Ето какво ме кефи , че нашите коли могат да прехвълят момент, където трябва Нали както кара този на клипа, няма да се навреди на окачване, ситеми и изобщо на колата като цяло? Има ли някъде такъв терен около София да отидеш и да се покефиш?
Съб Яну 09, 2016 4:59 pm
boricha
Автомобил: Outback 2.5 AT 2002 и 2.5 2016
Рейтинг: 85
Ето какво ме кефи , че нашите коли могат да прехвълят момент, където трябва Нали както кара този на клипа, няма да се навреди на окачване, ситеми и изобщо на колата като цяло? Има ли някъде такъв терен около София да отидеш и да се покефиш?
Със сигурност си е сериозно натоварване за окачването,куятия ,диференциали,двигател и т.н.Не,че ще се счупи но процента за щета се покачва значително,ама пък щом става въпрос за кеф-той няма цена.
Съб Яну 09, 2016 6:12 pm
nikoz1
Регистриран на: Пон Окт 26, 2015 9:24 am Постове: 98 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback H6-3.0 2001
Рейтинг: 10
Със сигурност си е сериозно натоварване за окачването,куятия ,диференциали,двигател и т.н.Не,че ще се счупи но процента за щета се покачва значително,ама пък щом става въпрос за кеф-той няма цена.
Мда, дори мисля ,че колата не е повдигана и пак минава
Мястото се намира срещу Бизнес Парка , зад сградата на Хюндай. Доколкото знам е нещо като тестов полигон на Хюндай. В Субару-групата във фейсбук има снимки и клипчета на колеги, които са ходили
Понеделник бяхме там в снега и е доста забавно. Има и малко за тестване на диагонали и подобни, но е правено за Хюндай, та Скуби няма да се измъчи. Аз малко се измъчих (като неопитен в подобни дейности) да кача единия баир в началото, но като поотъпках снега, маханх ВДЦ-то и настъпих газта до долу, нещата си дойдоха на мястото
В групата имаше и клипчета на няколко Аутбека, къде си го качваха това без проблеми На легаси ще му дойде леко ниско и ще замине някоя друга броня Може да си спретнем пак подобна игра, само че на мен лично не ми се каля нещо, та или ако замръзне или на сухо Достъпа е свободен и може всеки да му се радва по всяко време.
_________________ A simple act of caring creates an endless ripple that comes back to you.
Аз моя утре ще го проверя колко близо до Мургаш ще ме качи
Успех, да кажеш как беше
Ами, първо показвам, после казвам:
Тръгнахме от Бухово. Пътят е за чудо и приказ - ровини, лед, кал и големи локви с по два пръста начупен лед отгоре Преди хижата имаше един много готин момент, в който взех решение да си търся копче от фейслифт за спиране на VDC-то - много стръмно катерене с лед и кал. Взех го, де. Спряхме преди хижата, за да повървим малко и пеша, иначе щях да издрапам и до върха. Спускането беше не по-малко забавно, особено по стръмните кални "шорткъти" на офроудаджиите. А гумите ми пак доказаха, че извън пътя са по-добре, отколкото на него
ПП: На слизане срещу мен изскочи вдигнат Hilux. Гледаха ме като извънземно, а за да не се ударим (караше бързичко, а и аз не се размотавах) на мен ми се наложи да спра посредата на много голяма локва. Още повече се опулиха като мръднаха назад и аз най-непукистично си излязох от локвата
ПП: На слизане срещу мен изскочи вдигнат Hilux. Гледаха ме като извънземно, а за да не се ударим (караше бързичко, а и аз не се размотавах) на мен ми се наложи да спра посредата на много голяма локва. Още повече се опулиха като мръднаха назад и аз най-непукистично си излязох от локвата
Браво за разходката! Така е, докато ти не се опулиш първия път, колко много и на колко тъпо място и колко смотано си закъсал и си сам. Примери наскоро имаше (слава богу, всички излезли преди края на зимата) Ако може да не си сам е много по-добре - да се теглите (преди да закъсате и двамата) Или както от известно време обяснявам на някой незапознат, като минем отнякъде и каже колко много върви колата - 'Ако спре - значи положението е доста лошо' Относно ВДЦ копчето имаше тема (потърси, мисля в този раздел) как да си го вържеш. Няма нужда да е точно същото копче.
Аз преди имах една Нива 1.7 и много ми липсва оффроуда. Страх ме е бека да го подложа на такова натоварване. Кеф ми е, но съм по-кротък със Субито. Все пак ако ходите пак с най-голямо удоволствие бих дошъл, пишете някъде и идвам.
Позната картинка , ама все пак е хубаво и като покажеш. Изобщо не подозираш, че отдолу има нещо и хоп. Имаше едни пластмасови подложки, за излизане от такива моменти, ама дали щяха да помогнат Не ги намирам, имаше ги някъде из форума... Хубаво е, като имаш на кой да звъннеш - да те дръпне. А най-добре е като е на 20-30м зад тебе, че да обиколите и да продължите А също така, е хубаво, че пиеш бира и ще те почерпя за снимките
ПД ти е направила големиОт проблем и като поизпусне задна лява и си до там...