Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4
 Какъв бензин използвате? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 452
Автомобил: Subaru Outback 2003г. H6 3.0
Рейтинг: 250
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Някой ползвал ли е добавка 6в1 на "бардал"за почистване на инжектори,и усетил ли е разлика след това?

Съб Сеп 24, 2016 9:40 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 422
Автомобил: Subaru B9 Tribeca 2006
Рейтинг: 164
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Да, усеща се добавката. В началото малко по-зле, после става по-добре. Обаче спазвай разреждането - опаковката е за 20 л гориво.

Съб Сеп 24, 2016 11:25 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 452
Автомобил: Subaru Outback 2003г. H6 3.0
Рейтинг: 250
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Мерси.

Съб Сеп 24, 2016 12:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 261
Автомобил: Forester 2.0X,MT,158hp
Рейтинг: 36
От звездите одобрен
Отговори с цитат
petroff написа:
Абе не знам дали трябва да е така - и аз се бях филмирал, че корекциите от време на време стават по-високи - никога над 25, но 8, 9, 10, 12, 15 и надолу. Когато бях при Миро във Варна му споделих тези си притеснения и човека рече, че дори и нови пак са така - когато са идвали за обслужване всяка била различна и със своя номер. Каза да си карам колата (след преглед при него) и да не се втелявам толкова. Същото и за вибрациите отвреме на време - на свободен ход, на място и загряла кола, както си седя вътре усещам някакво поклащане. Субару боксер, какво да го правиш :pardon:

По-голям оптимист и спокоен човек от Миро нЯмА :D :good: щото и аз честичко изпадам в такива ”втелявания”.Сори за :spam:

Съб Сеп 24, 2016 3:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 261
Автомобил: Forester 2.0X,MT,158hp
Рейтинг: 36
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Да има случайно колеги с наблюдения върху добавките вдигащи октана-”работят”ли или не?И каква да е?Аз реших да опитам веднъж с Бардал,но жената толкова ме беше ядосала,че вземах сипах масло вместо добавката в резервоара по невнимание(беше вечер). ](*,) Отиде половин литър докато се усетя,а момчето дето зареждаше колата пред мен така се стресна като изревах,че е получил стрес
ница сигурен съм.Е,след като изгорих един резервоар я сипах,но не мога да кажа,че имаше разлика сигурно защото и масълце е поостанало.Та от тогава не съм използвал

Съб Сеп 24, 2016 3:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 394
Автомобил: STI
Рейтинг: 300
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Емо74 написа:
Някой ползвал ли е добавка 6в1 на "бардал"за почистване на инжектори,и усетил ли е разлика след това?

Аз също съм ползвал тази добавка. Много е добра. Сипах я точно в 20 литра гориво и направих една разходка Варна - Добрич - Варна.

После направо не можах да си позная мощността на колата :cool:

Съб Сеп 24, 2016 4:43 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 469
Рейтинг: 347
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
+1 за Бардала - 6в1 освен че чисти показа и каква боза сипвам по бензиностанциите. Както забиваше нос като подам газ на убустника от дърпане на аванс, като сипах добавката все едно друга кола стана. Но не става все със нея да кара човек и сега ми е мъчно като сипвам от колонките, понеже знам, че не е бензин...

Съб Сеп 24, 2016 10:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4