Зимна Национална Среща 19-20.02.2016 г. Узана
Зимна Национална Среща 19-20.02.2016 г. Узана
| Автор |
Съобщение |
|
Ламбо
Регистриран на: Чет Ное 15, 2012 8:51 pm Постове: 62 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: impreza 2.0R 2006
|
Аз гласувах за 5-6, но не е никакъв проблема и за другите дати. Само да има свободен хотел за тях 
|
|
|
|
| Пет Окт 30, 2015 6:34 pm |
|
|
|
7702ivo
Регистриран на: Пон Авг 22, 2011 11:36 pm Постове: 159 Местоположение: BG Русе
Автомобил: Subaru Impreza ЕJ20
Телефон: 0889253617
|
Колега steling,предлагам ти следващата Зимна Национална среща да я направим на палатки през август нито за хотел ще се плаща нито отоплението ще е проблем и топла вода ще има,само снегът ще е мираж,но за сметка на това ще има пясък.Следващия път пишете към заглавието,че тези срещи не са задължителни за присъствие и организирането им не е толкова лесно колкото си мислят някои колеги.Радвам се,че все още има хора като теб,които се заемат с организиране на такова мероприятие и знай, че винаги ще има недоволни. Пожелавам Ви весело изкарвне на срещата и дано да има повечко снежец. 
|
|
|
|
| Пет Окт 30, 2015 8:01 pm |
|
|
|
petko 69
Регистриран на: Вто Яну 01, 2013 3:16 pm Постове: 2448 Местоположение: Plovdiv
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
|
7702ivo написа: Колега steling,предлагам ти следващата Зимна Национална среща да я направим на палатки през август нито за хотел ще се плаща нито отоплението ще е проблем и топла вода ще има,само снегът ще е мираж,но за сметка на това ще има пясък.Следващия път пишете към заглавието,че тези срещи не са задължителни за присъствие и организирането им не е толкова лесно колкото си мислят някои колеги.Радвам се,че все още има хора като теб,които се заемат с организиране на такова мероприятие и знай, че винаги ще има недоволни. Пожелавам Ви весело изкарвне на срещата и дано да има повечко снежец.  Само незнам ,кой ще купи месото за скарата,че всичко да е безплатно.  Хайде стегнете се колеги,за една две нощувки сигурно ще оцелеем в хотел с една звезда.  Срещата е важна,не спането.
|
|
|
|
| Пет Окт 30, 2015 8:27 pm |
|
|
|
Петър Василев
Автомобил: Subaru Outback II 2.5
Телефон: 0889717857
|
7702ivo написа: Колега steling,предлагам ти следващата Зимна Национална среща да я направим на палатки през август нито за хотел ще се плаща нито отоплението ще е проблем и топла вода ще има,само снегът ще е мираж,но за сметка на това ще има пясък.Следващия път пишете към заглавието,че тези срещи не са задължителни за присъствие и организирането им не е толкова лесно колкото си мислят някои колеги.Радвам се,че все още има хора като теб,които се заемат с организиране на такова мероприятие и знай, че винаги ще има недоволни. Пожелавам Ви весело изкарвне на срещата и дано да има повечко снежец.  Има такава среща, но се нарича "Лятна национална среща"  и е точно с палатки на плажа  и пак колегата steling я организира.
