| Автор |
Съобщение |
|
bubaru
|
|
| Пон Юли 20, 2015 6:07 pm |
|
|
|
bubaru
|
|
| Съб Юли 25, 2015 4:31 pm |
|
|
|
tarambuka3500
|
|
| Чет Авг 06, 2015 8:47 pm |
|
|
|
bubaru
|
|
| Пет Авг 07, 2015 8:44 am |
|
|
|
Lazarus
Регистриран на: Пет Апр 25, 2014 9:31 am Постове: 416 Местоположение: София
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
Рейтинг: 79 
|
|
_________________ If in doubt.......FLAT 6
Не карам пил и не пия карал.
... важно е да знаеш числата колко са ти...
|
|
|
|
| Пон Авг 17, 2015 10:45 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
Lazarus написа: http://www.vesti.bg/tehnologii/avtomobili/naj-bezopasnite-koli-video-6041161
Тук е на 7мо място Цитат: 85% безопастност на възрастните пъници 
|
|
|
|
| Пон Авг 17, 2015 11:12 am |
|
|
|
dif2
Регистриран на: Пет Дек 10, 2010 9:06 pm Постове: 65 Местоположение: varna
Автомобил: outback 2.5 2004
Рейтинг: 0
|
|
Видях го на живо!!! Един украинец дойде с него в хотела. Субару за съжаление напуснаха нишата , която сами създадоха - комби с повишен клиренс и 4Х4. Новия бек спрян до VOLVO XC 60 е почти със същите пропорции тоест вече е suv.
|
|
|
|
| Пон Авг 17, 2015 3:05 pm |
|
|
|
Vmax
|
dif2 написа: Видях го на живо!!! Един украинец дойде с него в хотела. Субару за съжаление напуснаха нишата , която сами създадоха - комби с повишен клиренс и 4Х4. Новия бек спрян до VOLVO XC 60 е почти със същите пропорции тоест вече е suv. Не бих казал - Бека е таргетиран за САЩ пазара, а там размера има значение ( Субару чупят рекорди по продажби там ) За въпросната ниша която визираш създадоха ХВ-то. ПС: На живо е наистина много голям
|
|
|
|
| Пон Авг 17, 2015 3:38 pm |
|
|
|
Lazarus
|
dif2 написа: Видях го на живо!!! Един украинец дойде с него в хотела. Субару за съжаление напуснаха нишата , която сами създадоха - комби с повишен клиренс и 4Х4. Новия бек спрян до VOLVO XC 60 е почти със същите пропорции тоест вече е suv. То винаги си е било SUV. Само, че smallSUV. Аз обичам да ги наричам всъдеходни комбита. Макар и със сегашните пропорци не може да се мери на размери с един пълноформатен SUV. Toyota Tundra, Ford F150, Cadillac Escalade и т.н. Forester също се смята за smallSUV. Ще намеря темата от която четох, но писателите и бяха доста учудени от фактa, че Субару прави два модела в един сегмент, а не е голям производител. Поздрави, Лазар
|
|
|
|
| Пон Авг 17, 2015 5:07 pm |
|
|
|
dif2
Регистриран на: Пет Дек 10, 2010 9:06 pm Постове: 65 Местоположение: varna
Автомобил: outback 2.5 2004
|
|
Нямах предвид размера, а пропорциите! Размера си е ОК като ширина и дължина ,но спрямо височината (не клиренса )нещата бягат от комби с висок просвет и клиренс.
|
|
|
|
| Вто Авг 18, 2015 7:13 am |
|
|
|
Alxx
|
|
При всички производители я има тенденцията моделите да растат на размери и нерядко да сменят клас. Примерите от VW са най-много, а при Суби са новото Легаси и Леворг. Леворг на практика е Импреса вагон, но като име е вариация на Легаси(имаше някъде дефиниция откъде идва Леворг) и се вписва в размерите на версиите от 2001-ва.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Вто Авг 18, 2015 11:14 am |
|
|
|
bubaru
|
|
Днес видях Легаси седан 2015, внос от САЩ. Добре изглежда и малко съжалявам, че вече го няма в Европа с дизел и ръчни скорости. Интересно ми е предвид факта, че новите Субарута в Европа са супер кът, какво ще се внася в БГ след няколко години.....Стягайте машините от началото на века, че не останаха....Ако така се запази тенденцията, Субару скоро ще стане пак рядост, както беше през 2005-6-а.....Парадокс въпреки увеличаващите се продажби.
