Е то принципно гаранцията трябва да си важи в цяла Европа, независимо къде си купил колата. Вече повечето марки си имат дори електронни сервизни книжки и всичко е в обща система. БТВ модела , който продават за 90К е набъкан с екстри, повечето от които според мен може спокойно да се преглътнат. Иначе цената с оглед на цените за СТИ в Европа си е ок. Има и по-базов модел,който няма кожа, ел. седалки, Навигация, Харман-Кардон, безключово палене, люк и т.н. и реално цената му би трябвало да е по-достъпна. По цени в Германия тези неща са около 6000 евро по-малко. Аз лично повече харесвам седалките с алкантара, вместо тази кожа.
Учуди ме размера на гаранцията - 5 години е доста добре, в зависимост от това какво покрива. И пак за 75 к лева това е супер оферта, на фона на останалата конфекция и кинкалерия
Съб Сеп 20, 2014 12:36 pm
=Alex=
Регистриран на: Пет Яну 09, 2009 5:46 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: V8 bi-turbo
Рейтинг: 504
Цените в Германия и Италия са перфектни за тази кола, факт. Нищо друго ново и читаво (AWD) не може да се вземе за тия пари, освен аналогичния Голф Всеядите и Шкодите ги пропускам...
Съб Сеп 20, 2014 5:24 pm
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Учуди ме размера на гаранцията - 5 години е доста добре, в зависимост от това какво покрива. И пак за 75 к лева това е супер оферта, на фона на останалата конфекция и кинкалерия
струва си всяка стотинка..,тука във варна станаха вече 2 ,една бяла и една синя ,и двете от германия,но доколкото разбрах от пича с бялата-Гаранция йок,не я признават тук!
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
Съб Сеп 20, 2014 5:31 pm
tst
Регистриран на: Нед Яну 06, 2013 11:11 pm Постове: 692 Местоположение: София
Автомобил: Type R, Mustang GT.
Рейтинг: 499
Стандартната гаранция от Субару е 3 години. Всеки голям продавач може да я удължава по свое усмотрение. При положение, че в Германия Субару не им е по "вкуса" все с нещо трябва да се стимулират потенциалните купувачи. В Швейцария си е стандартно, но може да се удължава по избор.
Килограмите на колите са също голям фактор,виж в таблицата номер 3 и 65.За конете с които разполага STI това класиране е добро.Нека да си представим какво ще бъде класирането при други атмосферни условия.
Скоро се очаква FIA да хомологира новата СТИ-ка в група R4. Още този сезон един Японски рали-пилот кара с нея в Азиатския шампионат. Както се вижда обаче таква кола няма шанс срещу Супер 2000 и R5-ците, а става само за по-ниско бюджетно участие.
Метросексуалният младеж ми стои някак си странно в СТИ-то, май наистина е за Форд, даже повече за един Голф с карирани седалки
Имало турбо лаг, харчела много - мрън, мрън, мрън...не знам какво искам. Ми като не го кефи - Гарет ГТ2871Р, генерация, ремап и да слага памперса...
Колата си е много добра и подходяща за евридейка, ако човек не е рейсър. Ако е - то е перфектна платформа за ъпгрейд, и си мисля че Субару съвсем целенасочено оставят този двигател, защото в САЩ направо се разцепват от тунинги - пълно е с нови СТИ-ка, дето има отварят двигателите веднага като ги изкарат от автосалона и наливат кованите карантии за големите коне...Отделно че 2.0 ДИТ не става за тунинг и ако спрат 2.5Т ще загубят доста продажби и имидж в последствие
Карал съм Ево 6 с минимален турбо лаг и не малко коне ( 370 по диното на Келеша ) и честно казано не е кола за всеки ден - трябва нон-стоп да внимаваш и да галиш педала на газта, защото при най-малкото натискане предницата подскача и колата е супер сприхава. Добре е да имаш риспонс, ама да е балансиран...