|
|
|
|
| Пет Окт 30, 2015 8:28 pm |
|
|
|
7702ivo
Регистриран на: Пон Авг 22, 2011 11:36 pm Постове: 159 Местоположение: BG Русе
Автомобил: Subaru Impreza ЕJ20
Телефон: 0889253617
|
Петър Василев написа: 7702ivo написа: Колега steling,предлагам ти следващата Зимна Национална среща да я направим на палатки през август нито за хотел ще се плаща нито отоплението ще е проблем и топла вода ще има,само снегът ще е мираж,но за сметка на това ще има пясък.Следващия път пишете към заглавието,че тези срещи не са задължителни за присъствие и организирането им не е толкова лесно колкото си мислят някои колеги.Радвам се,че все още има хора като теб,които се заемат с организиране на такова мероприятие и знай, че винаги ще има недоволни. Пожелавам Ви весело изкарвне на срещата и дано да има повечко снежец.  Има такава среща, но се нарича "Лятна национална среща"  и е точно с палатки на плажа  и пак колегата steling я организира. Не ми разбра тънката мисъл.Знам кой как и къде ги организира,но никой не се оплаква от хотела(палатките),че нямат климатик и топла вода при температури от около 35,40 градуса дори и за две нощувки да са.То който има желание и възможност без значение от спартанските условия посещава срещите.Важното е срещи да има. 
|
|
|
|
| Пет Окт 30, 2015 8:45 pm |
|
|
|
Greg4o
Регистриран на: Вто Сеп 22, 2009 12:36 am Постове: 2527 Местоположение: Варна
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
Има опасност да стане кавга. Четем празни приказки и обвинения. Знаем колко е трудна организацията и уважаваме усилията на всеки нагърбил се. Но като човек не пропускал зимна среща, да напомня, че има хора с деца и е важно да има елементарни удобства като топла вода. И ОТОПЛЕНИЕ. Зима Е. Ако някои трябва да направим компромис с удобствата, нека други да направят компромис с датите. Все пак Срещата е по-желание. Нека никой не се засяга лично, и да не започваме напразни писаници. Целта е да се видим и да запомним срещата с хубави моменти както досега, а не с : Ееее къв студ беше в хотела. Та да се вземем в ръце, че време не остана.
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Пет Окт 30, 2015 11:51 pm |
|
|
|
centar
Регистриран на: Чет Дек 18, 2014 9:50 am Постове: 29 Местоположение: Варна
Автомобил: Аутбек H6/3.0
Телефон: 0897835395
|
|
Аз предлагам да се направят срещи по градове до седмица две в един и същи ден и час. Да си направим конферентна връзка по телефона и така да спестим време за организацията и излишни коментари. Срещата за Варна може и да я направим при мен в ресторанта.
|
|
|
|
| Съб Окт 31, 2015 8:34 am |
|
|
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София
|
Greg4o написа: че има хора с деца и е важно да има елементарни удобства като топла вода.И ОТОПЛЕНИЕ. Зима Е. Съгласен на 100%,точно поради тази причина се колебая да се запиша за срещата.Не съм въобще претенциозен,нито жена ми...,но сме с малко дете(2,2г.) и въобще не ми се рискува с някакви спартански условия и след това да се влачим с хапчета и по доктори.Става въпрос както каза Жоро за елементарни условия-отопление и топла вода,нищо повече,другото ще го нагласим.Иначе срещите се получават супер(миналата година пропуснах поради същите причини),а не е да ни ми се идва 
|
|
|
|
| Съб Окт 31, 2015 10:48 am |
|
|
|
steling
Регистриран на: Пон Апр 05, 2010 8:58 pm Постове: 3414 Местоположение: Варна
Автомобил: wilderness outback
Телефон: 0877 40 43 30
|
|
Колеги да изкажа мнение и аз: 1/ Все още говорим за Зимна национална среща - където идеята е сняг, зима, скара бира на открито и максимално малко каране по републиканскта пътна мрежа нали? или бъркам идеята?!?! 2/ Не мога да разбера от кой и как се получи това масово убеждение, че няма да има парно и топла вода, но всеки само за това говори все едно, че някой го е написал като 100% да се случи. Щом толкова ви притеснява този непотвърден факт, да се обадя и Понеделники да поискам цена за часно парно да ни пуснат за две вечери да няма сърдити. 3/ Също не ми се влиза в пререкания, но темата "Зимна национална среща" минава 6 страници и до сега няма нищо съществено написано по темата. За сега има илюзорната идея, че ще е студено и няма да има вода и други сходни. Може би трябваше да се сложи дата и хотел без избор и от там нататък записване и да се приключи с тоя цирк. Иво ви го написса много правилно, на лятната нямаше и течаща вода, но това не попречи да се съберем много хора и да си изкараме хубаво.(вкл. хора с малки деца з апо двадена, като едната вечер ни валя яко дъжд) 4/ Ако няма да се стигне до решение а само ще се чепкаме за глупости тук, давайте някой да се обади на Дряново пак, да се върнем на лукса, гадното обслужване, нервните и крадливи сервитьори, двойното надписване на сметки и златния лоби бар, откраднатите бутилки ракии от масите и филма приключва. Целта ми да започнем толкова рано с анкета и записване е да можем да сме си в планината, защото според мен срещата на Прима С през 2011г. беше най - хубавата зимна среща на форума. Факт 2. В тези хотели местата са заети от детски групи да 07.02. Щом има деца в планината, явно не е чак такава скръб. Ако това ви притеснява толкова много(явно), нека някой колега от околията да отиде на мясти и да види условията. Защото докато си развиваме романи тук, вероятността да заемат и тази дата е голяма. Реално не можен да я прехвърлим в друг хотел без да знаем бройка за орентир за сега са гласували 55 човека, записани са 20 човека. За 20 човека можем и в партизанска песен да отиден, там на 100% има парно. Поздрави на всички и се надявам скоро да се стигне до решение удачно за всички.
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Съб Окт 31, 2015 6:50 pm |
|
|
|
petko 69
Регистриран на: Вто Яну 01, 2013 3:16 pm Постове: 2448 Местоположение: Plovdiv
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
|
|
| Съб Окт 31, 2015 7:30 pm |
|
|
|
sasho355
Регистриран на: Съб Апр 12, 2014 7:30 pm Постове: 38 Местоположение: Свищов
Автомобил: Legacy 99, 2.5 AT
|
|
И тук, като на изборите избирателната активност е ниска. Аз направих своя избор, направи го и ти!!! Донеси радост на твоята кола!!!
|
|
|
|
| Нед Ное 01, 2015 12:57 pm |
|
|
|
steling
Регистриран на: Пон Апр 05, 2010 8:58 pm Постове: 3414 Местоположение: Варна
Автомобил: wilderness outback
Телефон: 0877 40 43 30
|
|
Отговор и от хотел Прима С: Датите 05-06 са заети на 100%, може да се коментират останалите уикенди. Цена за нощувка на човек - 25лв. със закуска. Леглова база - до 100човека, разпределени в стаи 2ки, 3ки, и четворки.[/quote]
Свободни уикенди за сега: 12-13.02.2015 19-20.02.2015 27-28.02.2015
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Пон Ное 02, 2015 1:56 pm |
|
|
|
veselin_genov
Регистриран на: Вто Фев 19, 2013 3:10 pm Постове: 244 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Subaru Forester
Телефон: 0884898786
|
|
27-28.02.2016 ми звучи чудесно. Точно да има един месец време от срещата на Белмекен и Узана. В друг случай много колеги , включително и аз , биха пропуснали по-раншна среща на Узана.
|
|
|
|
| Пон Ное 02, 2015 3:49 pm |
|
|
|
natrapnic
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 6:12 pm Постове: 203 Местоположение: БУРГАС
Автомобил: OUTBACK 3.0 H6
Телефон: 0888886093
|
|
хубаво е да е началото на февуари , защото псле вероятноста за сняг е много по малка. Иначе няма проблем за датата
|
|
|
|
| Пон Ное 02, 2015 5:36 pm |
|
|
|
Greg4o
Регистриран на: Вто Сеп 22, 2009 12:36 am Постове: 2527 Местоположение: Варна
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
Последните години природата каза друго за снега и датите. Иначе нямам претенции
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Пон Ное 02, 2015 6:38 pm |
|
|
|
Стоян Дойнов
Регистриран на: Пет Яну 23, 2015 9:14 pm Постове: 59 Местоположение: Козлодуй
Автомобил: Forester 01 125кс /Justy 1.3 99
Телефон: 0883447072
|
|
Колеги детето ми след 2 дни ще стане 6 месеца,вече има 2 хижи до сега и ще го взимам на 100%.Ще се справим с елементарните условия важно е да има сняг(ранната дата) и колкото може повече хора. Поздрави!
|
|
|
|
| Пон Ное 02, 2015 8:58 pm |
|
|
|
Zlobstur
Регистриран на: Сря Май 08, 2013 7:07 pm Постове: 433 Местоположение: В.Търново
Автомобил: Outback H6 B13, Forester SG 2.5XT
Телефон: 0894414176
|
Пичове, няма нужда от излишни коментари със спорове за условия на пребиваване. Важното е да се съберем и видим( хапнем, пиинем и покараме) заедно. Всичко друго може да се уреди !!! Достатъчно е просто да прецените Вас дали ви устройва всичко описано. Достатъчно тегава е организацията на подобно мероприятие, за да имаме някакви други претенции от посочените ни неща. Стельо , едно голямо БЛАГОДАРЯ от мен, че отново се нагърбваш с тази нелека задача Ранни или късни са датите също не е критерии дали ще има сняг или не, така че..... миналата година на 100кв.м сняг закъсахме почти всичките по няколко пъти . И сняг имаше, и кал имаше и много емоции имаше, но тях си ги правим Ние!!! Ако има Много сняг движението ще е тясно ограничено по асфалта, така че снега си има и + и - Като гледам анкетата ще взема и аз да гласувам за началото на месеца,за улеснение, макар че ми се искаше да почерпя за юбилейче 
_________________ Lesson for beginners: Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Speed is how fast you hit the wall.
|
|
|
|
| Вто Ное 03, 2015 11:40 pm |
|
|
|
sasho355
Регистриран на: Съб Апр 12, 2014 7:30 pm Постове: 38 Местоположение: Свищов
Автомобил: Legacy 99, 2.5 AT
|
|
Извинявам се, че се пиша в тази тема( между другото се записах за 05-06), но не намерих това което ме интересува, а то е кога е срещата на белмекен.
|
|
|
|
| Сря Ное 04, 2015 7:41 pm |
|
|
|
plamen peev
Регистриран на: Вто Окт 15, 2013 9:25 pm Постове: 114 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: legacy 07 2.0R forester98 2.0
Телефон: 0899938118
|
|
огромно благодаря на steling за времето и нервите които отделя... аз съм за която и дата е с една двойна стая. не съм се записал но сега ще го направя вече... като гледам датите трябва да се реши друга алтернатива.. тъй като най желаната е заета, така или иначе и опции за нея няма други в момента
|
|
|
|
| Чет Ное 05, 2015 8:29 pm |
|
|
|
metodian
Регистриран на: Съб Дек 10, 2011 6:32 pm Постове: 278 Местоположение: Варна
Автомобил: subaru outback
Телефон: 0882705040
|
Кто гледам датите мисля да полетя да се видим на по пържолка с винце.Не съм се записал още ,но пък съм гласувал.Надявам се до месец да сме се разбрали за дата ,че да мога да се логна и азе.Благодарности на Сельо за отделеното време и нерви,но да попитам узана ли е най-подходящото място,не за друго ами не е ли добре(ако все пак не намериш хотел на Узана)да разгледаме и други опции като Трявна или Тетевен или Рибарица ,ако щеш.Не знам просто предлагам.За мен лично няма голямо значение къде-важното е да си паркирам на топло клонингите ,пък аз и жената ще се топлим с алкохол и още нещо..... Дайте най напред да решим датата в най скоро време и тогава да видим какви са възможностите..... Поздрави и наздраве 
|
|
|
|
| Съб Ное 07, 2015 1:38 pm |
|
|
|