Отговори на тема
 Молба към колегите от Варна 
Автор Съобщение

Постове: 27
Автомобил: Subaru Impreza
Рейтинг: 11
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте колеги. Карам Импреза WRX STI и вече се сблъсках с проблема че е многооо ниска за нашите пътища. Искам да помоля някой от Варна който е повдигнал неговата с фланци ако е удобно да отида да я видя и да сравня каква е разликата. Може и някой с сменено окачване, защото още се чудя какво да я правя. Иначе това беше най добрата ми покупка :love: :love: :love: Благодаря предварително.
 6

Пон Ное 24, 2014 1:04 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 7
Телефон: 0888260432
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Привет, пробвай при Миро в Хлебозавода, ако той не може да я вдигне малко, поне ще ти даде съвет.

Пет Дек 12, 2014 6:53 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 773
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
little_evil написа:
Здравейте колеги. Карам Импреза WRX STI и вече се сблъсках с проблема че е многооо ниска за нашите пътища. Искам да помоля някой от Варна който е повдигнал неговата с фланци ако е удобно да отида да я видя и да сравня каква е разликата. Може и някой с сменено окачване, защото още се чудя какво да я правя. Иначе това беше най добрата ми покупка :love: :love: :love: Благодаря предварително.

Здравей колежке и добре дошла в Субару сектата. :bow: Видях колата в другата ти тема и е страхотна красавица, колата е радост за окото, но ако я повдигнеш, ще и развалиш красивия и вид, ще загуби чара си а се съмнявам да искаш това! :pardon:
Желая ти много безаварийни километри с нея. :good:

Пет Дек 12, 2014 5:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И ква полза от красива кола с постоянно цъфнали брони и суркащо по земята гърне :cry:

Пет Дек 12, 2014 11:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Благодаря колеги. Аз съм си прочела темите за повдигането.Исках да видя просто ако има такава повдигната,как изглежда
защото мен също ме притеснява факта че няма да изглежда добре. Но и колегата е прав,че красива кола с начупена броня и
прагове не е добре. А като дойде зимата? Като станат коловози...Имам кола 4х4, а се притеснявам от зимата.Това не е нормалоно. Искам да и се насладя :cool: За това съм много объркана.

Съб Дек 13, 2014 6:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 394
Автомобил: STI
Рейтинг: 300
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
little_evil написа:
Благодаря колеги. Аз съм си прочела темите за повдигането.Исках да видя просто ако има такава повдигната,как изглежда
защото мен също ме притеснява факта че няма да изглежда добре. Но и колегата е прав,че красива кола с начупена броня и
прагове не е добре. А като дойде зимата? Като станат коловози...Имам кола 4х4, а се притеснявам от зимата.Това не е нормалоно. Искам да и се насладя :cool: За това съм много объркана.

Това е Impreza Outback Sport

Прикачени файлове:
2010-subaru-impreza-outback-sport-wallpaper-exdpaa7y.jpg
2010-subaru-impreza-outback-sport-wallpaper-exdpaa7y.jpg [ 102.94 KiB | Прегледано 753 пъти ]
ImprezaOUTBACK.jpg
ImprezaOUTBACK.jpg [ 111.92 KiB | Прегледано 753 пъти ]
Subaru-Impreza-Outback-Sport.jpg
Subaru-Impreza-Outback-Sport.jpg [ 162.6 KiB | Прегледано 753 пъти ]
Съб Дек 13, 2014 6:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1555
Автомобил: Forester 2.0 sf5 ,Outback 2.5 b13
Телефон: 0888 8едно7 81две
Рейтинг: 571
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Tisho09 написа:

И пак е ниска ROFL
Колежке нямаш много варианти,единия е да сложиш максимално допустими от колата високи гуми,а другия е да сменяш амортисьори/амове/ с пружини с възможност за регулиране и последно и най тънка лайсна е подложки...Успех :good:

Съб Дек 13, 2014 7:32 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Valio написа:
Tisho09 написа:

И пак е ниска ROFL
Колежке нямаш много варианти,единия е да сложиш максимално допустими от колата високи гуми,а другия е да сменяш амортисьори/амове/ с пружини с възможност за регулиране и последно и най тънка лайсна е подложки...Успех :good:

Знам какви са ми вариантите :-P Просто наистина не искам да я развалям. Подложките са ми вариант не защото са най евтини, а защото мога да я вдигна само с примерно 5 см. ама не знам дали ще е достатъчно за да не опира и същевременно незабележимо.

Съб Дек 13, 2014 11:00 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Tisho09 написа:

Благодаря Тишо,аз никога не съм виждала Outback ROFL ROFL ROFL Ама нали се сещаш че аз съм с други прагове и броня и няма а изглежда много привлекателна ;) ;) ;)

Съб Дек 13, 2014 11:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 394
Автомобил: STI
Рейтинг: 300
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Просто сложих снимките като сравнение. Да видиш как би изглеждала колата след повдигане.

Нед Дек 14, 2014 12:45 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
little_evil написа:

Знам какви са ми вариантите :-P Просто наистина не искам да я развалям. Подложките са ми вариант не защото са най евтини, а защото мога да я вдигна само с примерно 5 см. ама не знам дали ще е достатъчно за да не опира и същевременно незабележимо.

Тез 5 см за нищо ги нямате, това "само" е доста голяма разлика за шосейче, изобщо не я пипайте колата - аз съм с 4 пръста клиренс - инче казано 12-13 см(5 см са 40 %), не съм имал проблеми нито в сняг, нито в пясък, нито по варненските дупки, ако мислиш да ходиш в кал - вече е съвсем друг въпрос, но за там има други модели.

Вто Дек 16, 2014 1:09 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
proscrip написа:
little_evil написа:

Тез 5 см за нищо ги нямате, това "само" е доста голяма разлика за шосейче, изобщо не я пипайте колата - аз съм с 4 пръста клиренс - инче казано 12-13 см(5 см са 40 %), не съм имал проблеми нито в сняг, нито в пясък, нито по варненските дупки, ако мислиш да ходиш в кал - вече е съвсем друг въпрос, но за там има други модели.

Не се заяждам,но подвеждаш публиката.
Може ли една снимка на твоята кола :pardon:

Вто Дек 16, 2014 8:54 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 278
Автомобил: subaru outback
Телефон: 0882705040
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
ако питаш за мнение на мен ми харесва да си вдигнеш колицата(м/у другото честито за придобивката много безавариини км.)и да стане като ХV-то на мен много ми допада идеята-знам че Миро който работи в хлебозавода си повдигна легасито.той може да ти помогне :bow:

Вто Дек 16, 2014 8:29 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Тез 5 см за нищо ги нямате, това "само" е доста голяма разлика за шосейче, изобщо не я пипайте колата - аз съм с 4 пръста клиренс - инче казано 12-13 см(5 см са 40 %), не съм имал проблеми нито в сняг, нито в пясък, нито по варненските дупки, ако мислиш да ходиш в кал - вече е съвсем друг въпрос, но за там има други модели.[/quote]
Не се заяждам,но подвеждаш публиката.
Може ли една снимка на твоята кола :pardon:[/quote]

Да и аз искам снимка :)

Сря Дек 17, 2014 9:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема