| Автор |
Съобщение |
|
stocky
Регистриран на: Пет Юни 26, 2009 11:49 am Постове: 131 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Saab & 3xBMWs
Рейтинг: 15
|
|
Някакво правило на форума ли наруших, че моите мнения по темата ги няма?
Иначе до колегата @zaho_baho: има много различни лънчери за Андроид пригодени за шофиране, просто не си търсил достатъчно! Има си цели изградени интерфейси, които да управляват желаните от теб харуерни параметри при желаните от теб условия. Нито Win CE, нито която и да е друга ОС не се използва за фабрично вграждане в автомобилите освен Андроид. Говори се, че и iOS ще навлезе, но лично мен ме съмнява. Иначе за звука: на евтините таблети чипсетите са с ужасно аудио, като на по-старите чипсети на Медиатек и GPS-a беше лагав. При по-смислените чипсети и GPS-а и аудиото са с достатъчно добро качество. 5.1 саунд е за филми, музиката си е за стерео звучене.
|
|
|
|
| Вто Окт 21, 2014 1:05 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
stocky написа: Някакво правило на форума ли наруших, че моите мнения по темата ги няма? Не е трито нищо от тази тема, само разделянето ѝ от съседната за таблата преди няколко дни.
|
|
|
|
| Вто Окт 21, 2014 1:25 pm |
|
|
|
quietriot
|
stocky написа: Някакво правило на форума ли наруших, че моите мнения по темата ги няма?
Иначе до колегата @zaho_baho: има много различни лънчери за Андроид пригодени за шофиране, просто не си търсил достатъчно! Има си цели изградени интерфейси, които да управляват желаните от теб харуерни параметри при желаните от теб условия. Нито Win CE, нито която и да е друга ОС не се използва за фабрично вграждане в автомобилите освен Андроид. Говори се, че и iOS ще навлезе, но лично мен ме съмнява. Иначе за звука: на евтините таблети чипсетите са с ужасно аудио, като на по-старите чипсети на Медиатек и GPS-a беше лагав. При по-смислените чипсети и GPS-а и аудиото са с достатъчно добро качество. 5.1 саунд е за филми, музиката си е за стерео звучене. има ти ги мненията на първата страница , не си ги видял явно 
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Вто Окт 21, 2014 1:28 pm |
|
|
|
Junghans
Регистриран на: Вто Юли 29, 2014 11:14 pm Постове: 110 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Forester 2.0D
Телефон: 0888238905
Рейтинг: 46 
|
Погледнах сайта, изглежда добре, запазват се ункциите на волана на Субару Форестър, 4 USB-та, съвместим с iPhone & Android. Аз съм свикнал със Sygic, но и Igo става. Кой го внася в БГ и колко малко над 1000 е?
_________________ Junghans - Die deutsche Uhr www.junghanswatches.bg
|
|
|
|
| Вто Окт 21, 2014 1:38 pm |
|
|
|
stocky
Регистриран на: Пет Юни 26, 2009 11:49 am Постове: 131 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Saab & 3xBMWs
Рейтинг: 15
|
Прави сте, не съм ги видял, след разделянето на темите, моя грешка! 
|
|
|
|
| Вто Окт 21, 2014 2:18 pm |
|
|
|
Mrak
Регистриран на: Вто Фев 02, 2010 10:40 am Постове: 204 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester 2.0X, SG9
Рейтинг: 39
|
Junghans написа: Погледнах сайта, изглежда добре, запазват се ункциите на волана на Субару Форестър, 4 USB-та, съвместим с iPhone & Android. Аз съм свикнал със Sygic, но и Igo става. Кой го внася в БГ и колко малко над 1000 е? Заповядай: http://aval-bg.com/1463/Parrot+Asteroid+smartАвал ми монтираха Еонона и съм доволен от тях.
|
|
|
|
| Вто Окт 21, 2014 4:20 pm |
|
|
|
Vami
|
Добър вариант е, но ако се монтира на мястото на оригиналната музика ще е проблем при навигиране. Доста ниско се пада... При Фори не знам как е. На моята бих вградил нещо друго само между духалките горе, където съм монтирал таблета, но за съжаление там няма място за подобни 2DIN устройства, нито в ширина, нито в дълбочина.
|
|
|
|
| Сря Окт 22, 2014 3:43 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
|
|
|
|
| Сря Окт 22, 2014 3:48 pm |
|
|
|
brymbrym
Регистриран на: Съб Фев 18, 2012 11:00 pm Постове: 180 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback 2.5 AT,VTD/09
Рейтинг: 73 
|
Vami написа: Добър вариант е, но ако се монтира на мястото на оригиналната музика ще е проблем при навигиране. Доста ниско се пада... При Фори не знам как е. На моята бих вградил нещо друго само между духалките горе, където съм монтирал таблета, но за съжаление там няма място за подобни 2DIN устройства, нито в ширина, нито в дълбочина. Нещо като това KENWOOD HDX-710 http://minkara.carview.co.jp/en/userid/882543/car/738685/1354123/6/note.aspx#titleжалко, че е много старо като модел ... има вариант и за модел с по-голям размер като се премести бордовия компютър с https://www.japanparts.com/parts/detail/13925 
Прикачени файлове:
KENWOOD HDX-710.jpg [ 70.13 KiB | Прегледано 971 пъти ]
|
|
|
|
| Сря Окт 22, 2014 9:35 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
След като пред фонда, в който работя вчера откраднаха на 5 коли огледалата посред бял ден за мен доилемата приключи или ще е евтини и архаична или няма нищо да вземам за д ане викам крадците зорлем и да сменям и стъкла или ключалки.
