Здравейте
Пожелавам ви късмет с търсенето.
Аз след дълго четене в форума преди 1 месец се престраших и се възползвах от услугите на batbubi. Той ми вкара Оutback 2003г. от Австрия. За сега съм изключително доволен от колата и от услигите на batbubi.
Това е добра опция за покупка на автомобил, но аз съм супер страхлив и след като поръчах и платих, докато не дойде колата 1 седмица не спах
Обмислете/проучете добре всички варианти. Има шанс да изпадне и кола от БГ. Мисля че преди няколко седмици имаше един Outback на сайта на мотопфое или субаро варна, но сега го няма.
Видях че колегата Aion е писал преди мен. Според мен не бива да се задълбава прекалено много в подробности и детайли относно самата кола. За мен няма значение какъв цвят е самата кола, седалките дали са кожени или не и други такива подробности. Трябва само по няколко параметъра да се избира иначе е нужен зверски късмет да намериш точното нещо.
Ако ме питате за съвет: препоръчвам автоматична скоростна кутия, виждате какъв бюджет имате и на базата на него търсите здрава кола. По добре хубава, здрава кола 2008г. отколкото някоя гробница 2011г. Това си е лично мое мнение, надявам се да ви е полезно. И аз исках по нова, но взех 2003. Надявам се да ме вози още 5-6 години.