Здравейте,
Имам проблем с радиото след като смених касетофона със CD. След смяната не хващам добре радио станциите. Тръгнах да търся проблема:
1. Започнах от антената която е в задно странично стъкло. Под кората е усилвателя на сигнала й. До усилвателя стига напрежение (не знам откъде-не е от CD-то) и всичко изглежда наред. Със стария касетофон нямах никакъв проблем с честотата на радио станциите.
2. Свалих CD-то и за моя изненада видях, че захранването на антената от CD-то стига до буксата на колата и след нея кабел за захранването на усилвателя няма.(но до усилвателя си стигат 12 волта)
Четох из нета и на някои места пишат че има някаква букса (за сигнала на антената и захранването за усилвателя), но тя е някъде зад централния панел.
Също пишат да се свърже захранването за антената от CD-то, за да работи усилвателя само когато работи радиото, но не знам къде е това захранване и буксата

Луднах....
Питането ми е дали някой е имал такъв проблем след смяна на фабрично радио....и как си е решил проблема....смяна на буксата на антената? или просто друг преходник
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
....къде е таз проклета букса - ще разглобя като имам време да я търся но трябва да знам какво и къде да търся...
Дайте идея приятели, че не ми се вижда нормално радиото да пръщи от време на време и то в София

CD-то е alpine 9880r и не мисля, че е по зле от старото радио...
Благодаря предварително!
естествено бирата е от мен