Тука си папуа нова гвинея все още .........
|
|
|
|
| Чет Окт 23, 2014 8:11 am |
|
|
|
adddt
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2012 3:33 pm Постове: 1249 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152   
|
На мен много ми стана интересен ето този проект примерно и има доста много дописано доста от детайлите. http://forum.liberty.asn.au/viewtopic.p ... ilit=nexusкато аз бих проверил дали някъде немогат да ми принтират 3Д конзолата с духалките з а да не я преправям и да стане доста по удобно. ако реша да си сложа обратно фабричната навигация. ПС дали може да се ползва нейният приемник за по добро качество ?
|
|
|
|
| Вто Окт 28, 2014 1:21 pm |
|
|
|
Vami
|
|
В България не знам някъде да разполагат с толкова голям 3D принтер, а и ще излезе доста по скъпо, отколкото да си вземеш една конзола втора употреба и да се изреже. Естествено преходен детайл от таблета към конзолата може да дадеш някъде да ти изпринтят, защото на линка който си дал, черните ивици от страни на първата страница стоят малко недодялано.
|
|
|
|
| Вто Окт 28, 2014 6:01 pm |
|
|
|
Demigod
Автомобил: Legacy IV 3.0R H6 2005 AT
Рейтинг: 4
|
Колеги, ето тук намерих полезна информация какво става и какво не става за моето Субару откъм аудио, включително и мултимедийни конзоли с навигация. Избираш модел на автомобила и готово. Дано ви е полезно. http://www.crutchfield.com/car/outfitmycar/car.aspx
_________________ Successfully United Believers And Racing Ultra-masters
|
|
|
|
| Сря Окт 29, 2014 2:53 pm |
|
|
|
adddt
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2012 3:33 pm Постове: 1249 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152   
|
|
Колега само да кажа че това е американски сайт , и моделите за американският пазар имат разлики със европейските. ( дори като производители и като опции които са възможни )
|
|
|
|
| Чет Окт 30, 2014 12:33 am |
|
|
|
ivo totev
Автомобил: Legacy EJ25 02 & Outback H6 05
Рейтинг: 51 
|
|
| Сря Ное 19, 2014 9:50 pm |
|
|
|
quietriot
|
аз поне не , аз бих взел това http://dealx.mymall.bg/products/7.0%22- ... 14%29.html по красиво е със 100 лв горница. По интересното е как свири и какво му е изпълението на крайното стъпало, другото ще си работи, китайците са царе , но като усилиш и почне да премодулира, няма да те кефи ич. Аз и затова се въдържам в момента , кенууда който щях да вземам не свири лошо но на дизайн е в миналия век и ме дразни и се отказах иначе е 450 лв в бг.
|
|
|
|
| Чет Ное 20, 2014 9:31 am |
|
|
|
Vami
|
|
Препоръчвам ви да не купувате тия "бангии" с Windows CE, морално остарели са. Навигациите за тях са почти без развитие от година и половина. Има чудесни устройства с Android.
|
|
|
|
| Чет Ное 20, 2014 11:57 am |
|
|
|
quietriot
|
Vami написа: Препоръчвам ви да не купувате тия "бангии" с Windows CE, морално остарели са. Навигациите за тях са почти без развитие от година и половина. Има чудесни устройства с Android. Аз затова и щеизкачакам някой да похвали наистина нещо пробвано, а и за мен стъпалото е важно защото слушам яко метъл на макс , другото е софтуер , цената е ясно, че ще е около 500 лв.
|
|
|
|
| Чет Ное 20, 2014 12:03 pm |
|
|
|
deadman
|
|
Колеги, малко не разбирам целта на монтирането на конзоли с вградени GPS-и и всякакви подобни изгъзици (извинявам се за израза). Ако искате качествена музика си сложете двоен дин CD/DVD ресивер (Clarion, Sony, JVC, Pioneer) с USB и Bluethoot. Сигурен съм, че всички имате смарт телефони с навигации. Ако толкова ви е необходима навигация, свързвате телефона през ресивера и си слушате командите на къде и кога. Няма да намерите качество на озвучението с подобни мултифункционални комби устройства. Ако пък държите щак толкова на мултифункционалните устройства си сложете таблет.
_________________ Не ми казвай колко си учил, кажи ми колко си пътувал
|
|
|
|
| Чет Ное 20, 2014 12:15 pm |
|
|
|
quietriot
|
deadman написа: Колеги, малко не разбирам целта на монтирането на конзоли с вградени GPS-и и всякакви подобни изгъзици (извинявам се за израза). Ако искате качествена музика си сложете двоен дин CD/DVD ресивер (Clarion, Sony, JVC, Pioneer) с USB и Bluethoot. Сигурен съм, че всички имате смарт телефони с навигации. Ако толкова ви е необходима навигация, свързвате телефона през ресивера и си слушате командите на къде и кога. Няма да намерите качество на озвучението с подобни мултифункционални комби устройства. Ако пък държите щак толкова на мултифункционалните устройства си сложете таблет. Кактоп виждаш никой не съвсем сигурен че иска да го сменя аоще по малко със какво да го смени, чешеме си езиците белким нещо изскочи интересно. Аз лично искам саунд , навигация ми трябва за европа, за бг няма какво да ми се опре особено и иимам китайска за 100 лв с IGO. TV/DVD дори незнам дали ми трябва няам да гледам новини в колата а и ако е MPEG2 нищо няма да гледам.  така че си чоплиме вариянти.
|
|
1
|
|
| Чет Ное 20, 2014 12:45 pm |
|
|
|