Темата е заключена, не можете да променяте постове. стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  >
 Зимна Национална Среща 19-20.02.2016 г. Узана 

Избор на хотел
Анкетата свършва на Съб Ное 14, 2015 10:28 am
Хотел Прима С 17%  17%  [ 5 ]
Хотел Импулс 83%  83%  [ 25 ]
Общо гласове : 30

Зимна Национална Среща 19-20.02.2016 г. Узана 
Автор Съобщение

Постове: 62
Автомобил: impreza 2.0R 2006
Аз гласувах за 5-6, но не е никакъв проблема и за другите дати. Само да има свободен хотел за тях :)

Пет Окт 30, 2015 6:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 159
Автомобил: Subaru Impreza ЕJ20
Телефон: 0889253617
Колега steling,предлагам ти следващата Зимна Национална среща да я направим на палатки през август нито за хотел ще се плаща нито отоплението ще е проблем и топла вода ще има,само снегът ще е мираж,но за сметка на това ще има пясък.Следващия път пишете към заглавието,че тези срещи не са задължителни за присъствие и организирането им не е толкова лесно колкото си мислят някои колеги.Радвам се,че все още има хора като теб,които се заемат с организиране на такова мероприятие и знай, че винаги ще има недоволни. Пожелавам Ви весело изкарвне на срещата и дано да има повечко снежец. :beer:

Пет Окт 30, 2015 8:01 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
7702ivo написа:
Колега steling,предлагам ти следващата Зимна Национална среща да я направим на палатки през август нито за хотел ще се плаща нито отоплението ще е проблем и топла вода ще има,само снегът ще е мираж,но за сметка на това ще има пясък.Следващия път пишете към заглавието,че тези срещи не са задължителни за присъствие и организирането им не е толкова лесно колкото си мислят някои колеги.Радвам се,че все още има хора като теб,които се заемат с организиране на такова мероприятие и знай, че винаги ще има недоволни. Пожелавам Ви весело изкарвне на срещата и дано да има повечко снежец. :beer:

Само незнам ,кой ще купи месото за скарата,че всичко да е безплатно. ROFL ROFL ROFL Хайде стегнете се колеги,за една две нощувки сигурно ще оцелеем в хотел с една звезда. :D :D :D Срещата е важна,не спането.

Пет Окт 30, 2015 8:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 55
Автомобил: Subaru Outback II 2.5
Телефон: 0889717857
7702ivo написа:

Има такава среща, но се нарича "Лятна национална среща" :) и е точно с палатки на плажа :) и пак колегата steling я организира.

Пет Окт 30, 2015 8:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 159
Автомобил: Subaru Impreza ЕJ20
Телефон: 0889253617
Петър Василев написа:
7702ivo написа:

Има такава среща, но се нарича "Лятна национална среща" :) и е точно с палатки на плажа :) и пак колегата steling я организира.

Не ми разбра тънката мисъл.Знам кой как и къде ги организира,но никой не се оплаква от хотела(палатките),че нямат климатик и топла вода при температури от около 35,40 градуса дори и за две нощувки да са.То който има желание и възможност без значение от спартанските условия посещава срещите.Важното е срещи да има. :good:

Пет Окт 30, 2015 8:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Има опасност да стане кавга.
Четем празни приказки и обвинения.
Знаем колко е трудна организацията и уважаваме усилията на всеки
нагърбил се.
Но като човек не пропускал зимна среща, да напомня, че има хора с деца и е важно да има елементарни удобства като топла вода.
И ОТОПЛЕНИЕ. Зима Е.
Ако някои трябва да направим компромис с удобствата, нека други да направят компромис с датите.
Все пак Срещата е по-желание.
Нека никой не се засяга лично, и да не започваме напразни писаници.
Целта е да се видим и да запомним срещата с хубави моменти както досега,
а не с : Ееее къв студ беше в хотела.
Та да се вземем в ръце, че време не остана.

Пет Окт 30, 2015 11:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 29
Автомобил: Аутбек H6/3.0
Телефон: 0897835395
Аз предлагам да се направят срещи по градове до седмица две в един и същи ден и час. Да си направим конферентна връзка по телефона и така да спестим време за организацията и излишни коментари. Срещата за Варна може и да я направим при мен в ресторанта.

Съб Окт 31, 2015 8:34 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 782
Greg4o написа:
че има хора с деца и е важно да има елементарни удобства като топла вода.И ОТОПЛЕНИЕ. Зима Е.

Съгласен на 100%,точно поради тази причина се колебая да се запиша за срещата.Не съм въобще претенциозен,нито жена ми...,но сме с малко дете(2,2г.) и въобще не ми се рискува с някакви спартански условия и след това да се влачим с хапчета и по доктори.Става въпрос както каза Жоро за елементарни условия-отопление и топла вода,нищо повече,другото ще го нагласим.Иначе срещите се получават супер(миналата година пропуснах поради същите причини),а не е да ни ми се идва :D :drunk: :drunk:

Съб Окт 31, 2015 10:48 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 3414
Автомобил: wilderness outback
Телефон: 0877 40 43 30
Колеги да изкажа мнение и аз:
1/ Все още говорим за Зимна национална среща - където идеята е сняг, зима, скара бира на открито и максимално малко каране по републиканскта пътна мрежа нали? или бъркам идеята?!?!
2/ Не мога да разбера от кой и как се получи това масово убеждение, че няма да има парно и топла вода, но всеки само за това говори все едно, че някой го е написал като 100% да се случи. Щом толкова ви притеснява този непотвърден факт, да се обадя и Понеделники да поискам цена за часно парно да ни пуснат за две вечери да няма сърдити.
3/ Също не ми се влиза в пререкания, но темата "Зимна национална среща" минава 6 страници и до сега няма нищо съществено написано по темата. За сега има илюзорната идея, че ще е студено и няма да има вода и други сходни.
Може би трябваше да се сложи дата и хотел без избор и от там нататък записване и да се приключи с тоя цирк.
Иво ви го написса много правилно, на лятната нямаше и течаща вода, но това не попречи да се съберем много хора и да си изкараме хубаво.(вкл. хора с малки деца з апо двадена, като едната вечер ни валя яко дъжд)
4/ Ако няма да се стигне до решение а само ще се чепкаме за глупости тук, давайте някой да се обади на Дряново пак, да се върнем на лукса, гадното обслужване, нервните и крадливи сервитьори, двойното надписване на сметки и златния лоби бар, откраднатите бутилки ракии от масите и филма приключва.
Целта ми да започнем толкова рано с анкета и записване е да можем да сме си в планината, защото според мен срещата на Прима С през 2011г. беше най - хубавата зимна среща на форума.
Факт 2. В тези хотели местата са заети от детски групи да 07.02. Щом има деца в планината, явно не е чак такава скръб. Ако това ви притеснява толкова много(явно), нека някой колега от околията да отиде на мясти и да види условията.
Защото докато си развиваме романи тук, вероятността да заемат и тази дата е голяма. Реално не можен да я прехвърлим в друг хотел без да знаем бройка за орентир за сега са гласували 55 човека, записани са 20 човека. За 20 човека можем и в партизанска песен да отиден, там на 100% има парно.
Поздрави на всички и се надявам скоро да се стигне до решение удачно за всички.

Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"

Съб Окт 31, 2015 6:50 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
:facepalm: Ехо ,тук Субару Форум ли е или Мерцедес :-~ ,а може би спасителните лодки са според класата в каютите.Хора в 21 век сме и всеки зимен хотел-хижа има топла вода и отопление,да не забравяме че хотела ще е пълен на макс и няма причина да икономисват от отоплениеДоста от заетите дати са от деца,те да не са ескимоси..Стегнете се и четете ,анкетата е за дата , а после за топла вода.Срещата е по-желание ,така че и с 20 коли и с 120 ще бъде факт =D> .На всички ,бъдете здрави и добре дошли на някой от хотелите в Узана на :subaru: :gathering:

Съб Окт 31, 2015 7:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 38
Автомобил: Legacy 99, 2.5 AT
И тук, като на изборите избирателната активност е ниска.
Аз направих своя избор, направи го и ти!!! Донеси радост на твоята кола!!!

