Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  >
 Мултимедийни конзоли 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 131
Автомобил: Saab & 3xBMWs
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Някакво правило на форума ли наруших, че моите мнения по темата ги няма?

Иначе до колегата @zaho_baho: има много различни лънчери за Андроид пригодени за шофиране, просто не си търсил достатъчно! Има си цели изградени интерфейси, които да управляват желаните от теб харуерни параметри при желаните от теб условия. Нито Win CE, нито която и да е друга ОС не се използва за фабрично вграждане в автомобилите освен Андроид. Говори се, че и iOS ще навлезе, но лично мен ме съмнява. Иначе за звука: на евтините таблети чипсетите са с ужасно аудио, като на по-старите чипсети на Медиатек и GPS-a беше лагав. При по-смислените чипсети и GPS-а и аудиото са с достатъчно добро качество. 5.1 саунд е за филми, музиката си е за стерео звучене.

Вто Окт 21, 2014 1:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
stocky написа:

Не е трито нищо от тази тема, само разделянето ѝ от съседната за таблата преди няколко дни.

Вто Окт 21, 2014 1:25 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
stocky написа:

Иначе до колегата @zaho_baho: има много различни лънчери за Андроид пригодени за шофиране, просто не си търсил достатъчно! Има си цели изградени интерфейси, които да управляват желаните от теб харуерни параметри при желаните от теб условия. Нито Win CE, нито която и да е друга ОС не се използва за фабрично вграждане в автомобилите освен Андроид. Говори се, че и iOS ще навлезе, но лично мен ме съмнява. Иначе за звука: на евтините таблети чипсетите са с ужасно аудио, като на по-старите чипсети на Медиатек и GPS-a беше лагав. При по-смислените чипсети и GPS-а и аудиото са с достатъчно добро качество. 5.1 саунд е за филми, музиката си е за стерео звучене.

има ти ги мненията на първата страница , не си ги видял явно ;)

Вто Окт 21, 2014 1:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 110
Автомобил: Subaru Forester 2.0D
Телефон: 0888238905
Рейтинг: 46
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Mrak написа:
Ето това http://www.parrot.com/usa/products/aste ... oid-smart/ видях наживо. Внасят го и в БГ. Много ми допадна. Цената му е малко над 1000 лв.

Погледнах сайта, изглежда добре, запазват се ункциите на волана на Субару Форестър, 4 USB-та, съвместим с iPhone & Android. Аз съм свикнал със Sygic, но и Igo става. Кой го внася в БГ и колко малко над 1000 е?

Вто Окт 21, 2014 1:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 131
Автомобил: Saab & 3xBMWs
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Прави сте, не съм ги видял, след разделянето на темите, моя грешка! :beer:

Вто Окт 21, 2014 2:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 204
Автомобил: Subaru Forester 2.0X, SG9
Рейтинг: 39
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Junghans написа:
Mrak написа:
Ето това http://www.parrot.com/usa/products/aste ... oid-smart/ видях наживо. Внасят го и в БГ. Много ми допадна. Цената му е малко над 1000 лв.

Погледнах сайта, изглежда добре, запазват се ункциите на волана на Субару Форестър, 4 USB-та, съвместим с iPhone & Android. Аз съм свикнал със Sygic, но и Igo става. Кой го внася в БГ и колко малко над 1000 е?

Заповядай: http://aval-bg.com/1463/Parrot+Asteroid+smart
Авал ми монтираха Еонона и съм доволен от тях.

Вто Окт 21, 2014 4:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Mrak написа:

Добър вариант е, но ако се монтира на мястото на оригиналната музика ще е проблем при навигиране. Доста ниско се пада... При Фори не знам как е. На моята бих вградил нещо друго само между духалките горе, където съм монтирал таблета, но за съжаление там няма място за подобни 2DIN устройства, нито в ширина, нито в дълбочина.

Сря Окт 22, 2014 3:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
я какво намерих
http://gps6.bg/%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%B5 ... tAodukgAxQ

Сря Окт 22, 2014 3:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 180
Автомобил: Subaru Outback 2.5 AT,VTD/09
Рейтинг: 73
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Vami написа:
Mrak написа:

Добър вариант е, но ако се монтира на мястото на оригиналната музика ще е проблем при навигиране. Доста ниско се пада... При Фори не знам как е. На моята бих вградил нещо друго само между духалките горе, където съм монтирал таблета, но за съжаление там няма място за подобни 2DIN устройства, нито в ширина, нито в дълбочина.

Нещо като това KENWOOD HDX-710 http://minkara.carview.co.jp/en/userid/882543/car/738685/1354123/6/note.aspx#title
жалко, че е много старо като модел ...

има вариант и за модел с по-голям размер като се премести бордовия компютър с https://www.japanparts.com/parts/detail/13925 :idea:

Прикачени файлове:
KENWOOD HDX-710.jpg
KENWOOD HDX-710.jpg [ 70.13 KiB | Прегледано 972 пъти ]
Сря Окт 22, 2014 9:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
След като пред фонда, в който работя вчера откраднаха на 5 коли огледалата посред бял ден за мен доилемата приключи или ще е евтини и архаична или няма нищо да вземам за д ане викам крадците зорлем и да сменям и стъкла или ключалки.

Тука си папуа нова гвинея все още .........

