| Автор |
Съобщение |
|
quietriot
|
Vmax написа: quietriot написа: Ок само да го извадя тия дни и ще го снимам откъм задника какво има Пичове, Не губете фокус от целта на темата, моля. [emoji14]ardon: Имам някакво дежа вю, че имаше описано решение със закупуване на някаква джаджа по вашия казус, ама беше доста отдавна - ако не ви мързи се разтърсете с търсачката... Няма никаква загуба на фокус ако на сегашната конзола която е две дин се бодна външно управление защото според мен тя свири доста прилично като крайно стъпало с тези говорители и ако се вкара aux in и се плейва от флашка или външен хард и се докара и интерфейс на дисплея,аз нищо бяна да сменям, ще дам парите за колони и изолация на вратите.
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Нед Дек 21, 2014 11:09 am |
|
|
|
quietriot
|
|
А и едното не пречи на търсене на оптималната конзола.
|
|
|
|
| Нед Дек 21, 2014 1:33 pm |
|
|
|
quietriot
|
topzizitop написа: Колега, а какво ти е по-точно радиото? GX-201, GX-204 или нещо друго? това е сегашнита конзола, взех снимката от обявата на колега. 
|
|
|
|
| Пон Дек 22, 2014 11:36 am |
|
|
|
adddt
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2012 3:33 pm Постове: 1249 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152   
|
|
Колега 201/204 си следващото поколение и там филма е голям
|
|
|
|
| Вто Дек 23, 2014 11:20 am |
|
|
|
quietriot
|
adddt написа: Колега 201/204 си следващото поколение и там филма е голям да знам, че двата модела за които пита колегата са в следващата генерация, едната е CHR и предполагам няма разлика в интерфейса ако съкращението означава да управлява чейджър. Отазад трябва да има кръгла букса с пинове и да чака сигнал от чейнжъра. В случай ще е играчка да се преправи интерфейса като за AUX in защото там е вход по ниска честотта, който чака 0,4-0.7 волта сигнал и почва да приема зука от два стерео канала, докато в кабела на чейджъра има и друго инфо, което тече защото има управление. Върти ми се да пробвам с касетките с жак , какво е качестовото от телефон примерно защото четох доста добри отзиви за звука и по добро качество от MP3 трансмитер. Подмяната на цялата конзола разбира се е най доброто , само че докато не се намери оптималния вариянт ще си побълагарявам това което имам в момента.
|
|
|
|
| Вто Дек 23, 2014 12:11 pm |
|
|
|
topzizitop
Регистриран на: Пон Ное 24, 2008 10:51 pm Постове: 295 Местоположение: София Рейтинг: 209    
|
|
Колега, моделът ти е GX608EF2. Отзад имаш кръгъл куплунг с 13 пина. На 12-ти и на 8-ми са ти ляв и десен канал съответно. Аудио масата е на 6-ти. Мултиплексирането на аудиосигналите ги управлява процесора. Схемата ти е тук:http://www.shema.ru/cd/avto/3/data/car3_28.pdf. Когато натиснеш бутона CHR какво ти изписва на екрана? Ако процесора чака ченджъра да му "отговори" през шината данни за да пусне аудио входовете - кофти. Правят се и се продават някакви емулатори за това. Може пък и да си късметлия и директно да пуска аудиовходовете. пробвай.
Прикачени файлове:
608.jpg [ 140.11 KiB | Прегледано 831 пъти ]
_________________ FORESTER 2.0R AT 158HP 2007 ГИ Romano Antonio LPG
|
|
|
|
| Вто Дек 23, 2014 12:43 pm |
|
|
|
deadman
|
Ако целта е да се използва буксата за CD чейнджър има готови варианти с Bluetooth, позволяващи почти пълна функционалност на свързаността за не много пари http://www.dension.com/product/gateway-lite-bt-gbl3xxx
_________________ Не ми казвай колко си учил, кажи ми колко си пътувал
|
|
|
|
| Вто Дек 23, 2014 1:19 pm |
|
|
|
quietriot
|
topzizitop написа: Колега, моделът ти е GX608EF2. Отзад имаш кръгъл куплунг с 13 пина. На 12-ти и на 8-ми са ти ляв и десен канал съответно. Аудио масата е на 6-ти. Мултиплексирането на аудиосигналите ги управлява процесора. Схемата ти е тук:http://www.shema.ru/cd/avto/3/data/car3_28.pdf. Когато натиснеш бутона CHR какво ти изписва на екрана? Ако процесора чака ченджъра да му "отговори" през шината данни за да пусне аудио входовете - кофти. Правят се и се продават някакви емулатори за това. Може пък и да си късметлия и директно да пуска аудиовходовете. пробвай. като го натисна няма респонс , чака си си отговор от другата страна и без това е зима за риба почти не се хосди има време да почопля малко и да си пропомя стария занаят, мерси за схемата.