Нед Ное 01, 2015 12:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 3414
Автомобил: wilderness outback
Телефон: 0877 40 43 30
Отговор и от хотел Прима С:
Датите 05-06 са заети на 100%, може да се коментират останалите уикенди.
Цена за нощувка на човек - 25лв. със закуска.
Леглова база - до 100човека, разпределени в стаи 2ки, 3ки, и четворки.[/quote]

Свободни уикенди за сега:
12-13.02.2015
19-20.02.2015
27-28.02.2015

Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"

Пон Ное 02, 2015 1:56 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 244
Автомобил: Subaru Forester
Телефон: 0884898786
27-28.02.2016 ми звучи чудесно. Точно да има един месец време от срещата на Белмекен и Узана. В друг случай много колеги , включително и аз , биха пропуснали по-раншна среща на Узана.

Пон Ное 02, 2015 3:49 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Постове: 203
Автомобил: OUTBACK 3.0 H6
Телефон: 0888886093
хубаво е да е началото на февуари , защото псле вероятноста за сняг е много по малка. Иначе няма проблем за датата

Пон Ное 02, 2015 5:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Последните години природата каза друго за снега и датите.
Иначе нямам претенции

Пон Ное 02, 2015 6:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 59
Автомобил: Forester 01 125кс /Justy 1.3 99
Телефон: 0883447072
Колеги детето ми след 2 дни ще стане 6 месеца,вече има 2 хижи до сега и ще го взимам на 100%.Ще се справим с елементарните условия важно е да има сняг(ранната дата) и колкото може повече хора.
Поздрави!

Пон Ное 02, 2015 8:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 433
Автомобил: Outback H6 B13, Forester SG 2.5XT
Телефон: 0894414176
Пичове, няма нужда от излишни коментари със спорове за условия на пребиваване. Важното е да се съберем и видим( хапнем, пиинем и покараме) заедно. Всичко друго може да се уреди !!!
Достатъчно е просто да прецените Вас дали ви устройва всичко описано. Достатъчно тегава е организацията на подобно мероприятие, за да имаме някакви други претенции от посочените ни неща.
Стельо , едно голямо БЛАГОДАРЯ от мен, че отново се нагърбваш с тази нелека задача :bow:
Ранни или късни са датите също не е критерии дали ще има сняг или не, така че..... миналата година на 100кв.м сняг закъсахме почти всичките по няколко пъти . И сняг имаше, и кал имаше и много емоции имаше, но тях си ги правим Ние!!!
Ако има Много сняг движението ще е тясно ограничено по асфалта, така че снега си има и + и -
Като гледам анкетата ще взема и аз да гласувам за началото на месеца,за улеснение, макар че ми се искаше да почерпя за юбилейче ;)

Вто Ное 03, 2015 11:40 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 38
Автомобил: Legacy 99, 2.5 AT
Извинявам се, че се пиша в тази тема( между другото се записах за 05-06), но не намерих това което ме интересува, а то е кога е срещата на белмекен.

Сря Ное 04, 2015 7:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 114
Автомобил: legacy 07 2.0R forester98 2.0
Телефон: 0899938118
огромно благодаря на steling за времето и нервите които отделя... аз съм за която и дата е с една двойна стая. не съм се записал но сега ще го направя вече... като гледам датите трябва да се реши друга алтернатива.. тъй като най желаната е заета, така или иначе и опции за нея няма други в момента

Чет Ное 05, 2015 8:29 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 278
Автомобил: subaru outback
Телефон: 0882705040
Кто гледам датите мисля да полетя да се видим на по пържолка с винце.Не съм се записал още ,но пък съм гласувал.Надявам се до месец да сме се разбрали за дата ,че да мога да се логна и азе.Благодарности на Сельо за отделеното време и нерви,но да попитам узана ли е най-подходящото място,не за друго ами не е ли добре(ако все пак не намериш хотел на Узана)да разгледаме и други опции като Трявна или Тетевен или Рибарица ,ако щеш.Не знам просто предлагам.За мен лично няма голямо значение къде-важното е да си паркирам на топло клонингите ,пък аз и жената ще се топлим с алкохол и още нещо..... :-P
Дайте най напред да решим датата в най скоро време и тогава да видим какви са възможностите.....
Поздрави и наздраве :hello: :beer:

Съб Ное 07, 2015 1:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.  стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  >