| Автор |
Съобщение |
|
little_evil
Регистриран на: Съб Окт 11, 2014 8:57 am Постове: 27 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Impreza
Рейтинг: 11
|
Здравейте колеги. Карам Импреза WRX STI и вече се сблъсках с проблема че е многооо ниска за нашите пътища. Искам да помоля някой от Варна който е повдигнал неговата с фланци ако е удобно да отида да я видя и да сравня каква е разликата. Може и някой с сменено окачване, защото още се чудя какво да я правя. Иначе това беше най добрата ми покупка  Благодаря предварително.
|
|
6
|
|
| Пон Ное 24, 2014 1:04 am |
|
|
|
kkamentcho
Телефон: 0888260432
Рейтинг: 1
|
|
Привет, пробвай при Миро в Хлебозавода, ако той не може да я вдигне малко, поне ще ти даде съвет.
|
|
|
|
| Пет Дек 12, 2014 6:53 am |
|
|
|
momcho2000
Регистриран на: Чет Яну 28, 2010 6:15 pm Постове: 773 Местоположение: Видин
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84 
|
little_evil написа: Здравейте колеги. Карам Импреза WRX STI и вече се сблъсках с проблема че е многооо ниска за нашите пътища. Искам да помоля някой от Варна който е повдигнал неговата с фланци ако е удобно да отида да я видя и да сравня каква е разликата. Може и някой с сменено окачване, защото още се чудя какво да я правя. Иначе това беше най добрата ми покупка  Благодаря предварително. Здравей колежке и добре дошла в Субару сектата.  Видях колата в другата ти тема и е страхотна красавица, колата е радост за окото, но ако я повдигнеш, ще и развалиш красивия и вид, ще загуби чара си а се съмнявам да искаш това! Желая ти много безаварийни километри с нея. 
_________________ На колата ти ако не пише Made in Japan, СМЕНИ Я!
|
|
|
|
| Пет Дек 12, 2014 5:38 pm |
|
|
|
Greg4o
|
И ква полза от красива кола с постоянно цъфнали брони и суркащо по земята гърне 
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Пет Дек 12, 2014 11:27 pm |
|
|
|
little_evil
|
Благодаря колеги. Аз съм си прочела темите за повдигането.Исках да видя просто ако има такава повдигната,как изглежда защото мен също ме притеснява факта че няма да изглежда добре. Но и колегата е прав,че красива кола с начупена броня и прагове не е добре. А като дойде зимата? Като станат коловози...Имам кола 4х4, а се притеснявам от зимата.Това не е нормалоно. Искам да и се насладя  За това съм много объркана.
_________________ " Главата ми да отсекат, пак ще викам: "Да живее България"" Николай Хайтов Карам за да живея и живея за да карам
|
|
|
|
| Съб Дек 13, 2014 6:46 pm |
|
|
|
Tisho09
Регистриран на: Съб Окт 12, 2013 1:04 pm Постове: 394 Местоположение: Варна
Автомобил: STI
Рейтинг: 300      
|
little_evil написа: Благодаря колеги. Аз съм си прочела темите за повдигането.Исках да видя просто ако има такава повдигната,как изглежда защото мен също ме притеснява факта че няма да изглежда добре. Но и колегата е прав,че красива кола с начупена броня и прагове не е добре. А като дойде зимата? Като станат коловози...Имам кола 4х4, а се притеснявам от зимата.Това не е нормалоно. Искам да и се насладя  За това съм много объркана. Това е Impreza Outback Sport
|
|
|
|
| Съб Дек 13, 2014 6:54 pm |
|
|
|
Valio
|
Tisho09 написа: Това е Impreza Outback Sport
И пак е ниска Колежке нямаш много варианти,единия е да сложиш максимално допустими от колата високи гуми,а другия е да сменяш амортисьори/амове/ с пружини с възможност за регулиране и последно и най тънка лайсна е подложки...Успех 
|
|
|
|
| Съб Дек 13, 2014 7:32 pm |
|
|
|
little_evil
|
Valio написа: Tisho09 написа: Това е Impreza Outback Sport
И пак е ниска Колежке нямаш много варианти,единия е да сложиш максимално допустими от колата високи гуми,а другия е да сменяш амортисьори/амове/ с пружини с възможност за регулиране и последно и най тънка лайсна е подложки...Успех  Знам какви са ми вариантите  Просто наистина не искам да я развалям. Подложките са ми вариант не защото са най евтини, а защото мога да я вдигна само с примерно 5 см. ама не знам дали ще е достатъчно за да не опира и същевременно незабележимо.
_________________ " Главата ми да отсекат, пак ще викам: "Да живее България"" Николай Хайтов Карам за да живея и живея за да карам
|
|
|
|
| Съб Дек 13, 2014 11:00 pm |
|
|
|
little_evil
|
Tisho09 написа: Това е Impreza Outback Sport
Благодаря Тишо,аз никога не съм виждала Outback  Ама нали се сещаш че аз съм с други прагове и броня и няма а изглежда много привлекателна 
|
|
|
|
| Съб Дек 13, 2014 11:07 pm |
|
|
|
Tisho09
Регистриран на: Съб Окт 12, 2013 1:04 pm Постове: 394 Местоположение: Варна
Автомобил: STI
Рейтинг: 300      
|
|
Просто сложих снимките като сравнение. Да видиш как би изглеждала колата след повдигане.
|
|
|
|
| Нед Дек 14, 2014 12:45 pm |
|
|
|
proscrip
|
little_evil написа: Знам какви са ми вариантите  Просто наистина не искам да я развалям. Подложките са ми вариант не защото са най евтини, а защото мога да я вдигна само с примерно 5 см. ама не знам дали ще е достатъчно за да не опира и същевременно незабележимо. Тез 5 см за нищо ги нямате, това "само" е доста голяма разлика за шосейче, изобщо не я пипайте колата - аз съм с 4 пръста клиренс - инче казано 12-13 см(5 см са 40 %), не съм имал проблеми нито в сняг, нито в пясък, нито по варненските дупки, ако мислиш да ходиш в кал - вече е съвсем друг въпрос, но за там има други модели.
|
|
|
|
| Вто Дек 16, 2014 1:09 am |
|
|
|
Greg4o
|
proscrip написа: little_evil написа: Знам какви са ми вариантите  Просто наистина не искам да я развалям. Подложките са ми вариант не защото са най евтини, а защото мога да я вдигна само с примерно 5 см. ама не знам дали ще е достатъчно за да не опира и същевременно незабележимо. Тез 5 см за нищо ги нямате, това "само" е доста голяма разлика за шосейче, изобщо не я пипайте колата - аз съм с 4 пръста клиренс - инче казано 12-13 см(5 см са 40 %), не съм имал проблеми нито в сняг, нито в пясък, нито по варненските дупки, ако мислиш да ходиш в кал - вече е съвсем друг въпрос, но за там има други модели. Не се заяждам,но подвеждаш публиката. Може ли една снимка на твоята кола 
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Вто Дек 16, 2014 8:54 am |
|
|
|
metodian
Регистриран на: Съб Дек 10, 2011 6:32 pm Постове: 278 Местоположение: Варна
Автомобил: subaru outback
Телефон: 0882705040
Рейтинг: 22
|
ако питаш за мнение на мен ми харесва да си вдигнеш колицата(м/у другото честито за придобивката много безавариини км.)и да стане като ХV-то на мен много ми допада идеята-знам че Миро който работи в хлебозавода си повдигна легасито.той може да ти помогне 
|
|
|
|
| Вто Дек 16, 2014 8:29 pm |
|
|
|
little_evil
|
Тез 5 см за нищо ги нямате, това "само" е доста голяма разлика за шосейче, изобщо не я пипайте колата - аз съм с 4 пръста клиренс - инче казано 12-13 см(5 см са 40 %), не съм имал проблеми нито в сняг, нито в пясък, нито по варненските дупки, ако мислиш да ходиш в кал - вече е съвсем друг въпрос, но за там има други модели.[/quote] Не се заяждам,но подвеждаш публиката. Може ли една снимка на твоята кола  [/quote] Да и аз искам снимка 
|
|
|
|
| Сря Дек 17, 2014 9:48 pm |
|
|
|