|
|
|
|
| Съб Авг 22, 2015 11:31 am |
|
|
|
Ники84
Автомобил: bmw e30/318i sedan
|
bubaru написа: https://www.youtube.com/watch?v=FqArTNBrIgM Този се опитва сериозно да се утрепе  Не мога да го повярвам това!!!!! Страшна стабилност с ако правилно съм разбрал с моя руски 180/200км. 
|
|
|
|
| Нед Сеп 27, 2015 11:56 pm |
|
|
|
Lazarus
|
Ники84 написа: bubaru написа: https://www.youtube.com/watch?v=FqArTNBrIgM Този се опитва сериозно да се утрепе  Не мога да го повярвам това!!!!! Страшна стабилност с ако правилно съм разбрал с моя руски 180/200км.  Тъй тъй. Аз дори без звук го гледах и ясно се вижда от таблото. Лявата стрелка е малко преди червената зона, а дясната е около 180-200км. Ето линк с таблото https://youtu.be/FqArTNBrIgM?t=21Ако може някой с по-добър руски да преведе какво точно обеснява за стабилността. Поздрави, Лазар
|
|
|
|
| Пон Сеп 28, 2015 9:09 am |
|
|
|
Alxx
|
Обяснява за предавките, че няма зависване по обороти, а превключва като класически автомат. После разказва, че при 180км/ч колата е стабилна и непоклатима, няма никакви тегления и отклонения от курса, въпреки опитите да я отклони с дърпания на волана - връща се на 100% прав курс, като при поднасянията се включва системата за стабилност и колата не губи курса. През цялото време стиска газта и прескача 200, като поведението остава същото. Останалото се вижда 
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Пон Сеп 28, 2015 10:18 am |
|
|
|
tarambuka3500
|
|
скоро бях няколко седмици в САЩ, на различни места, но предимно туристически
направи ми впечатление, че е пълно с беци от 3то поколение, и то преди фейслифта - (2005-2007). След това идваше новия бек (2015).
От 4тия модел някак по-малко коли имаше.
|
|
|
|
| Пон Сеп 28, 2015 8:03 pm |
|
|
|
bubaru
|

Вчера покарах едно Ауди А6 2.7 дизел 2008-а с мултитроник кутия, демек CVT и ми хареса как върви....Доста ми напомни на Бек дизел 2015-а, който карах преди няколко месеца. Браво на Субару, че все пак със 7-8 години закъснение са успели да доближат Ауди, поне като настройка на кутията. В днешни времена Ауди вече не използват такава кутия по много причини, като главните са , че тя беше супер трошлива и проблемна, връзваха я само на модели с предно, а и според мен чисто технически е малко незадоволителна за премиум марка с леки "спортни" амбиции. Както и да е, за дизел или турбо-бензин двигател с ранен и висок момент такъв тип кутия си върши добре работата, а симулацията на спортен режим с ръчно включване , съвсем я доближава до класическите автоматици. Според мен CVT-тата са крайно изнервящи при атмосферни или хибридни коли (Лексъсите, Приуси...), особено ако нямат симулация на превключване. В това отношение Субару прескочиха летвата с последните модели.... БТВ вчера видях един бял Бек дизел 2015-а. Не е подходящ точно този цвят, иначе колата все повече ми харесва.
|
|
|
|
| Нед Окт 04, 2015 10:40 am |
|
|
|
Miro1972
Регистриран на: Сря Сеп 01, 2010 7:34 pm Постове: 886 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266     
|
|
_________________ Отначало момченцата се интересуват от коли , а момиченцата от кукли. По-късно ролите се разменят! It's all we'll drive- Subaru
|
|
|
|
| Пет Окт 09, 2015 11:51 am |
|
|
|
bubaru
|
|
Видях го...поредната джипка на пазара, която ако се появи в реалност няма да изглежда така...демек нищо интересно.Ще се изкефя ако малко скочат в дизайна, защото този банален японско-корейски вече няма смисъл.
|
|
|
|
| Вто Окт 13, 2015 9:14 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
bubaru написа: Видях го...поредната джипка на пазара, която ако се появи в реалност няма да изглежда така...демек нищо интересно.Ще се изкефя ако малко скочат в дизайна, защото този банален японско-корейски вече няма смисъл. много точно казано 
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Сря Окт 14, 2015 7:37 am |
|
|
|