеп 01, 2014 10:23 am |
|
|
|
Popimoni
Регистриран на: Нед Май 13, 2012 9:08 am Постове: 162 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Субару Аутбек Н6 3.0 2005 год
Рейтинг: 59 
|
|
Привет на всички!
Дали случайно някой не е рециклирал карета в Пловдив? Ще съм благодарен за отзиви и телефони за контакт, може и на ЛС.
Поздрави и успешна седмица!
|
|
|
|
| Нед Сеп 07, 2014 9:00 pm |
|
|
|