Отговори на тема
 Отново съм в клубъ 
Автор Съобщение

Постове: 15
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравеите. От днес отново съм със вашия фен клуб. След продажбата и на 2те ми субарута дядо ми беше полудял за такова. Е днес направих покупка на е12. От Самоков до Казанлък се прибрахме с 40км защото като дигнем 50 и започва зверски да тресе. Ако някой има идея да каже от какво може да е. Иначе колата е зле има мноооого за стягане но няма как. Е да се надяваме че ще сме си полезни.

Пон Юли 14, 2008 10:22 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
звездоброец
Аватар

Постове: 1399
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
Рейтинг: 292
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Мисля, че темата е за Други модели, там я местя ;-)
Браво, че отново си сред нас, надявам се да решиш проблема си съвсем в кратки срокове! :D

Вто Юли 15, 2008 8:15 am
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Постове: 29
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
евентуално мини реглаж на предния и баланс на гумите - ако тогава не става - вече ти трябва някой който разбира.инче честито за придобивката и безаварийно!!! :wink:

Вто Юли 15, 2008 1:14 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 15
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
здравейте. Днес за малко съм си в магазина и отивам пак да търся части. Значи тука в моя краи има ено хвърлено на отпадаци. Оговорил съм стартера за 30 лева не знам как е. Моя стартер за нищо не става. Вече зарадвах дядо ми с радостната новина че отново ще кара субару и яката се надъха. Сега като вклуча 4х4 и започва нещо да стърже и спира да тресе като го изключа и отново почва да тресе. Замислям се дали да взема цели главини. Не знам как е възможно да е от гумите защото моя опел също тресе защото не са балансирани и навсичко отгоре съм и с джанти с друг централен отвор и не тресе чак толкова. То тресе ама над 100 и тука още щом вдигна 50 и започва да тресе зверсеки. Дайте идей.

Сря Юли 16, 2008 8:58 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Impreza Owner

Постове: 310
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Добре дошъл.Преди време имах и аз бусче,бая работи дадох за скраб.Имам жило за съединител,за километража,сервоусилител с помпата,табло и някои други дреболии.

Сря Юли 16, 2008 11:59 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема