Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4, 5
 Субару България - ново начало 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
110 лв. за преглед на ходова част и "четене" на грешки ? :-~ Тея не са добре ... в Балкан стар и Порше БГ сигурно е по-евтино.

Пон Фев 09, 2015 8:50 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 595
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ganev79 написа:
...и не ми се разправя в какъв филм се вкарах и не мога да си простя, че не отидох в някой от официалните, не че имам гаранция, че там щяха да хванат измамата или пък щяха да носят някаква отговорност след това...

Да споделя само, че още преди да купя Субару-то от официален дилър (извън БГ), знаех че губя гаранцията. Не ми се наложи да търся сервиз в гаранционния период, освен за един "recall", (предполагам знаете какво означава). Беше свързано с подмяна на капачката на моторчето на предните чистачки.
Тогава Субару Америка изпрати частта (след няколко разменени е-мейла) в официалния сервиз на Субару Моторс в Горубляне (София). Те направиха каквото трябвало (безплатно, гаранционно) и единствено се наложи да отида предварително на място да вземат VIN-a на колата, регистрирайки я в тяхната база. Така, че може би за някой неща сервиза си е ОК.
П.С. Преди това ги питах дали ще ми сменят маслото с такова донесено от мен (Subaru 5w30 Full Synthetic) - отказаха ми?!
Интересно би било колегата да сподели за неговия "филм" за да може евентуално да се предпазваме от подобни грешки.

Вто Фев 10, 2015 2:15 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 66
Автомобил: Forester '09 SH5 2.0X AT LPG
Телефон: 0877797030
Рейтинг: 10
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Цитат:
Интересно би било колегата да сподели за неговия "филм" за да може евентуално да се предпазваме от подобни грешки.

Да кажа така, колко хора обръщат внимание на серийните номера на рамата и двигателя, когато правят диагностиката? Ако се гледат само показатели и дали има грешки, може да убегне нещо много по-съществено...

Друг случай с колежка, купува си жената кросоувър на кола произведена в Европа от официалния представител в София, колата била служебна във фирмата и по официалната й история нямало забележки. Малко след като я купи се установи, че колата е претърпяла удар, но някак си в сервиза са "забравили" да го отразят.

Човек да не знае вече при официалния ли да иде или в някой гараж. От тези две истории по-горе да се иде и на двете е най-добре, ама на продавача нервите надали ще издържат :pardon:

Вто Фев 10, 2015 11:05 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 17
Автомобил: Subaru Forester
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги, доста време мина от "новото начало". Имали вече някакви отзиви? Наиситна ли е ново или си е постаро му?
Между другото някой чувал ли е дали ще се появят преставителства и в други градове от страната? Въобще в момента освен в София другаде има ли официален представител?

Пон Юни 15, 2015 2:15 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Някой да има телефона на Миро от сервиза в хлебозавода във Варна ?

Нед Яну 17, 2016 6:47 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
0899842822
Миро ;)

Нед Яну 17, 2016 8:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Субару България са "открили" дилърска мрежа и в Габрово, справка тук - Субару БГ. Това същите момчета ли са от преди? Някъде съм заврял визитките на Пламен от старото Субару Габрово и не мога да разбера те ли са или други? Някой от региона да сподели. :cool:
Така е, като не се чете преди да се пита. ](*,) Същия човек е. Даже и сайт си имат. Браво. Субару Габрово ;)

Вто Фев 02, 2016 8:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Адресът и фирмата са същите, така че...

Вто Фев 02, 2016 8:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4, 5