Чет Окт 23, 2014 8:11 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1249
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
На мен много ми стана интересен ето този проект примерно и има доста много дописано доста от детайлите.

http://forum.liberty.asn.au/viewtopic.p ... ilit=nexus

като аз бих проверил дали някъде немогат да ми принтират 3Д конзолата с духалките з а да не я преправям и да стане доста по удобно.
ако реша да си сложа обратно фабричната навигация.
ПС дали може да се ползва нейният приемник за по добро качество ?

Вто Окт 28, 2014 1:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
В България не знам някъде да разполагат с толкова голям 3D принтер, а и ще излезе доста по скъпо, отколкото да си вземеш една конзола втора употреба и да се изреже. Естествено преходен детайл от таблета към конзолата може да дадеш някъде да ти изпринтят, защото на линка който си дал, черните ивици от страни на първата страница стоят малко недодялано.

Вто Окт 28, 2014 6:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 57
Автомобил: Legacy IV 3.0R H6 2005 AT
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги, ето тук намерих полезна информация какво става и какво не става за моето Субару откъм аудио, включително и мултимедийни конзоли с навигация. Избираш модел на автомобила и готово. Дано ви е полезно. :beer:

http://www.crutchfield.com/car/outfitmycar/car.aspx

And
Racing
Ultra-masters

Сря Окт 29, 2014 2:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1249
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега
само да кажа че това е американски сайт , и моделите за американският пазар имат разлики със европейските.
( дори като производители и като опции които са възможни )

Чет Окт 30, 2014 12:33 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 122
Автомобил: Legacy EJ25 02 & Outback H6 05
Рейтинг: 51
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте колеги. И аз съм на вълна смяна на оригиналното аудио. Някой дали има впечатления от тези мултимедии ясно е, че са китайски, но при евентуална кражба поне загубата ще е поносима. http://dealx.mymall.bg/products/Joyous- ... 63%29.html

Сря Ное 19, 2014 9:50 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
ivo totev написа:
Здравейте колеги. И аз съм на вълна смяна на оригиналното аудио. Някой дали има впечатления от тези мултимедии ясно е, че са китайски, но при евентуална кражба поне загубата ще е поносима. http://dealx.mymall.bg/products/Joyous- ... 63%29.html

аз поне не , аз бих взел това http://dealx.mymall.bg/products/7.0%22- ... 14%29.html по красиво е със 100 лв горница.
По интересното е как свири и какво му е изпълението на крайното стъпало, другото ще си работи, китайците са царе , но като усилиш и почне да премодулира, няма да те кефи ич.
Аз и затова се въдържам в момента , кенууда който щях да вземам не свири лошо но на дизайн е в миналия век и ме дразни и се отказах иначе е 450 лв в бг.

Чет Ное 20, 2014 9:31 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Препоръчвам ви да не купувате тия "бангии" с Windows CE, морално остарели са. Навигациите за тях са почти без развитие от година и половина. Има чудесни устройства с Android.

Чет Ное 20, 2014 11:57 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Vami написа:
Препоръчвам ви да не купувате тия "бангии" с Windows CE, морално остарели са. Навигациите за тях са почти без развитие от година и половина. Има чудесни устройства с Android.

Аз затова и щеизкачакам някой да похвали наистина нещо пробвано,
а и за мен стъпалото е важно защото слушам яко метъл на макс ,
другото е софтуер , цената е ясно, че ще е около 500 лв.

Чет Ное 20, 2014 12:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колеги, малко не разбирам целта на монтирането на конзоли с вградени GPS-и и всякакви подобни изгъзици (извинявам се за израза). Ако искате качествена музика си сложете двоен дин CD/DVD ресивер (Clarion, Sony, JVC, Pioneer) с USB и Bluethoot. Сигурен съм, че всички имате смарт телефони с навигации. Ако толкова ви е необходима навигация, свързвате телефона през ресивера и си слушате командите на къде и кога. Няма да намерите качество на озвучението с подобни мултифункционални комби устройства. Ако пък държите щак толкова на мултифункционалните устройства си сложете таблет.

Чет Ное 20, 2014 12:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
deadman написа:
Колеги, малко не разбирам целта на монтирането на конзоли с вградени GPS-и и всякакви подобни изгъзици (извинявам се за израза). Ако искате качествена музика си сложете двоен дин CD/DVD ресивер (Clarion, Sony, JVC, Pioneer) с USB и Bluethoot. Сигурен съм, че всички имате смарт телефони с навигации. Ако толкова ви е необходима навигация, свързвате телефона през ресивера и си слушате командите на къде и кога. Няма да намерите качество на озвучението с подобни мултифункционални комби устройства. Ако пък държите щак толкова на мултифункционалните устройства си сложете таблет.

Кактоп виждаш никой не съвсем сигурен че иска да го сменя аоще по малко със какво да го смени, чешеме си езиците белким нещо изскочи интересно.
Аз лично искам саунд , навигация ми трябва за европа, за бг няма какво да ми се опре особено и иимам китайска за 100 лв с IGO. TV/DVD дори незнам дали ми трябва няам да гледам новини в колата а и ако е MPEG2 нищо няма да гледам. ;) така че си чоплиме вариянти.

Чет Ное 20, 2014 12:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  >