ganev79 написа:
...и не ми се разправя в какъв филм се вкарах и не мога да си простя, че не отидох в някой от официалните, не че имам гаранция, че там щяха да хванат измамата или пък щяха да носят някаква отговорност след това...
Да споделя само, че още преди да купя Субару-то от официален дилър (извън БГ), знаех че губя гаранцията. Не ми се наложи да търся сервиз в гаранционния период, освен за един "recall", (предполагам знаете какво означава). Беше свързано с подмяна на капачката на моторчето на предните чистачки.
Тогава Субару Америка изпрати частта (след няколко разменени е-мейла) в официалния сервиз на Субару Моторс в Горубляне (София). Те направиха каквото трябвало (безплатно, гаранционно) и единствено се наложи да отида предварително на място да вземат VIN-a на колата, регистрирайки я в тяхната база. Така, че може би за някой неща сервиза си е ОК.
П.С. Преди това ги питах дали ще ми сменят маслото с такова донесено от мен (Subaru 5w30 Full Synthetic) - отказаха ми?!
Интересно би било колегата да сподели за неговия "филм" за да може евентуално да се предпазваме от подобни грешки.