|
|
|
|
| Вто Дек 23, 2014 1:39 pm |
|
|
|
quietriot
|
мерси Мъртви колега, някой пробвал ли го е това все пак 130 евро  , което си е половин нова конзола.
|
|
|
|
| Вто Дек 23, 2014 1:44 pm |
|
|
|
deadman
|
|
Аз съм с модел без Bluetooth и свързване към антения вход, защото съм със шест дисков вграден чейнджър. Разлика между CD и телефон като слушаш музика няма. Разговорите са с много добра чуваемост - не се налага да викаш за да те чуят, гласовете са чисти. Относно цената нищо хубаво не можеш да вземеш за 600 лв. Освен това за моделите с общ панел за климатик/климатроник и аудио система си е трън в з*дника да ги разделяш и да монтираш нещо афтърмаркет. Има готови панели-заместители с отвор двоен ДИН и климатроник, но цената им е 400 лв. Отделно преправяне на кабели за да си дойдат каналите на място...
|
|
|
|
| Вто Дек 23, 2014 1:51 pm |
|
|
|
deadman
|
|
Само да допълня - модула на Dension върви окомплектован с микрофон и стойка за телефона, през която телефона се зарежда. Също така заедно с кабела за стойката се пуска един USB кабел и имаш и вход за външна памет. Мисълта ми е че си заслужава парите според мен.
|
|
|
|
| Вто Дек 23, 2014 1:54 pm |
|
|
|
deadman
|
quietriot написа: мерси Мъртви колега, някой пробвал ли го е това все пак 130 евро  , което си е половин нова конзола. До къде я докарахме мъртвите да говорят 
|
|
|
|
| Вто Дек 23, 2014 1:55 pm |
|
|
|
quietriot
|

deadman написа: Аз съм с модел без Bluetooth и свързване към антения вход, защото съм със шест дисков вграден чейнджър. Разлика между CD и телефон като слушаш музика няма. Разговорите са с много добра чуваемост - не се налага да викаш за да те чуят, гласовете са чисти. Относно цената нищо хубаво не можеш да вземеш за 600 лв. Освен това за моделите с общ панел за климатик/климатроник и аудио система си е трън в з*дника да ги разделяш и да монтираш нещо афтърмаркет. Има готови панели-заместители с отвор двоен ДИН и климатроник, но цената им е 400 лв. Отделно преправяне на кабели за да си дойдат каналите на място... Моето легаси е 2001 и двете неща са с отделни панели, отгоре е климатроника, под него е 2 дин конзолата, която съм пуснал, така че не стои въпроса да ги съешавам, ще сменя и преправя само 2 дина, имам подозрението че той сам по себе си свири добре защото е с хубаво крайно стъпало само му трябват хубави говорители и изолация на вратите, доста съм го усилвал с флакове и винил рипове на доста тежък хеви метъл и почти не криви, като кривенето идваше от говорителите,а не от стъпалото. Под хубав звук разбирам от стъпало от пайнерски тип с мосфет транзистори нагоре, без да се налага да се слага усулвател.
|
|
|
|
| Вто Дек 23, 2014 2:00 pm |
|
|
|
deadman
|
|
Според мен ако целта е по-добър звук и мултифункционалност, най-изгоден е варианта с Dension и хубави говорители - DLS например. Ако искаш all-in-one устройство Pioneer-а (или нещо подобно), който постна преди. Само си мисля, че само с Pioneer-а няма да се разминат нещата и пак ще са необходими по-нови говорители.
|
|
|
|
| Вто Дек 23, 2014 2:24 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
Говорителите са по дифолт с тях се почва.
|
|
|
|
| Вто Дек 23, 2014 3:28 pm |
|
|
|
belovodski
Автомобил: без кола
Рейтинг: 11
|
|
Да го ева,четох четох и накрая не разбрах някой вкарал ли е аукс пррз входа на чейнджъра(аутото е Аутбек н6 2002 и има бутон chr)!
|
|
|
|
| Нед Фев 08, 2015 2:26 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
| Сря Мар 04, 2015 3:18 pm |
|
|
|
belovodski
|
|
Е я накрая боднах един Алпин за 140лв с аукс и флашка от продавалник и работата заспа!
|
|
|
|
| Сря Мар 04, 2015 3:22 pm |
|
|
|
quietriot
|
belovodski написа: Е я накрая боднах един Алпин за 140лв с аукс и флашка от продавалник и работата заспа! дай линк да го видиме какво има ако е удобно.
|
|
|
|
| Сря Мар 04, 2015 3:28 pm |
|
|
|
belovodski
|
Alpine W203ri Прикачени файлове:
uploadfromtaptalk1425476528742.jpg [ 958.94 KiB | Прегледано 673 пъти ]
Прикачени файлове:
uploadfromtaptalk1425476495351.jpg [ 1009.27 KiB | Прегледано 673 пъти ]
Е туй нещо искаха му 180 за 140го спазарихме,има още 2обяви една за 245 и 1 за 280
|
|
|
|
| Сря Мар 04, 2015 3:43 pm |
|
|
|