Правила за пускане на обяви в раздела
Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
Alcyone SVX
Регистриран на: Чет Мар 31, 2011 8:17 pm Постове: 248 Местоположение: Варна и около Варна
Автомобил: Outback 3.0 06
Телефон: 0888233373
Рейтинг: 22
|
Бяха купени за "велики" планове, но сега стоят в гаража. Турбо компресор Eaton M45 - става за двигатели до 2,0 - 700лв и М90 - за 3,0 и нагоре - 800лв Цените подлежат на коментар и пазарлък Регион: Варна За връзка: 0888 23 33 73 или на лични
Прикачени файлове:
Коментар на файл: М45
IMG_1255.jpg [ 100.87 KiB | Прегледано 1268 пъти ]
Коментар на файл: М90
IMG_1257.jpg [ 92.15 KiB | Прегледано 1268 пъти ]
|
|
|
|
| Вто Ное 04, 2014 6:55 pm |
|
|
|
vizor
|
|
Съжалявам за спама, но да знаеш, че на тоя компресор някой му е взел турбинната част...
|
|
|
|
| Вто Ное 04, 2014 7:49 pm |
|
|
|
proscrip
|
|
Да, продаваш - суперчарджъри, с ремъчно задвижване.
|
|
|
|
| Сря Ное 05, 2014 7:39 am |
|
|
|
SCRAPPER
Регистриран на: Пон Яну 16, 2012 10:31 pm Постове: 397 Местоположение: Bulgaria;Sofia/Ireland/Slovenia
Автомобил: Душата ми кара AMG
Рейтинг: 122  
|
|
На какво са били монтирани......интересно ми е?
_________________ Не е важно да губиш красиво,важно е да биеш грозно ! Не е важно колко коня имаш под капака, а какво магаре е зад волана!
|
|
|
|
| Сря Ное 05, 2014 8:04 am |
|
|
|
Alcyone SVX
Регистриран на: Чет Мар 31, 2011 8:17 pm Постове: 248 Местоположение: Варна и около Варна
Автомобил: Outback 3.0 06
Телефон: 0888233373
Рейтинг: 22
|
|
| Сря Ное 05, 2014 8:59 am |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
vizor написа: Съжалявам за спама, но да знаеш, че на тоя компресор някой му е взел турбинната част... Колега,подвел си се от заглавието на темата,вземи прочети,товва си е винтов компресор,перфектен за Н6
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Сря Ное 05, 2014 9:35 am |
|
|
|
vizor
|
Ами колега мисля, че малко по-добре от теб знам какво е винтов компресор. А ти турбо-компресор да знаеш какво е? Защото така пише в заглавието, а аз турбинна част не виждам  Айде сега да видим кой по-прав. Не искам да се заяждам, а просто обяснявам на човека, че е объркал заглавието. Там пише ТУРБО-компресор. Нали се сещаш, че турбочарджърите не случайно се казват така? Може би защото имат турбина и компресор? Дали? Странно. Айде преди да пишете глупости и да анатемосвате ползвайте главите за мислене. Интересното е, че има хора, които точно така са направили, но все пак.. Поздрави! П.П. Мисля, че единия е от 200 компресор, а другия беше от 320-ска бенцовете. М90-тката я има на ужасно много автомобили със сериозен литров запас като холден, понтиаци, шевита, мерцедеси и още бая. Така, че е трудно да се каже точно от каква кола е. Имам им картите ако на някой му трябва. П.П.П. Компресор с турбинна част има в мазда 
|
|
|
|
| Сря Ное 05, 2014 9:44 am |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|

vizor написа: Ами колега мисля, че малко по-добре от теб знам какво е винтов компресор. А ти турбо-компресор да знаеш какво е? Защото така пише в заглавието, а аз турбинна част не виждам  Айде сега да видим кой по-прав. Не искам да се заяждам, а просто обяснявам на човека, че е объркал заглавието. Там пише ТУРБО-компресор. Нали се сещаш, че турбочарджърите не случайно се казват така? Може би защото имат турбина и компресор? Дали? Странно. Айде преди да пишете глупости и да анатемосвате ползвайте главите за мислене. Интересното е, че има хора, които точно така са направили, но все пак.. Поздрави! П.П. Мисля, че единия е от 200 компресор, а другия беше от 320-ска бенцовете. М90-тката я има на ужасно много автомобили със сериозен литров запас като холден, понтиаци, шевита, мерцедеси и още бая. Така, че е трудно да се каже точно от каква кола е. Имам им картите ако на някой му трябва. П.П.П. Компресор с турбинна част има в мазда  Благодаря много колега,ще прочета какво са и двете!!! . Успех с продажбата,дано да се пъхнат под капака на някое суби,защото има доста добри проекти ,както и Н4,така и Н6 3.3 с ийтън!!!
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Сря Ное 05, 2014 10:31 am |
|
|
|
vizor
|
|
Итъна не е никак лош вариант за коли с висока степен на сгъстяване точно поради равното натоварване, което имат. Обяснявал съм го не един или два пъти, но за жалост има хора, които изобщо не искат да го разберат. Големия итън бута до 500cfm (значително повече от vf22 примерно) на 0.2-0.4 бара и прилични обороти (към 10-12к на вала му) и се чудя защо не ги тачат изобщо особено поради лесния им монтаж. Дори на това налягане разликата в аванса ще е минимална и ще трябва много лека корекция в таванене на мап сензори и всякакви такива неща.
Иначе успех. Дано повече хора се навият след написаното да си вземат такъв и да започнат един не-лош проект с уникален резултат.
|
|
|
|
| Сря Ное 05, 2014 11:05 am |
|
|
|
deadman
|
Колега vizor, ето я темичката на Владо да видиш че май си има знанието за компресори viewtopic.php?f=31&t=9465&hilit=h6+superchargerКолегата Alcione успех с продажбата 
_________________ Не ми казвай колко си учил, кажи ми колко си пътувал
|
|
|
|
| Сря Ное 05, 2014 2:37 pm |
|
|
|
vizor
|
|
Отговорих ти на Л.С. за да не спамим повече тук :0
|
|
|
|
| Сря Ное 05, 2014 3:01 pm |
|
|
|
Vmax
|
Не се карайте за глупости - сега ще променя името на темата и всичко ще си дойде на мястото. 
|
|
Последно избутване Alcyone SVX от Нед Дек 14, 2014 5:09 pm
|
|
| Нед Дек 14, 2014 5:09 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|